![]() |
U mnie sprawa jest prosta. Przez całą podstawówkę i gimnazjum trzymałem się powyżej 5.0, a test końcowy zaliczyłem na 90%+. Dostałem się do liceum, które ma opinię najlepszego w mieście i zaniechałem nauki takich przedmiotów jak: matma, fizyka, biologia, chemia. Wyrabiam z nich niezbędne minimum, a większy nacisk kładę na inne przedmioty. Może to błąd, ale to mi ten błąd odpowiada.
3.9 at the moment. / rozmowy na temat przewagi liceum nad technikum i odwrotnie to jak kłótnia między fanami metalu i hh... |
4,25
druga srednia w klasie ( I technikum), ps. ni smiac sie z poziomu mojej klasy B) |
3.94, 3 rok studiow.
Szczerze wspolczuje ludziom ze srednia ponizej 3. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Obecnie I gimnazjum > 5.24
6 klasa podst. > ok. 5.9 Podstawową zasadą jest, żeby uważać na lekcji, reszta już przychodzi łatwo ;-). |
@up
Taaak uważaj na lekcjach od 8 do 16 :D. Jak już wspomniano w gimnazjum i podstawówce to łatwo mieć wysoką średnią. Sam w gimnazjum miałem zawsze powyżej 4,5 a w podstawówce powyżej 5. |
Ja swojej średniej podawać tutaj nie będę, w każdym bądź razie powyżej 5.0.
|
Nie dość, że wysportowani, to jeszcze jacy inteligentni. Widać tibijczycy są przyszłością naszego narodu :>
Jak widzę ile osób ma tak wysoką średnią, to aż się głupi czuje :( |
@up
Prawda :< Chyba musze zacząć grać w tibie. |
.
I nie zapominajcie ze znaja po 3 i wiecej jezykow!
|
Jak widze ludzi z podstawowki chwalacych sie srednimi 4.5+~ to zal mi dupe sciska, zadne osiagniecie. W liceum to dopiero sie zaczyna rzeznia ;<
|
3,07 ale to juz liceum.
W gimnazjum nigdy nie spadlem ponizej 4,0 ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Za to w gimnazjum nigdy nie mialem powyżej 4. Myślę, że stać mnie na więcej, ale nigdy się nie uczyłem, bo jestem zbyt leniwy ;] |
Ja rowzniez jestem leniwy. W podstawowce mialem najwieksza 4.4 srednia, a tu w gimnazjum teraz mam 3.3 tez dobrze :D
|
4.8 a wzorowego nie miałem bo zaledwie dobre zachowanie :evul:(V podstawówki) pod koniec zeszłego roku miałem 5.1 (IV)
|
3 gim, wiem, że ponad 5.1 ale dokładnie nie liczyłem.
|
Cytuj:
|
Pewnie z plastyki :).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |