![]() |
Cytuj:
Powinno byc "Ciebie", a nie "Cię". Mam nadzieje ze to pojedyncza wpadka ;-))) |
Moja propozycja na opowiadnaia pisane po trochu to wrzucanie go "Rozdziałami" ^^
Proste, logiczne i w ogóle cacy ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up,
W sumie to faktycznie modek to nie komputer, który trzeba odpowiednio zaprogramować i tworzyć mu zmyślne programy. Na podstawie swojej opinii i dobrze uzasadnionych postów zapewne podjąłby dobrą decyzję. |
Moje skromne zdanie: proszę o przywrócenie starych opowiadań jak najszybciej się tylko da, chociażby w posataci linków, jak zaproponował to nasz szanowny doktorek. Szkoda by było, aby z powodu tych zmian wielu utalentowanych pisarzy, którymi nasze forum się szczyci, tak po prostu odeszło. Nie chcę wymieniać po nickach, ale na prawde podobało mi się jedno opowiadanie o Tyraelu(czytałem dawno, poprawcie, jeżeli się myle), który wybrał chłopca (imienia nie pamiętam) na bardzo ważną misję. Nie skończyłem czytać i teraz właśnie chciałem wrócić do lektury, a tu klops i nic nie ma :o . Więc modkowie, róbcie cokolwiek chcecie, tylko żeby najlepsze stare dzieła wróciły na to forum.
|
@carlo:
Zoabcz do podforum. Tam są te opowiadania ;) Ale bardzo dorbze, zę temat został odświeżony. Bo przydałoby sie coś z tym fantem zrobić! |
Cytuj:
|
Widziałem taki post Dr.Omadera na pierwszej stronie, który mówi o "dawaniu linków na forum z opowiadaniem", więc od razu mówię - zły pomysł.
Jest to tak jak fake - strona ładuje się około minuty, pół minuty, a na stronie okazuje się, że nie ma części opowiadania, której szukamy - propozycja jest taka: znaleźć najpierw te części i zamieścić je tak: "Część 1." "Jurek znalazł ziemniaka (przykładowy tekst)" "Część 2." "Ziemniak okazał się wróżką" "Część 3" "Jurek i tak go zjadł" Takie znajdowanie części jest o wiele wygodniejsze dla użytkowników, a przecież o to wam chodzi prawda? |
Strzel se w łeb
Cytuj:
|
ekh a co to za insynuacje odnośnie mnie i mojego tematu? :P
czytaliście/oglądaliście "Autostopem przez galaktykę"? TYLKO BEZ PANIKI! :p ok teraz poważnie. Na forum modków też trwają rozmowy co z tym fantem zrobić. Osobiście od początku byłem przeciw traktowaniu opowiadań jak poradników. Nie chodzi tu tylko o tasiemce ( :) ), ale też między innymi o to, że większość osób, oprócz opowiadania, zamieszcza jakieś wypowiedzi/komentarze/odpowiedzi na komentarze (i jeszcze kilka innych niepoprawnie politycznych tekstów), które w ten sposób również trafiały by na stronę główną. Na pewno niejedna osoba mogłaby się w tym wszystkim pogubić. Niedawno zaproponowałem zupełnie inny pomysł i jeśli tylko zyska on pochlebną opinię wśród modków, to wcielę go w życie w nie dłużej niż dwa tygodnie. Oczywiście mogą być opóźnienia w tym terminie, ale tylko wtedy, gdy obywatel Pregusia wytknie mi błędy. EDIT: ekh pomyłka w tekście była ;) |
Czyli jak rozumiem, Ty zostajesz modem Twórczości?
|
Tak, jeśli dostanę na wszystko zgodę, co wcale nie jest jeszcze powiedziane.
Coś z tym nie tak? |
A czy ja mówię, że coś nie tak? Od samego początku tego tematu apeluję przecież o to, żeby w końcu znalazł się mod...
|
Przeciez Tana jest.
NMSP |
no toż ja nie wystawiam barów w agresywnej postawie, tylko uprzejmie zapytuję :P
w końcu nie za wiele się udzielam publicznie od jakiegoś czasu. Jeśli chodzi o Tanę, to z tego co mi wiadomo- zaginęła w akcji (nie ma neta) i nie jestem pewien czy o na też, ale modkowie działów zostali ostatnio promowani do rangi S moda. |
'Coś z tym nie tak?' brzmiało nieco jak 'A co, masz wąty?', po którym częstokroć następuje 'bo jak tak to w pysk'.
|
Fakt, ale pierwowzór był trochę inny, tylko zmieniłem bo pomyślałem, że pomyślisz sobie to co pomyślałeś sobie i tak ;)
drobne nieporozumienie z pomyśleniem hehe |
Według mnie tam poza opowiadaniami powinny znależć sie sccreny, faki i inne dzieła związane z tibią np. szkice potworów jakie już widziałem na jednym z forów.:p :p
zrobić to tak żeby prosty człowiek mógł je dodawać i najlepiej jakby każde przed dodaniem na strone było sprawdzane przez admina |
Dr. Omader chciałeś nazwe działu może dać nazwe działu "Poezja" ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11. |