Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Mag, bardziej obeznani mogą spojrzeć... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=117407)

BaxCrow 22-02-2007 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maszter321 (Post 1281425)
1.rozszyfrowales mnie,pszepraszam;s
2.czasami,wole pod chatka
3.nah
4.kto co lubi

jesli slowo "kazdy" oznaczalo tez ciebie to chcialbym to zobaczyc jak ubija mnie postac ktora nie istnieje:confused:

moja sprawa, mam napisac na caps locku?czy zrozumiales i nie wstydze sie tego bo nie gram tylko dla statystyk ale robie taki ml jaki uwazam za wystarczajacy
Pzdr.

P.S.

jak na 41 lvlu moge miec 50lvl? ;s

Każdy 80+ Sorek ma cię na 2-4 SD'y... nawet gdyby mial 35 magic lvl... A tobie co będzie wtedy z tego, że masz taki potężny m lvl? To, że padniesz i stracisz kolejne cenne %, które lecą jak żółw chodzi... gadasz, że twoja sprawa jaki masz magic level, to po jasną cholerę dopierdzielasz się do ludzi, że mają kijowy magic? Przecież to ich sprawa.

swiniaQq 22-02-2007 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freezy Eddie (Post 1279311)
Ja tam wolę mieć 100 lv z 55 mlv niż 50 lv z 60+ mlv.
I ten sorcek 50 lv może mnie wyśmiać w twarz z powodu mojego mlv, ale nagle wielce się zdziwi, że go dwoma SD posłałem do świątyni i teraz ja się śmieje..
Każdy myślący gracz nie trenuje mlv pod depo..

a potem podejdzie ci taki 100 z 65+ mlv(trenowal) i tez cie na 1 ue wezmie :S

Freezy Eddie 22-02-2007 23:23

Cytuj:

Po pierwsze: nie, nie weźmie mnie na jedno UE.
Po drugie: porównuje postacie grające mniej więcej tyle samo czasu ponieważ oddaje to dobre wyniki. Równie dobrze mogę powiedzieć, że opłaca się trenować do ~90/90 (do takich skilli bodajże trenował EO) ponieważ ubiłby mojego knighta na 30 poziomie.
Gdy ty trenowałeś swój mlv ja expiłem i teraz ja mam ~115-120 lv i mam i tak większą siłę UE niż ty..

halilo 22-02-2007 23:30

Expiac mlvl wpada szybciej niz podczas trenowania.

goburu 22-02-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez swiniaQq

a potem podejdzie ci taki 150 z 65+ mlv(nie trenowal) i tez cie na 1 sd wezmie :S

Quezacoatl 22-02-2007 23:58

A potem przyjdzie Mateusz Dragon Wielki i walnie UE i wszyscy pójdziecie do piekła!
Ten temat stacza się jak kamień Syzyfa.
(to up to ironia dla niekumatych)

dejw 23-02-2007 14:26

musicie se zadać pytanie- co lubie w tibii robić :D- stać jak pedał i robić runki, czy expic i sie bawic. Wtedy wiecie w jaki sposób trenowac mglvl -w noobstyle sposób- pod depo, czy PROstyle- expiać

Btw grac dla tego pana z 90 lvl i 55~mglvlem- jesli faktycznie taki masz- to pokazujesz, jak powinna wyglądać gra w tibie. Twój mglvl jest najlepszy, jesli masz go tylko z expa. Nie zapominajmy, ze, jesli masz zginąć, to i tak na gówno ci pomoze twoj 60 mglvl na 30 lvlu

Pozdr

goburu 23-02-2007 14:28

Mój mlvl w 100% z gry. :) Jak się loguje to po prostu expię...

Raditz Saiya-jin 23-02-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goburu (Post 1284126)
Mój mlvl w 100% z gry. :) Jak się loguje to po prostu expię...

daj nicka chara plx ;p

goburu 23-02-2007 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin (Post 1284958)
daj nicka chara plx ;p

Po pierwsze, to mówi się "poproszę". Po drugie nie robi się tego w miejscu publicznym tylko prywatnie. Kultury cię starzy nie nauczyli?

P0nury 23-02-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goburu (Post 1284966)
Kultury Cię starzy nie nauczyli?

Może uczyli go rodzice, panie kórtólarny.

Raditz Saiya-jin 23-02-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goburu (Post 1284966)
Po pierwsze, to mówi się "poproszę". Po drugie nie robi się tego w miejscu publicznym tylko prywatnie. Kultury cię starzy nie nauczyli?

Nie wiedziałem że podanie nicka swojej postaci jest dla ciebie czymś tak intymnym. Przepraszam :)

goburu 23-02-2007 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin (Post 1285153)
Nie wiedziałem że podanie nicka swojej postaci jest dla ciebie czymś tak intymnym. Przepraszam :)

Intymne, nieintymne, ale kultura obowiązuje. Nie mam obowiązku ci niczego dawać.

Duch Niespokojny 23-02-2007 22:51

Ręce mi opadają jak widzę na forum wypociny będące rezultatem "rozumowania" w stylu: "mam 50 mlvl na 10 lvl i jestem pro mastah, a jak ktoś ma 55 mlvl na 100 lvl to jest noob"

PS. Coście się tak czepili goburu? Niech i nawet nie ma takiej postaci jaką wpisał sobie do profilu, najważniejsze, że ma rację w tym, co mówi.

Raditz Saiya-jin 23-02-2007 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goburu (Post 1285176)
Intymne, nieintymne, ale kultura obowiązuje. Nie mam obowiązku ci niczego dawać.

Rzeczywiscie, nawet jakbys chcial to nie masz jak, bo taka postac po prostu nie istnieje.

Papa :*

goburu 23-02-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin (Post 1285216)
Rzeczywiscie, nawet jakbys chcial to nie masz jak, bo taka postac po prostu nie istnieje.

Papa :*

Nie mam zamiaru ci udowadniać, że owa postać istnieje. Szczerze mówiąc, to @#$%^ mnie obchodzą twoje wypociny.

Duch Niespokojny 23-02-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin (Post 1285216)

No dobrze, a jaki to ma związek z dyskusją?

Theand 23-02-2007 23:21

Ktoś tam wyżej napisał : Niech i nawet nie ma takiej postaci jaką wpisał sobie do profilu, najważniejsze, że ma rację w tym, co mówi.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goburu (Post 1273377)
Expienie z visa zalezy od tego jaki masz lvl a nie mlvl. Np. 40 lvl z 80 mlvl nie moglby expic oplacalnie na dragach z visa a 80 lvl z 40 mlvl juz tak bo ma duzo wiecej zycia.

Jeżeli expienie sorcem na 40lev z 80m lev nie było by opłacalne na dragach to chyba ten ktoś musiałby być upośledzony , policz sobie hity takiego sorca z e visa -.- , i powiem ci jedno na 40 lev można spokojnie solować dragi , a z takim m lev to była by to tylko przyjemność , tym swoim niby sorcem , którego masz w profilu to gdzie expiłeś ? roty do 90 ? czy coś jeszcze jakiś wypad , może na cyce ? przestań pisać głupoty proszę ; )

goburu 23-02-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Theand (Post 1285283)
Ktoś tam wyżej napisał : Niech i nawet nie ma takiej postaci jaką wpisał sobie do profilu, najważniejsze, że ma rację w tym, co mówi.

Jeżeli expienie sorcem na 40lev z 80m lev nie było by opłacalne na dragach to chyba ten ktoś musiałby być upośledzony , policz sobie hity takiego sorca z e visa -.- , i powiem ci jedno na 40 lev można spokojnie solować dragi , a z takim m lev to była by to tylko przyjemność , tym swoim niby sorcem , którego masz w profilu to gdzie expiłeś ? roty do 90 ? czy coś jeszcze jakiś wypad , może na cyce ? przestań pisać głupoty proszę ; )

Gdyby ten sorc expił to miałby 150 lvl i 81 mlvl.

Vil 23-02-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Theand (Post 1285283)
na 40 lev można spokojnie solować dragi , a z takim m lev to była by to tylko przyjemność

Solowac mozesz w kanionie, solowanie a oplacalne expienie to 2 rozne rzeczy. W expieniu dochodzi kwestia kosztow i ryzyka.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny
No dobrze, a jaki to ma związek z dyskusją?

taki, ze zdecydowana wiekszosc ludzi tutaj prezentuje swoje przemyslenia, a pare ludzi usilnie probuje przekonac innych ze ich teorie sa faktem, potwierdzonym przez fikcyjne testy na fikcyjnych postaciach. Tym samym robi sie niepotrzebny bajzel.

Udowodnienie sciemy jednego uzytkownika automatycznie podwaza calosc jego wymyslow i zamyka droge do dalszej pseudodyskusji/ flame'u, co skutecznie ogranicza balagan, co ulatwia robote m.in. mi.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny
najważniejsze, że ma rację w tym, co mówi.

W tym co mowil 2 tyg temu, tydzien temu czy wczoraj ? Bo, jak sam pewnie zauwazyles, sa to zupelnie rozne rzeczy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30.