![]() |
Cytuj:
|
Wg. Mnie 16 starczy, Admin raczej też będzie grał (no... często :P).
Pozdrawiam. PS. "Atakowałem" już Moderacje, aby dodali sondę xD. @Str4t0s nieeet wg. mnie zły pomysł(chodzi o wykopywanie). 16 + Admin slot i jest gicior :D |
imo 16 slotow max ;] serw tp, bez anty-rusha ;]
|
Wg mnie 12 slot + admin, skoro serw ma byc tp i maja grac same tibioki
Oczywiscie moge zrzucic sie |
moze byc 16 bez admin slota bo mozna zainstalowac plugin ze automatycznie wykopuje najslabszego gracza i na slota najslabszego gracza wlazi admin. Co wy na to?
|
Mi sie jednak wydaje, że 20 osób to optimum. Oczywiście można zacząć od 16 i zwiększać liczbę slotów w zależności od obłożenia. Co do kosztów... Nie dało by się zrobić jakiegoś konta, na które można by wpłacać pieniądze SMS'em?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Lepiej po prostu niech kto chce przeleje pieniądze przez bank.
|
Parys może odezwij się na gadu to by się co nie co ustaliło?
|
16 slotow to wystarczajaca liczba, przy grze 10v10 zapomnij o jakimkolwiek TP i frajdzie z rozgrywki... 8v8 tez "lekko" mi traci FFA, ale coz... ja przyzwyczajony do 3v3/4v4, moze sie nie znam ;)
|
:>
Chętnie Wam popykam z ak w łebki ;p.
Dobra macie jakieś konkrety odnośnie tego projektu oprócz kłótni ile slotów:P? Co wyście czepili tego TP...? -.- strasznie fajnie mieć granice rushu? @hoomik dla nich TP oznacza granice rushu, i w CT fajnie mozna lamic... za takim TP jaki Ty masz na mysli to ja też jestem :). |
Ja też nie lubie czytać dokładnie wszystkich postów, więc powiem Ci, że wszyscy zgodnie ustaliliśmy ze anti - rusha nie bedzie. :P
Pewnie niektórzy omawiają już ważne sprawy dot. serwera, a ja chce zaproponować mały detal (w stylu anti - rusha). Mam nadzieję, że nie będzie żadnych zbędnych dzwięków typu "Monster kill!", które zmniejszają realizm i ściągają się Bóg wie ile, a nigdy nie mamy okazji ich usłyszeć. |
16 slotów + admin slot byłoby w porządku, a kurde... byłem dzisiaj w empiku i zapomniałem sprawdzić tego CS'a. :\ Ja się mogę zrzucić jak coś. ;]
|
http://www.ceneo.pl/categories.aspx?...Price=99999999
Może jakaś grupa na forum dotycząca CS i ASG w jednym :P? I ona by tez sobie pykala w cs grala jakies mixy etc. |
Tylko mi nie mówcie tu nic o "grze TP wg polaczków", która polega na rysowaniu lini do raszu, ustalania pieniędzy do raszu i innych debilizmów.
A 5v5 to dla mnie maksymalna ilość osób przy której można mniejwięcej poczuć się jak drużyna, a nie zbieranina skilli z quaka. |
Cytuj:
|
Dawajcie 20vs20! To jest jazda! A nie jakieś 5vs5, to dla dzieciaków :P
A tak na serio to 7vs7 |
Cytuj:
|
Jestem za, pod warunkiem ze będzie dobrze zorganizowany + antycheat itp. :-)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |