![]() |
Na forum tibia.com jest... Ja hacked w poniedziałek i czekam na kaskę...
|
Wezmy lepiej przemilczmy te price listy :( Dobre ceny podali, ale dorbze by bylo gdyby sie w 2 dogadali i 1 price lsite zrobili. Gdyby ci co chodza na hunty sprzedawali po takich cenach jak na price liscie jest nooby koncu ustapia i beda kupowac po takich jakich jest podane, a nie po takich jakich chca...Zrobcie cos z ta price lista bo kolejny world zejdzie na psyX(
|
Siema ; )
Szukam znajomych z Xereny i Seleny :P Jeśli ktoś stamtąd się tu przeniósł.. msg me in game : P =]]] Mój nick na Xerenie - Shannos, a na selenie aktualnie: Nina Dayla (wcześniej Nina'Nah Tal / Azak'Nah Tal ) Na Neranie mój nick to: Dhaeron |
Witam
Siemanko wszystkim. Niedawno stworzylem chara na Neranie. Jestem sam jak palec moze ktos z galany tu zawital ?:) pozdrawiam. Milego trzepania lvli skilli itd.
p.s to moj pierwszy raz na non pvp czy ktos moglby mi powiedziec "prawde" o black listach.. teoretycznie wiem co to jest itd. ale jak to sie ma w praktyce? Chlopaki z czolowki troche ostro pojechali z lvlami.. 4 miechy i juz mineli setki... |
Siema :) . Mam pytanie, jakie ceny są mniej więcej (teraz) na Neranie?
|
ceny
Nie wiem, ja mam rookstayera :P Piszę, bo kultyści coś kombinują na Goromie. To Ferumbras? Albo Morgaroth?
|
Pisze, bo mam dość poważny problem. Natrafiłem na nooba, który chce odemnie payment od skillowania. Narazie od kilku dni lazi za mna i zabija wszystkie moje slimy z HMM. Pierwszy raz spotkalem tak upartego nooba. Jego nick to Xalenza. Macie jakiś pomysł?Nasz dialog:
00:03 Xalenza [16]: next time get more money ;] 00:03 Xalenza [16]: ur payment is 500 gp 00:03 Dave Wielki [35]: you have a block 00:03 Xalenza [16]: yayaya 00:03 Xalenza [16]: nice 00:04 Dave Wielki [35]: you are fucking noob 00:04 Xalenza [16]: yeye 00:04 Dave Wielki [35]: i hate you 00:04 Xalenza [16]: yeye 00:04 Xalenza [16]: nice to meet you =] 00:05 Dave Wielki [35]: you only waste HMM 00:05 Xalenza [16]: nah 00:05 Xalenza [16]: i have 70+ ms 00:05 Xalenza [16]: and have 50 bps hmms 00:05 Xalenza [16]: ;] 00:05 Dave Wielki [35]: lol 00:05 Dave Wielki [35]: i dont belive youe 00:05 Xalenza [16]: its nice fun 00:05 Xalenza [16]: ur problem |
Po pierwsze to postaraj sie skontaktowac z GM'em, jak dobrze pojdzie to dostanie bana za zachowanie.
A jezeli GMnie looknie na twoj raport to sprobuj robic jemu to samo.. albo na jakis czas przestan skillowac, idz expic/skillic w jakies miejsca gdzie on nie dojdzie.. to ze jemu przeszkodzisz to pewnie bedzie mu jebac, znajac zycie to noob char. Najlepiej to wkrec go gdzies z qplami i lurnij mu cos hmm no sam nie wiem pomyslow moze byc kupa. Im wieksza fantazja tym lepiej. Pzdr. |
czy mógłby ktos w tym temacie podac aktualne albo oriętacyjne ceny jakie są bo prince listy sa juz stare ;P
|
Chce Oglosic Ze Zbieram Ekipe Na Green Djinn Questa Na Swiecie Nerana
10/06/2007 Godzina 13:30 Pod Depo Derashia Wyruszamy O 14:00 All Players 40 Lvl+ Zaplata 5 Bp Manasow All Czysci Moj Znajomy 110 + Ms Jak By Co To Moj Nick W Grze To Lorilvim Trzeba Miec Zrobiona 1 Misje !!! |
Cos tu Malo Sie Pisze xD
Kur..... Gdzie Isc Expic Jak Wszedzie Mi Nooby Latają I Expa Zbieraja Expie juz w Nocy To i tak sie znajdzie Jakis Noob I Mi Wjebie sie na Exppp :( Niemam Juz Sil Na Dragi Nie Bo Exp za Powoli Idzie bo Powoli sie respią Narazie chodze na cyce Bo Za kazdy LvL Mam 1 dista Wiecej Miec na noc Wbije 2 lvl i 2 dist Ale tylko raz sie udalo Jak nooby mi sie nie wjebaly :) |
Wszystko jest pisane w temacie "Only Nerana"....
|
W temacie 'Only Nerana' sa same zdjecia. Przedstawi mi ktos aktualna Price List na tym swiecie ?
|
Cytuj:
|
@up
pierwsze strony: zdjęcia. Ostatnie strony: zdjęcia. mam zajrzec do srodka? tam tez sie pytalem o price liste, ale dostalem porcje nieinteresujacych mnie zdjec... |
Widocznie nikomu sie nie chce specjalnie dla Ciebie robić takiego price lista bo oficjalnego chyba nigdzie nie ma, lub moze jest na forum tibia.com ale jest stary... Wystarczy popatrzeć na trade co i jak i po ile ludzie sellaja...
|
Heh a ja gram 2 dzien mam eq z rooka i ciągle trenie :D jest nice :P teraz wbilem 45 skilla (Only Nerana jest moj screen w sumie kilka) nic ide dalej trenic :D...
:O mam sposób na noobów, ja trenie na mino tower na Darashi i jak jakis noob mi zabije minoska a ma loota to odrazu do wdy z nim xD Acha jeszcze jedno bo widziałem to i w tym temacie tez i na SS'ach, co to znaczy " _/ " bo niemam bladego pojecia xD |
_/ oznacza naprezanie muskuł
|
ludzie, mala prosba. Otóż pewien gracz o nicku Aldu Abla blokuje mi respa i wybija moje rotwormy, na których skilluje. Inny gracz powiedzial mi, że ten Aldu Abla zablokował mu drogę ucieczki przed 5 slimami. Dlatego proszę Was, jeśli ktoś go spotka, to bądźcie bez litości, blokujcie go, blokujcie mu respa, wybijajcie mu jego potwory, ponieważ ten gracz gra w ten sposób, by uniemożliwić grę innym, czyli nam!
|
...............
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:58. |