Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   aldora pk, 96ek died (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=117274)

Powalec 17-02-2007 01:28

wbrew pozorą zmarnowanie całej many jak dla mnie nie jest tibijskim waste ... ponieważ nie trace prawie żadnej kasy... e.w coś na mf żeby doładować mane...

chyba, że brać słowo waste wprost z angielskiego to wtedy oczywiscie xd

Meteon! 17-02-2007 03:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Powalec (Post 1272646)
spoko nie będe sie kłucic xd i nie będe mówić, że twoja nie kupuje proszku dosia bo jak popatrzyła na ciebie to stwierdziła, że 1 świnia w domu starczy xd

aaaa i idź lepiej na swój świat grać i nie wtrącaj się... xd do aldory chyba, że jesteś z olecka to zapraszam na aldore xd bedzie więcej PA

i nie zaczynaj wrzucać na innych xd bo przyjdzie ktoś i zacznie ci wrzucac pozdro 600 xd

normalnie nie wrzucam na innych ale jak widze, że ktoś sobie za dużo pozwala to sie włączam do akcji xd

A Ty to kto k**** ?! " nie wtrącaj sie do aldory ", łoś jestes.

Jezeli chodzi o to PA na aldorze o, ktorym nie masz zielonego pojecia, tylko wysluchujesz swoich zakompleksialych kolegow.. Olecko wcale nie robi wiekszego PA od Panow z Plocka i ich kompanow.

Olecko to teraz tylko stereotyp, a Panowie z Plocka i ich "koledzy" przedzej czy pozniej zrobia wojne Nemtorowi, ktorego tak nienawidzili, gdy sie im przeciwstawil i byly plotki, ze pomoze EM w wojnie.

Niestety to tylko plotki ;/ bo przydalaby sie im lekcja prawdziwego PA...

Powalec 17-02-2007 03:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1272727)
A Ty to kto k**** ?! " nie wtrącaj sie do aldory ", łoś jestes.

Jezeli chodzi o to PA na aldorze o, ktorym nie masz zielonego pojecia, tylko wysluchujesz swoich zakompleksialych kolegow.. Olecko wcale nie robi wiekszego PA od Panow z Plocka i ich kompanow.

Olecko to teraz tylko stereotyp, a Panowie z Plocka i ich "koledzy" przedzej czy pozniej zrobia wojne Nemtorowi, ktorego tak nienawidzili, gdy sie im przeciwstawil i byly plotki, ze pomoze EM w wojnie.

Niestety to tylko plotki ;/ bo przydalaby sie im lekcja prawdziwego PA...

ty sie lepiej nie wtrącaj bo gram na aldorze i wiem co sie dzieje :)
i wiem co to znaczy "olecko" i co to znaczy "pa" xd

Meteon! 17-02-2007 04:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Powalec (Post 1272736)
ty sie lepiej nie wtrącaj bo gram na aldorze i wiem co sie dzieje :)
i wiem co to znaczy "olecko" i co to znaczy "pa" xd

HAHA ! "Ty sie lepiej nie wtacaj " ;rotfl;

Cos mi sie wydaje, ze nie grasz tam zbyt dlugo...

LaRrYxX 17-02-2007 09:10

panowie z plocka czyli kto ? jaka gildia ? jakie chary ? wkręccie mnie xD

ConqU-ErroR 17-02-2007 09:27

No Vu'Xiu no to sie pograzyles. Bardziej wtajemniczeni wiedza za co Mihasha zabiles.. Rob tak dalej a troche lvli ci spadnie. A tak w ogole to jak Brollik taki waleczny to niech do jakiejs gildii sie wtoczy bo az zalobe mam...

Powalec 17-02-2007 12:07

xd

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1272746)
HAHA ! "Ty sie lepiej nie wtacaj " ;rotfl;

Cos mi sie wydaje, ze nie grasz tam zbyt dlugo...

gram wystarczająco długo żeby wiedzieć co olecko potrafi zrobić
być może w płocku również są jacyś pa xd

Evil Maul 17-02-2007 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1272798)
panowie z plocka czyli kto ? jaka gildia ? jakie chary ? wkręccie mnie xD

ja jestem z płocka i moge powiedziec ze nie stosowalem i nie stosuje PA , ale chetnie poslucham tych co mysla ze gracze z płocka stosuja PA .

Powalec 17-02-2007 15:08

nom popieram podaj nicki tych rzekomych pa z płocka xd to pogadamy

Iksdek 17-02-2007 15:14

Chcesz nicki rzekomych PA z Płocka ?
Avenarr, Mordeon, Zdrajca, Masakrowiec :))). To jest garstka :).

//Signed
//Iks~

Powalec 17-02-2007 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iksdek (Post 1273408)
Chcesz nicki rzekomych PA z Płocka ?
Avenarr, Mordeon, Zdrajca, Masakrowiec :))). To jest garstka :).

//Signed
//Iks~

ale wszyscy mają bardzo bliskie stosunki z kolegami z olecka xd

Iksdek 17-02-2007 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Powalec (Post 1273421)
ale wszyscy mają bardzo bliskie stosunki z kolegami z olecka xd

Nie ważne jakie mają stosunki =). Liczy się to, że jesteś w błędzie, że Olecko to największe PA na Aldorze, bo Płock też odp!3rd4la PA, wydaje mi się, że po prostu nie wiecie kto jest skąd, ale jak odwala PA to od razu z Olecka :]. Na dobrą sprawę ... nie odj3byw4łby$ PA na servie na którym masz tylu RL i na dodatek z takimi levelami ? ;)

btw. Wydaje mi się, że powinniśmy przenieść tą rozmowę do "Wydarzeń ~", bo tu powinny być commenty dotyczące filmu, nie tego co sądzimy o Olecku, Płocku czy kto gra lepiej a kto gorzej.

//Signed
//Iks~

Rosi 17-02-2007 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1270506)
Dobra ku*wa a niby jak to mieli rozegrac?Walic sd+burst?To by było kompletne waste i nadodatek by go nie zabili...No może by zabili gdyby miał pz ...A takto ue ue i 96ek leży na ziemi.Tylko ty sie czepiać musisz bo w koncu wielki HUPEsrunfe z ciebie.
@down
Ale tak z tego wynikało...

Mogli zawołać nOOby, żeby te blokowały. :D

A teraz z innej beczki.
Pamiętacie jak miał paść na noo kurde na Edron tam gdzie cyce zapomniałem nazwy.
Miał paść Masakrowiec :D Cała glidia tam była otoczyli go..
Po chwili wpadł Nemtor.
Nemtor :Exevo gran vis lux.
Wszyscy na bok.
I sobie Masakra wyszedł z Nemtorem.

RoFl Pamiętam to do dziś:D 8o 8o 8o ...
...
Ale i tak EM powinno wygrać.

HAIL EM :D

Meteon! 17-02-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Powalec (Post 1273037)
gram wystarczająco długo żeby wiedzieć co olecko potrafi zrobić
być może w płocku również są jacyś pa xd

Nie mowie, ze w Olecku nie ma PA... tylko, ze wcale nie robia wiekszego PA niz ludzie z Plocka. Tym drugim zdaniem utwierdziles mnie w moim przekonaniu, ze nie grasz tam dlugo i nic nie wiesz o tym servie.

MagField 17-02-2007 22:01

@2up
Niesamowita hisoria!Jak to przeczytałem aż łezka w oku sie zakręciła :( umiesz opowiadać niesamowite historie :(

Powalec 17-02-2007 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1274358)
Nie mowie, ze w Olecku nie ma PA... tylko, ze wcale nie robia wiekszego PA niz ludzie z Plocka. Tym drugim zdaniem utwierdziles mnie w moim przekonaniu, ze nie grasz tam dlugo i nic nie wiesz o tym servie.

no i tu jest problem xd poprostu chodzi mi o całą ekipe z olecka xd nie wiesz jak oni sie zachowują . . .

xpisz sobie na guardach wdupia ci jakis koles i mówi "wy****dalaj" ja tu teraz xpie

tosamo na hydrach albo gdzie indziej. . .

będziesz go chciał uwalić albo uwalisz . . . to przyleci ci grupka kolesi na 80-100 lvl i cie uwalą za to że ktoś cie chciał wywalic z xpowiska

a ogólnie chodzi mi również o masa~ i o innych całą grupkę, która tworzy jedną rodzine 3mających sie razem pa
mnie to gówno obchodzi z kąd są wiem jak wygląda ekipa z olecka i co potrafią zdziałac i mnie nie przekonasz, że sie myle

a na serwie gram długo długo xd

morthifer 17-02-2007 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rosi (Post 1273903)
A teraz z innej beczki.
Pamiętacie jak miał paść na noo kurde na Edron tam gdzie cyce zapomniałem nazwy.
Miał paść Masakrowiec :D Cała glidia tam była otoczyli go..
Po chwili wpadł Nemtor.
Nemtor :Exevo gran vis lux.
Wszyscy na bok.
I sobie Masakra wyszedł z Nemtorem.
RoFl Pamiętam to do dziś:D 8o 8o 8o ...
...
Ale i tak EM powinno wygrać.

HAIL EM :D

cycopolis
masak siedzial na behe, wpadly po niego ziomy z em, wystrzelali w niego kilka sd, pojawil sie nemtor, i juz nikt nieodwazyl sie udezyc :<

btw masz moze gdzies ten filmik? bo jakos go zgubilem

Rosi 18-02-2007 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1274366)
@2up
Niesamowita hisoria!Jak to przeczytałem aż łezka w oku sie zakręciła :( umiesz opowiadać niesamowite historie :(

yy....

morthifer: Poszukam jak znajdę to dam linka na tibiacams. Ale nie obiecuję. Bo miałem ostatnio format. Nie wiem czy się zachowało. Może znajdę.
Noo akcja trzeba przyznać, że wtedy ładna była :D

viper555 18-02-2007 16:50

przeglądałem całe tibicams w poszukiwaniu tego filmu ale nieznalazlem ;/ jest tylko nagranie rec kiety to fingererror kreci ...;/

Frapper 18-02-2007 21:56

z jego ciala tez chcieliscie zrobic mydlo?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31.