![]() |
Zmusić i nigdy inaczej!
Nawet nawet.... 6/10 |
Szantazowac dziada! Niech sie bija i ida do tych dzinow, bo jak zaczna szukac hydry, to zejda z 2 odcinki.
Kto ci pisal slowa do tej "piosenki" P.S. Milo ogladac wlasne grafiki w czyims fejku:] |
Cytuj:
wiesz troszke nie rozumiem zaznaczylas odrazu 2 odpowiedzi dziny i szantarz zdecyduj sie ta piosenka slyszalem na www.alejaja.pl hyba taki kabaret byl a za graficzki dzieki ( all z czego robie to z tibia.pl wziete ) |
Zapomniałem coś dopisać, jak pisało że Kanierdler (czy jakoś tak ;p) odszedl w tamten swiat... Moim zdaniem lepiej by brzmialo : Kanierdler odszedl w zaswiaty.
|
Zmusić mędrca! Zmusić mędrca!
Moja ocena: 7/10 Ogółem całkiem spoko.. :) Pozdro |
Całkiem, całkiem. Przynajmniej tlu byków ne robisz :) I widisz? Od razu lepsze komentarze! Oby tak dalej.
Jestem za poszukaniem tego jaja, bo zmuszony Mędrzec mógłby im ciemnotę wcisnąć. |
zmuszenie : 5
szukanie jaja : 1 |
Zmusic starego dziada!
|
Yy... Nawet, nawet :P Średnio mi się podoba, ale raczej może być.
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
szukajcie jaja bo jak mu go nie dacie to on was zrobi w jajo ;p
|
Cytuj:
madre slowa zmuszenie : 5 jajo : 2 |
I tak im ścieme wciśnie..
Albert, mam prośbę, zmieniam glos na szukanie jaja. Bedzie moze akcja jakas ;] |
Cytuj:
ok niech bedzie czyli teraz jest 4 na zmuszenie 3 na jajo "albert" spox mozesz tak mowic ale lepiej by bylo Lord Albert |
@up:
Lol ;p Nabiłem LolnegO przy tym Lord Albert ;p @topic: Odświeżam, żebyście głosowali, bo ja chćę fakę! |
Jajo blyz.
|
jajo : 4
zmuszenie : 4 |
Jajko :).
@Tipic: Fake wykonany dość fajnie. Kilka błędów jest. 7.5/10:cup: |
Cytuj:
5 jajko 4 wymuszenie sir mam prosbe mogl bys mi dokladnie powiedziec gdzie sa bledy to bym w nastepnych odcinkach sie poprawil |
Szantażuj dziada! ("Gadaj, bo jak nie to ci wbije miecz w (_!_), rozumiesz?!?")
Fejk niezły, ale trochę dziwacznie wygląda. (te drzewa... jak w jakimś gaju :P) @down Miałem na myśli te pieńki na orkowych polach. |
Cytuj:
bo to byl gaj ??? jajko = 5 szantarz = 5 jeden glos przsadzi o tym co beda robic |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |