Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wydarzenia z Refugii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=120572)

Nevo 13-03-2007 21:01

hmm dobra 2 last odp i naprawde koniec juz o tym poiu
Eko: daj sobie na strone nr 3 post Folmira w ktorym sa linki do rozmow Wowy ze mna jak pytalem co bedzie jak padne a jezeli chodzi ci o deda wowy to dednac dla 2kk tez moge z mila checia
Draggy:jak tak na refugii kazdemu bedziecie popuszczac to glupie 5k to glupie 20k czy te 75k to sie zrobi serv ludzi kradnacych ktorzy beda wiedzieli ze nic za to nie beda mieli dodam Ci jeszcze ze na refugii jak zapewne widac slychac to nie gram od chyba 3 miechow juz wiec 75k dla mnie to jest 30zl i nie pozwole... itd itd KONIEC tego tematu o zasranym poiu wowa dla mnie pozostanie thiefem, dajcie jakis nowy temacik B)

Knight Wowa 13-03-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eko'' (Post 1314827)
...nikt się nie pytał go czy jak padnie to odda te runy czy tam kase...

pytali sie ...
kazdy uslyszal nastepujaca odpowiedz:
"Jesli team bedzie mnie sluchal, wszystko przebiegac bedzie zgodnie z planem a TY bedziesz wykonywal moje polecenia a mimo to padniesz (przez to ze cos zle powiem) kasa zostanie zwrocona"
fakt to ze padlem jako 1szy moglo sprawe skomplikowac ale wes pod uwage to ze jak JESZCZE zylem to tez mnie nikt nie sluchal, o ilosci osob na quescie juz nie bede mowil.

a apropo padniecia za 2kk - chetnie bym padl za 2kk tak samo jak ty nevo, ale ja juz mowilem ile sdkow dostalem, dalem tez wszystkim do wzgladu kto ile sdkow mial na plecach... zapytaj w grze podane wczesniej osoby czy niesli tyle ile mowilem, czy oddawali shoterom, zapytaj Ksena czy mialem aola jak padlem czy wypadlo mi 50 bp sdkow i demonka.

Fiddlehead 13-03-2007 22:48

Wydarzenia z Refugii?...No bez jaj, ile można wciąż o jednym i w kółko, i to samo, i na każdym forum, i w każdym temacie.. chyba wszyscy całą historię znaja na pamięć i obudzeni w środku nocy wyrecytują ile to setek bp'ków SD miał Knight Wowa, jak to go wyzywał Nevolix itp., itd... dajcie spokój już bo zaczyna to przypominać kłótnie dzieci w piaskownicy, a żadna ze stron konfliktu raczej zdania nie zmieni, więc po co to ciągnąć?

Sebcio :) 13-03-2007 23:13

KTO JEST ZA NEVOLIXEM ? REKA W GORE ! SZYBKO SZYBKO!
CI CO NIE PODNIESLI SA PRZECIW ?

OK. IGNORED !

-.-

nowa polityka nevolixa "nie podskakuj bo ignored" wiesz juz vic ma wiecej oleju w glowie niz ty o0 ehhh biedni chlopcy :/

Szoszon 14-03-2007 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebcio :) (Post 1314332)
Jedyna gidlia ktora bierze kazdy 100 lvl to children of chaos i zbiera po nas wszystie sieci ktore kickniemy :) Czytaj zipixii (ktoremu arhorn powiedzial ze jak wbije 100 to wejdzie - zalosne), czy pucii ktora dostala kicka za swoje zachwoanie.

jakbyś raczył zauwazyc to nikt z tych których wymieniles niejest w ChoCh -.-
Przyznam w Choch jest paro noobow ale zobaczysz co sie bedzie działo jak Ebool wróci :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevo (Post 1314651)
,zal ci d... sciska ze w tibi nie mozesz nic osiagnac i w rl i tak siedzisz od rana do wieczora na forum i szukasz zaczepki zajmij sie swoim zyciem ale stad poprostu wy.....

Osiagnołem wiecej od CIebie heuaheuaheuahea wiec niemyśl ze jeżeli pisze cos z noob acc to ze niemam h lvl oile ten lvl to h :P

z Commem to żal owalil Grona i tyle wiec niema jak go tłumaczyć ze musiał oddac dlugi po co zbierał hajs na sova którego od Xata kupił ? A Xatowi i tak gp niebyły tak potrzebne sellna by pare wiecej paccow i by mial hajs. :P

Sebcio :) 14-03-2007 12:16

zipi bedzie. dlaczego ? wbil 100, srednia levelowa pojdzie w gore o0 a pucii byl bardzo bardzo dlugo

Szoszon 14-03-2007 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebcio :) (Post 1315685)
zipi bedzie. dlaczego ? wbil 100, srednia levelowa pojdzie w gore o0 a pucii byl bardzo bardzo dlugo

Jak możesz mowić ze bedzie skoro niewiesz co sie dzieje w ChoCh i srednia lvl jest chyba 115 wiec by zanizal awww -.- najpierw pomysl potem napisz
Zipix niejest w ChoCh chociaz z tydzień temu chyba wbił ten lvl :P

a Pucii po wyjasneiniu co zrobil tez polecial

W Naction tez bylo wielu takich ze żal i nadal niektórzy są wiec zamaist krytykować inne glidie byś sie za swoja zabral :P

M!$!3K 14-03-2007 15:15

Zgadzam sie randal sam lepszy niejestes i nietylko ty z naction

Kubixik 14-03-2007 21:30

Własnie lepiej Randall byś się za swoją gildie zabrał. : P

Hail Naktjon. :) :D

Kreek 15-03-2007 00:14

Rece opadaja.

Poslugujecie sie dennymi strereotypami o Gidliiach, ja Randalla akurat lubie za pewną akcje jaką razem na na arenie odstawilismy z pewna nie przyjemna osoba na Refugii. Ktos tam pisal ze Moonblades bylo wspaniale jka byli jeszcze Quinlan oraz Neji.. a wiec Quinlan wcale nie przepadl jest dalej w gildii na forum naszym postuje i czasami nawet lognie pupe, Neji - nie gra co prawda, ale i tak forum czyta.
Nie znajac od wewnatrz zadnej z gildii, nie macie prawa wypisywac takich bzdor o jej czlonkach. Cos wam dzwoni, ale nie wiecie w ktorym kosciele ; ], Nevo nikogo nigdy nie okradl na chara!
Mevo moja droga, przestan sie juz klocic z Knightem Wow'a, wstyd mu sie przyznac ze okradl, jego sprawa, bardziej swiadomi i tak wiedza o co chodzi.
Nie wdawaj sie w takie durne dyskusje z nimi bo nie warto, sam przy okazji wychodzisz na jakiegos downa ;p.
Byl czas na bulwers, teraz jest czas na splate dlugow.
Na tym serverze jest byla i bedzie rzesza debili ktorzy jakims cudem wbili te 60+ lvle i beda twierdzili ze sa juz paniczami na arenie. Nic tego nie zmieni.
Wzajemne oczernianie sie da wam tyle co depilowanie siusiaka goracym woskiem <- koncowa puenta.
Thas Moonblade.

Armix 15-03-2007 11:51

Eh... Nie ma to jak solidarność, zgranie i potrafienie się dogadać polaków :|

Szoszon 15-03-2007 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kreek (Post 1316846)
.
Nie znajac od wewnatrz zadnej z gildii, nie macie prawa wypisywac takich bzdor o jej czlonkach. Cos wam dzwoni, ale nie wiecie w ktorym kosciele ; ]

Wiec po co piszecie co sie w glidiach dzieje?
Wiec czemu piszecie ze jedna jest gorsza od drugiej?
Wiec czemu oskarzacie glidie za bład 1 z członków?

Skoro i tak niewiecie co sie tam dzieje :P
-.-
żal

Wiec niepiszcie nic na innych tylko sami sie za siebie wezcie a nie.... Pisać kazdy moze a robic to niema komu :P

Kreek 15-03-2007 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szoszon (Post 1317199)
Wiec po co piszecie co sie w glidiach dzieje?
Wiec czemu piszecie ze jedna jest gorsza od drugiej?
Wiec czemu oskarzacie glidie za bład 1 z członków?

Skoro i tak niewiecie co sie tam dzieje :P
-.-
żal

Wiec niepiszcie nic na innych tylko sami sie za siebie wezcie a nie.... Pisać kazdy moze a robic to niema komu :P

Zdublowales poprostu to co juz napisalem..

Draggy_Slayer 17-03-2007 12:05

pl rox:)
Cytuj:

10:39 Knightek of Refugia [106]: rob pale gupia szmatyo
Cytuj:

10:37 Knightek of Refugia [106]: 107 lvl pewnie kurwa prawie 108
10:37 Knightek of Refugia [106]: maniak pierdlony
moj czas online w tym tygodniu
Cytuj:

2h30m
6h15m
7h45m
6h45m
6h30m
6h30m
5h15m
jego czas online
Cytuj:

13h30m
12h15m
10h30m
9h0m
9h45m
2h30m
6h15m
sharer plx:D

Kreek 17-03-2007 20:44

To jest zal ;P, co poradzisz, wiekszosc Polakow grajacych w tibie to tego typu ludzie :P, ten jego lvl to prawdopodobnie 60% tego co gosc osiagnie w zyciu :D
Smutne?... Moze.

Draggy_Slayer 19-03-2007 20:15

Cytuj:

19:11 Your last visit in Tibia: 19. Mar 2007 18:06:03 CET.
ahh mass log cyz to tylko mnie?

Inz 19-03-2007 20:43

@up
chyba mass log..moich ziomkow na refugi i na aldorze tez loglo ;p

Kreek 20-03-2007 00:30

Ooo a to dziwna sprawa :P, o takich jajach jeszcze nie slyszalem zeby taki mass log byl, trzeba zareportowac ^^

Kuldan Azielmak 29-03-2007 23:11

co tak tu ucichło ?:P

któż to może być? :PB) :ban:
http://www.allegro.pl/item178916542_...de_warto_.html

a to kto ? :P
http://www.allegro.pl/item178187380_...bisz_sam_.html

Kreek 02-04-2007 20:13

Kolejnych niedoswiadczonych graczy ktorzy nie maja jak wydawac kieszonkowego od rodzicow przywita Refugiia... Oby tak dalej, smieszniej bedzie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:29.