![]() |
eo nie stac na blessy oO? z 290 do 288 xd zalll
|
Cytuj:
2% tej wartości (czyli tyle, ile traci postać z promocją i wszystkimi błogosławieństwami) = 7963106 398155300 - 7963106 = 390192194 Co odpowiada poziomowi 288. http://www.tibia.com/library/?subtopic=experiencetable |
o ja chyba się potne mój boss ded ;( nieeeeeeeeee
|
@temat
zal pisać :) |
-.-
I dobrze że padł terazmamy najlepszego polaka ...:;knighta i druta;:...:cup:
|
Padł - trudno sie mówi... Jakby tyle nie miał expa to by tyle nie stracił :D A kto ma najwyższy lvl - Sram na to, ważne bym ja i moi qmple mieli h-lvls by wyjebac Swe z Berylia, Saphiry, Lucery &BR& itp...
|
Cytuj:
|
dozorca masz zajebisty podpis :D:D
ja tez padlem ,wescie mi zalozcie temat bo mi sie nie chce |
O jezu co za łeb ...ja myślę że to sprawka mamy odłączyła prąd i potem Eternal pobił mame krzesłem krzycząc "Będę bronił tibii kzresłem !! aaaa!! " (Oczywiście w soim języku ;) ) .Potem mam trafiła do szpitala i teraz Eternal nie gra bo wetedy wpadł w szał i nie wiedział co robi a teraz się opiekuje biedną mamą :( -.- .
................. Co za ludzie jeszcze napisz o tym w ile robi kupę na kiblu ... Pozdro. Edit. I tak jest Eternal najlepszy i szkoda że dedł ale po co te tematy i spamienie na forum ??:S |
powiedzialo to juz wiele osob, ale i ja powtorze. przeciez mogl net pasc, mogl dostac kicka, mogl mu sie komp zawiesic, mogl nawet zawalu dostac albo wyrostka robaczkowego!
Ostatnio tez byl podobny temat, ze jakis 200+lvl padl na ghoulu :/ przeciez ghoul mogl byc poprostu mobem zadajacym ostatni hit, a wokol niego byly necro, vampiry czy inne takie... ;) |
Cytuj:
to że ciebie nieobchodzi to nie znaczy ze wszytkich ma nieobchodzic, wypowiadaj się za siebie. Jak ci się nie podoba temat to nie pisz w nim, idz se pograj Jakos kiedys zakładano takie tematy i nikomu nie przeszkadzalo, teraz są same nOOby i dlatego tak jest:/ eh stare czasy...kiedy to było:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |