![]() |
Heh, calkiem dobre. Nie wroc z kacem...
Popracuj nad grafika. W tych falowaniach, zagieciach, itp. piksele az gryza w oczy. |
10/10 to mnie dobilo "nie wroc z kacem" albo ten rym simby z jackiem xD
|
@Maciek
Wiesz u mnie cos nie tak jest chyba Widze tylko 2 czesci:x: |
Cytuj:
To było małe przeciążenie. Już all OK. |
Ehhh...
Czemu JA zawsze muszę spać?
Wystarczy mi 1 raz dziennie.. xD nieźle jak wpadłem do lwa.. hehe. |
Cytuj:
|
Gosciu Ty to masz pomysły XD
8/10 |
Cytuj:
Brzmi jak zemsta? Ale za co? (Zemstą to tylko mi się zdaje czy serio? o0) Co do Fake'a.. 7/10.. Brawo! i Godny podziwu Fake. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam nadzieję że nie bedę takim kaleką jakim ty mnie wyobrażasz... I mam 'wielgachną' nadzieje że nie już sie nie będe potykał o łyzki o0. |
Dobra włanczam akcje "Odświeżanie" naj dalszą czesc...;)
|
@up
Hehe niepotrzebnie. Jak powiedziałem, że w pon będzie nowa cześć to będzie ^^. |
Kiedy bedzie ten next part mial byc dzisiaj
@down aha widzialem Trzeba go ratowac! -nie bhuasuhasuhasuh xD 10/10 |
Nowa Czesc Post 5 :).
|
Nieno ty mnie miazdzysz z ta lyzka ;D pewnie nastepnym razem rzucaczepial smiby :P masz ocene 10/10 ! ;D
|
hahah to jest zajebiste ty to masz łeb xDDD
|
A mi się wydaje że stare i nowe outy są dlatego że ludzie sie róznie ubieraja nie musza kupować ciuchów z tibi 7.92 Shop8o 8o 8o a tak wogule to fajne :p
|
XD Ty jestes noezly HEHE
-choc wygramy twoja siOstre- XD hehe 8/10 |
Ech. Widze, że fake zaczął się podobać... A ja mam zamiar go konczyć. Za kilka dni kończą mi się ferie i nie będę mial czasu, żeby siedzieć nad fake. Chyba, że zawiesze fake na jakiś czas a potem go odświeże z nowymi odcinkami. :(
|
Moze być, ale jedno mnei wpienia i nei hcodzi o grafiki, bo nawet fajne ci wychdozi :P Ale tu hcodzi o to, że dajesz w swoich pierwszych postac (zal.pl) Nie mozesz dawac normalnei w nowym poscie? Tak bynajmneij, wiem gdzie to jest a tu to kurde nic nei wiem :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |