Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   PAcc przelewem bankowym - dla początkujących (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12066)

stefan_lkslodz 28-10-2007 12:58

Ja mam pytanie np jak zle wpisalem miasto to czy pacc dojdzie ?
MOj brat wypelnial to i bylo K a z umlałtem i s z umlałtem i n czyli KAsl
moj brat zamiast normalnej nazwy wpisal KAsln i moje pytanie czy dojdzie.
Jum mi 100+zl zabralo wiec powinno dojsc.
Zamawialem pacca w srode wieczorem kiedy bede mogl sie spodziewac.

Z gory dziekuje za pomoc.:)

Slythia 28-10-2007 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stefan_lkslodz (Post 1716115)
Ja mam pytanie np jak zle wpisalem miasto to czy pacc dojdzie ?
MOj brat wypelnial to i bylo K a z umlałtem i s z umlałtem i n czyli KAsl
moj brat zamiast normalnej nazwy wpisal KAsln i moje pytanie czy dojdzie.
Jum mi 100+zl zabralo wiec powinno dojsc.
Zamawialem pacca w srode wieczorem kiedy bede mogl sie spodziewac.

Z gory dziekuje za pomoc.:)

Nie przejmuj sie tak tym adresem. Jesli jest tak, jak przy normalnych przelewach bankowych, to adres wcale nie jest potrzebny. Jest to dodatkowe zabezpieczenie, by sie pomylic numeru konta. Lecz potrafi pojsc bez tego ;).
A kiedy dojdzie to pojecia nie mam...

Cytuj:

Jeszcze raz, chce kupic PACC'a na 6 miesięcy = 34.95 Euro.
Chce to zrobic przelewem przez internet. Czyli zamawiam PACC'a na tibia.com,
Dostaje ten formularz. Nastepnie sie musze zalogowac w Inteligo, Wpisuje te bzdety i wysylam. Ale mam pytanie ile on mi bobierze kasy !? wiecej niz 34.95 euro ???
Blagam o odpowiedz :
Na pewno wiecej. Przelew tez kosztuje... Tylko pytanie jest ile. To juz zalezy od twojego banku. Czasem koszty wynosza wiecej, niz cena pacc, lecz miejmy nadzieje, iz tak nie bedzie.

Plasterek 24-03-2008 13:35

A jeżeli Pacc kupuje mi znajomy(mieszka w niemczech) ale on sie na niczym nie zna i robi tylko przelew a zamówienie składam ja to dane takie jak Imię, Nazwisko, Ulica, Kraj itd. mam podac jego czy swoje na zamówieniu.?

Rybzor 24-03-2008 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plasterek (Post 1968835)
A jeżeli Pacc kupuje mi znajomy(mieszka w niemczech) ale on sie na niczym nie zna i robi tylko przelew a zamówienie składam ja to dane takie jak Imię, Nazwisko, Ulica, Kraj itd. mam podac jego czy swoje na zamówieniu.?

Raczej swoje, wtedy w razie problemów będą kontaktowali się z Tobą?

Plasterek 24-03-2008 13:53

Ok dziękuje za odpowiedź.

Piciaz1213 31-03-2008 21:04

Suuper 8o

10/10:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Marcin9214 21-05-2008 15:08

Pacc

Jak się sprawdza czy już mam pacca ?? wiem tylko że wchodzę na tibia . com sie loguję i co dalej??:(

Marcin9214 21-05-2008 22:01

Problem z pacc;(

Pewnie pacc już nie przyjdzie ponieważ nie zauważyłem jednej rzeczy;( Podałem na przelewie dobre dane osobowe a na tibia.com były złe dane osobowe( inne niż na przelewie) proszę o radę ;( przyjdzie mi ten pacc czy nie?? a jakby nie przyszedł to czy odzyskam pieniądze??
Z góry dziękuję:confused:

Slythia 21-05-2008 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin9214 (Post 2068074)
Jak się sprawdza czy już mam pacca ?? wiem tylko że wchodzę na tibia . com sie loguję i co dalej??:(

Jesli logujesz sie do tibi to masz na dole status konta i ew. liczbe pozostalych dni. Na tibia com tez jest ta opcja, w twoim profilu. Pamietaj, pacca musisz aktywowac.

maxik123lejek 27-07-2008 11:45

Pacc

witam mam pytanie zamówiłem pacc-a przez tibia.com na 3 miesiące=90 dni
i mam pytanie ponieważ wypełniłem formularz i zapłaciłem przelewem nie idąc do banku tylko bezpośrednio z mojego komputera czy zrobiłem dobrze czy nie??i mam na koncie pieniądze ale tylko o walucie POLSKIEJ a zapłacić trzeba w euro
czy oni już sobie sami przeliczą tą kwotę na ich kurs waluty???

Pozdrawiam :):):):)

Fureyka 27-07-2008 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maxik123lejek (Post 2201246)
witam mam pytanie zamówiłem pacc-a przez tibia.com na 3 miesiące=90 dni
i mam pytanie ponieważ wypełniłem formularz i zapłaciłem przelewem nie idąc do banku tylko bezpośrednio z mojego komputera czy zrobiłem dobrze czy nie??i mam na koncie pieniądze ale tylko o walucie POLSKIEJ a zapłacić trzeba w euro
czy oni już sobie sami przeliczą tą kwotę na ich kurs waluty???

Tak, sami przelicza.

Jesli masz problemy z zakupem premium account zachecam do skorzystania z uslug firmy Drom.

HubertPol 27-07-2008 15:31

Przez Firmę Drom masz 100% pewności ze Cię nikt nie oszuka, a pieniądze dojdą i zostaniesz fachowo obsłużony :) A teraz możesz wygrać drugiego pacca, ponieważ jest konkurs o którym możesz przeczytać na stronie glównej Tibia.pl :)

Pozdrawiam

Krzych92 30-07-2008 10:43

Taaa. Zamowilem wczoraj pacc poszedlem zaplacic, a pozniej sie troche zmartwilem. Czemu? Otoz cipsoft kazal przeslac pieniadze na konto Global Collect BV. Wpisalem w google poogladalem rozne stronki i na wiekszosci git ale...

oto cytat:

"Post 18 Lis 2007 03:33 Re: global collect bv to naciągacze
W zeszłym roku miałem taki przypadek, również po miesiącu od wpłaty nie było pieniędzy na koncie Skype. Napisałem 2 maile (po niemiecku), bez odpowiedzi. Nagle po kilku następnych dniach pieniądze się pojawiły. W międzyczasie przeglądałem różne fora (także zagraniczne) i było mnóstwo postów na ten temat. Więcej się to nie zdarzyło, od tego czasu wpłata pojawia się na koncie po 2-3 dniach. Czasem zdarza się, że opóźnienie wynika z jakiegoś błędu w przekazie (zwłaszcza payment reference number, który powinien być podany w rubryce "Tytułem"), tak, że najpierw trzeba to dokładnie sprawdzić. Mój przekaz był wypełniony prawidłowo. Na razie nie wiem, co o tym sądzić - poprawili się, czy nie."

Troche spory spam. Martwi mnie to jednak bo mnie jakos 112zl piechota nie chodzi.

Dertin 07-08-2008 22:49

@up.
mam ten sam problem też się boje ale jutro ide wyśle te pieniądze na ten bank.
mam nadzieje ze mnie nie oszukaja.

@edit
ale wez pod uwage ze o pacc jeszcze się nikt nie skarżył. Jak narazie skarżą się tylko ci co kupywali doładowanie skype. A pozatym to są posty sprzed roku a nawet dwóch lat.

lubiekasze 19-08-2008 19:03

post do kasacji.

Davi 18-01-2009 16:23

Witam,
A ja mam takie pytanie czy moze to bys zwykly druczek czy musi byc jakis inny jak wy mowicie?

Roltfik 12-04-2009 19:45

mozna zaplacic uzywajac konta internetowego?

KrEmAs KAc 12-04-2009 21:27

po ilu dniach/godzinach możemy spodziewać się PACCa ??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42.