![]() |
No, więc widząc, że poradniki o expowiskach bardzo się przydają, nie wykluczone, że napisze kolejny.
Mam dla Was ankiete, o czym ów poradnik miałby być. 1. Dragon Lair w Edron 2. Culty w Liberty Bay 3. Dragon Lair w Ankrahmun 4. Ice Witches w Svargrond na Campie. Dodatek obóz Barbarzyńców. Głosy proszę oddawać, tutaj w temacie podawając numer poradnika. Do każdego z tych poradników będzie dołączony film na www.youtube.com. Będzie on robiony wyłącznie przeze mnie i każde użytkowanie go do potrzeb swoich, musi zostać wpierw skonsultowane ze mną. Pozdrawiam BaxCrow. Licze, że oddacie dużo głosów. |
fajny poradnik
dzieki |
na moim serwerze niedawno padł 180 ek botujacy na Cultach w Liberty Bay, mógłbyś napisać coś o tym expowisku?? Nie mogę sie domyśleć co go skłoniło do botowania w takim miejscu :P
|
Kulty w LB to dosyć proste expowisko, ale jeśli znajdę czas to nie ma sprawy, moge napisac o nim poradnik. Chociaż botowanie na nim to głupota, no ale zdarza sie xD
|
Co do poradnika to Małe dle występują xD
A Culty Lb czasami tam biegam swoim ek exp ~70-80k/1h , loocik slaby ale zawsze na + i czasami keyringi 80k to max na moim świecie [~550 osób] A i ek ~160lv |
supcio poradnik 5/5:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |