![]() |
Cytuj:
Każdy 80+ Sorek ma cię na 2-4 SD'y... nawet gdyby mial 35 magic lvl... A tobie co będzie wtedy z tego, że masz taki potężny m lvl? To, że padniesz i stracisz kolejne cenne %, które lecą jak żółw chodzi... gadasz, że twoja sprawa jaki masz magic level, to po jasną cholerę dopierdzielasz się do ludzi, że mają kijowy magic? Przecież to ich sprawa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po drugie: porównuje postacie grające mniej więcej tyle samo czasu ponieważ oddaje to dobre wyniki. Równie dobrze mogę powiedzieć, że opłaca się trenować do ~90/90 (do takich skilli bodajże trenował EO) ponieważ ubiłby mojego knighta na 30 poziomie. Gdy ty trenowałeś swój mlv ja expiłem i teraz ja mam ~115-120 lv i mam i tak większą siłę UE niż ty.. |
Expiac mlvl wpada szybciej niz podczas trenowania.
|
Cytuj:
|
A potem przyjdzie Mateusz Dragon Wielki i walnie UE i wszyscy pójdziecie do piekła!
Ten temat stacza się jak kamień Syzyfa. (to up to ironia dla niekumatych) |
musicie se zadać pytanie- co lubie w tibii robić :D- stać jak pedał i robić runki, czy expic i sie bawic. Wtedy wiecie w jaki sposób trenowac mglvl -w noobstyle sposób- pod depo, czy PROstyle- expiać
Btw grac dla tego pana z 90 lvl i 55~mglvlem- jesli faktycznie taki masz- to pokazujesz, jak powinna wyglądać gra w tibie. Twój mglvl jest najlepszy, jesli masz go tylko z expa. Nie zapominajmy, ze, jesli masz zginąć, to i tak na gówno ci pomoze twoj 60 mglvl na 30 lvlu Pozdr |
Mój mlvl w 100% z gry. :) Jak się loguje to po prostu expię...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ręce mi opadają jak widzę na forum wypociny będące rezultatem "rozumowania" w stylu: "mam 50 mlvl na 10 lvl i jestem pro mastah, a jak ktoś ma 55 mlvl na 100 lvl to jest noob"
PS. Coście się tak czepili goburu? Niech i nawet nie ma takiej postaci jaką wpisał sobie do profilu, najważniejsze, że ma rację w tym, co mówi. |
Cytuj:
Papa :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ktoś tam wyżej napisał : Niech i nawet nie ma takiej postaci jaką wpisał sobie do profilu, najważniejsze, że ma rację w tym, co mówi.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Udowodnienie sciemy jednego uzytkownika automatycznie podwaza calosc jego wymyslow i zamyka droge do dalszej pseudodyskusji/ flame'u, co skutecznie ogranicza balagan, co ulatwia robote m.in. mi. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |