Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon
(Post 1302263)
@Lasooch : tylko nie zaczynajcie znowu o bombach atomowych...;)
|
Aye aye, cap'n!
@Gangrel: nie zaczynajmy... ale mimo wszystko jak masz np. 30 000 głowic to możesz nieco większy rozpiernicz zrobić niż mając jedną, za to o mocy trzech takich, jak tamte co jest ich 30 000.
EOT, jeśli chodzi o bomby, to już było...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cafe
(Post 1302532)
Nie ma sie co martwic, jak uderzy w ziemie, to nie zdąży nas nawet zaboleć :)
|
Zdąży. To natychmiastową zagładę spowoduje jedynie na pewnym (dużym) obszarze, na innych drastycznie zmieni się klimat (ewentualnie się potopimy), więc uwierz mi, jest szansa, że pocierpisz : )
@(znowu) Gangrel: mi się zdaje, że na takie kawałeczki to nie rozwali. W końcu było już tak z dinozaurami.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alanhawk
(Post 1304961)
Jakby to mialo pizgnac w polske to bym po 1 jaka fajna laseczke.....(niemusze pisac co bedzie dalej bo wiecie :D) a po 2 bym spieprzal do innego kraju :D o ile by mi zostalo na to z 1 -5 dni|| a i po 3 bym cos wypił :D a po 4 jakby lecialo juz na mnie z 100km odemnie to bym zrobil 360000 flipa z mojego bloku (15 Pięter :D)
|
'Niemusisz' pisać, za to musisz się nauczyć, jak piszemy nie z czasownikami. Zresztą, dzieciak jesteś, 'bym coś wypił :D', wierz mi, przez 22 lata będziesz miał dużo okazji do 'bym coś wypicia'. No i ucieczka do innego kraju by Ci dała tyle, co mi poniemiecki (z II WW) bunkier ukryty za moją skromną posiadłością we Wrocławiu (mieszkanie w domu po Niemcach, zbudowanym około roku 1905, niemal nieremontowanym, z tyłu widać ślady po kulach na ścianie leżącej parę metrów od rzeczonego bunkra).
|