Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dwa nowe serwery powstały (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=11917)

x!h4vEz 19-09-2004 18:24

Ja mam pytanko co do poprzedniego posta:
Ma ktoś może adres jakieś stronki, gdzie można nauczyć się pare prostych słów po Br i Swe??
Jakieś chociaż podstawowe wyrazy, żeby można było się dogadać z kolesiem który nie zna Angielskiego...
Napiszczie jakby co na maila lub GG. Z góry thx ;)
[email protected] | 4459077

n0ob 19-09-2004 19:58

uwazam ze stopien zn0obienia spolecznosci tibijskiej jest najwiekszy posrod BR i PL i nie da sie ukryc ze Polacy sa o wiele bardziej denerwujacy biorac pod uwage to ze powinnismy sie solidaryzowac jako narod :p ... niestety wyglada to jednak tak, ze POLAK kradnie mi loota, POLAK podchodzi do mnie i n0obuje spamujac ekran i udajac idiote a nastepnie ten sam POLAK loguje sie na 50+ elite i mowi ze mam hunta ... bo kazalem n0obowi sie zamknac :confused: W sumie br bywaja czesto smieszni 8o glownie ze wzgledu na brak umiejetnosci poslugiwania sie lengłydżem :p ale mnie osobiscie bardziej irytują PL "maż jagiź lepży miecz dla mnie ? no wiesz taka dobra giwera plx plx" no comment... a co do swe to chyle czola bo jeszcze jak do tej pory n0oba swe na swej drodze [dosyc dlugiej bo ponad rocznej] nie spotkalem :)

Bastek 19-09-2004 20:39

Ludzie kur.wa odpierdul.cie sie kur.wa od Brazylijczyków!!!!!! :berserk:
po prostu....
Jezeli uwazacie ze br to jest noobek itp itd I MOWCIE TAK BO WAS DENERWUJE BR?BR?BR?BR? tzn ze ech... <no comment>
Ja znam wielu Br i Swe ktorzy sa po prostu ROX!!!!
Wiecie czemu to forum jest wdg niektórych takie słabe?
ODP :
BO JEST TU W CHU.J RASISTÓW i tylkowych pOLACZKÓW co uwazaja ze br to lul swe to lul a PL JEST ROX

A do wszystkich antyBR powiem tak jak sie np na gery.pl mowi
"wez wy*******a.j"
X(

Darean 20-09-2004 16:31

Dobra musze przyznać że Brazylijczycy mnie wku****** ale przecież to też są
Tibijczycy (bo czy można muwic o nich ludzie? ;) )(joke)

Wiem że to wkur***** kiedy sie pyta : BR?BR?BR?BR?BR?BR?

Ale polacy tez sie pytają : PL?!PL?PPPL?!L?!L?!! (dalem specjalnie to pppl?l!)

ZAUWAŻYŁEM ŻE BRAZYLE TO SĄ NOOOOOOOBY WE WIEKŻOSCI!

Polacy to NIE SĄ NOOBY NA ELYSI!

POPATRZCIE NA TE HIGHT LVLE! SAMI POLACY PRAWIE!

Nesipeh 20-09-2004 21:49

No kurcze a swiata amerykanskiego (USA) jak nie widac tak nie widac :(

Gostex 20-09-2004 22:33

Eh! ja mam nadzieje ze w koncu powstanie polski serwer tibi :D chcialbym lagi bysmy mieli bardzo malutkie na tym serwie ;) tylko ze ciagle gdzies za granica powstaja serwery :(

Hades666 21-09-2004 17:24

Ty Bastek czy bastex (nvm) to niemożliwe żebys znał tylu BR co niesą noobami bo to jest w świecie tibii niemozliwe. Jeśli tak uważasz to moze jesteś tak samo upierdliwy jak oni i ciebie oni niewqrwiają :tongue:

Gromko 21-09-2004 19:18

Wreszcie!!!

No wreszcie...oczekiwałem końca "br?"8o

Chętnie bym jakiegoś br-owca zabił ale postacią 11 levelową :berserk: to nie możliwe...LOL :)

HUNTER 22-09-2004 18:25

Mój char

server:Lunara
posesion:carlin
sex:female

nick:Jupelov
skille:43/29
best monster:dwarf guard XD

Ozi_ZSK 22-09-2004 23:13

Czy to możliwe ?

No cóż są 2 nowe sery i co z tego, niech sobie tam są. Ale czemu to tak jest, że na świecie Hiberna wielu graczy odczówa LAGI w grze i czy to może być to spowodowane tym, że serwery są przeciążone, lub dodanie tych serverów spowodowalo LAGI ?? :(

Powiem jedno:
"NIE DA SIĘ GRAĆ" X(

Hildex 23-09-2004 20:42

Ech...-Br?..-No..-?..-Poland..-Ok..-Fuck.You..-Ok

Hehe. Koniec z br?... Nareszcie! tych brazylijczyków jest od zaje..... :P dużo. Aż się odechciewa grać:] No ale teraz to inna sprawa mają swój właśny szmelc i mogą sobie krzyczeć do woli BR? BR? BR?... bardzo dobrze że użądzili sobie swoją gimele:] KONIEC Z BR!!!. ;]

Rosiu 16-10-2004 21:35

Pumuszcie

Ten kto gra na securze i ma durzy lev i ma p-armor to niech napisze do Rafal tauszkan mialem postac hack i pech wien dajcie mi za free plx

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33.