![]() |
Ja mam pytanie np jak zle wpisalem miasto to czy pacc dojdzie ?
MOj brat wypelnial to i bylo K a z umlałtem i s z umlałtem i n czyli KAsl moj brat zamiast normalnej nazwy wpisal KAsln i moje pytanie czy dojdzie. Jum mi 100+zl zabralo wiec powinno dojsc. Zamawialem pacca w srode wieczorem kiedy bede mogl sie spodziewac. Z gory dziekuje za pomoc.:) |
Cytuj:
A kiedy dojdzie to pojecia nie mam... Cytuj:
|
A jeżeli Pacc kupuje mi znajomy(mieszka w niemczech) ale on sie na niczym nie zna i robi tylko przelew a zamówienie składam ja to dane takie jak Imię, Nazwisko, Ulica, Kraj itd. mam podac jego czy swoje na zamówieniu.?
|
Cytuj:
|
Ok dziękuje za odpowiedź.
|
Suuper 8o
10/10:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Pacc
Jak się sprawdza czy już mam pacca ?? wiem tylko że wchodzę na tibia . com sie loguję i co dalej??:(
|
Problem z pacc;(
Pewnie pacc już nie przyjdzie ponieważ nie zauważyłem jednej rzeczy;( Podałem na przelewie dobre dane osobowe a na tibia.com były złe dane osobowe( inne niż na przelewie) proszę o radę ;( przyjdzie mi ten pacc czy nie?? a jakby nie przyszedł to czy odzyskam pieniądze??
Z góry dziękuję:confused: |
Cytuj:
|
Pacc
witam mam pytanie zamówiłem pacc-a przez tibia.com na 3 miesiące=90 dni
i mam pytanie ponieważ wypełniłem formularz i zapłaciłem przelewem nie idąc do banku tylko bezpośrednio z mojego komputera czy zrobiłem dobrze czy nie??i mam na koncie pieniądze ale tylko o walucie POLSKIEJ a zapłacić trzeba w euro czy oni już sobie sami przeliczą tą kwotę na ich kurs waluty??? Pozdrawiam :):):):) |
Cytuj:
Jesli masz problemy z zakupem premium account zachecam do skorzystania z uslug firmy Drom. |
Przez Firmę Drom masz 100% pewności ze Cię nikt nie oszuka, a pieniądze dojdą i zostaniesz fachowo obsłużony :) A teraz możesz wygrać drugiego pacca, ponieważ jest konkurs o którym możesz przeczytać na stronie glównej Tibia.pl :)
Pozdrawiam |
Taaa. Zamowilem wczoraj pacc poszedlem zaplacic, a pozniej sie troche zmartwilem. Czemu? Otoz cipsoft kazal przeslac pieniadze na konto Global Collect BV. Wpisalem w google poogladalem rozne stronki i na wiekszosci git ale...
oto cytat: "Post 18 Lis 2007 03:33 Re: global collect bv to naciągacze W zeszłym roku miałem taki przypadek, również po miesiącu od wpłaty nie było pieniędzy na koncie Skype. Napisałem 2 maile (po niemiecku), bez odpowiedzi. Nagle po kilku następnych dniach pieniądze się pojawiły. W międzyczasie przeglądałem różne fora (także zagraniczne) i było mnóstwo postów na ten temat. Więcej się to nie zdarzyło, od tego czasu wpłata pojawia się na koncie po 2-3 dniach. Czasem zdarza się, że opóźnienie wynika z jakiegoś błędu w przekazie (zwłaszcza payment reference number, który powinien być podany w rubryce "Tytułem"), tak, że najpierw trzeba to dokładnie sprawdzić. Mój przekaz był wypełniony prawidłowo. Na razie nie wiem, co o tym sądzić - poprawili się, czy nie." Troche spory spam. Martwi mnie to jednak bo mnie jakos 112zl piechota nie chodzi. |
@up.
mam ten sam problem też się boje ale jutro ide wyśle te pieniądze na ten bank. mam nadzieje ze mnie nie oszukaja. @edit ale wez pod uwage ze o pacc jeszcze się nikt nie skarżył. Jak narazie skarżą się tylko ci co kupywali doładowanie skype. A pozatym to są posty sprzed roku a nawet dwóch lat. |
post do kasacji.
|
Witam,
A ja mam takie pytanie czy moze to bys zwykly druczek czy musi byc jakis inny jak wy mowicie? |
mozna zaplacic uzywajac konta internetowego?
|
po ilu dniach/godzinach możemy spodziewać się PACCa ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |