![]() |
Cytuj:
@Down: Baaa, posrałbym sie ze mnie znalazles, ale nic wiecej, nawet teraz jestem pod wrazeniem ich "przyjazni" : ) btw, moge znac nick hajkera? :s I co do tego IP z GG, to Cytuj:
|
moze i sporo osob by odlozylo sluchawke, ale predzej posralibycie sie, ze osoba, ktora hakneliscie znalazla Was.
Nie obchodzi mnie, co mysla inni, dla mnie liczy sie to, ze ich znalazlem, odzyskalem co ukradli. dla mnie sprawa jest zakonczona. |
a ja znam inne wypadki hakowania i kolesie się znali na rl to po prostu jeden drugiemu robił yeb yeb asz oddał itemy i przeprosił.. tu było to troche dziwnie rozwiązane :D
|
Cytuj:
wiekszosci by Ciebie wysmiala i odlozyla slochawke albo kazali abys przyjechal do nich:p |
...
Rane:
PAMIĘTAJ!!!niegraj z nimi w taką gre!!!!oneoeeoneo1111 hahahahaha podaj nr telefony do tego typka podzwoni sie:D |
KURWA fakt to jest tylko gra ale, gdyby komus z was tak podjebali i wiedzieli byscie kto to co byscie zrobili powiedzieli byscie "to jest tlko gra" napewno nie a wiec nie mowcie ze byscie go wysmiali i na policji napewno tez by cos z tym zrobili
|
kiwix niejestes taki inteligentny jak ci sie zdaje bo padłes widocznie ofiarą bezstresowego wychowania i niewiesz jak zachowuje sie czlowiek w stresującej sytuacji (szcegolnie 14 latek) Jak bym do ciebie zadzwonil chociaż byłes pewny ze niemam twojego nr telefonu to z kąd mógłbyś mieć pewnośc ze niemam tez adresu? -.-
zastanów sie co gadasz |
i wez tu graj z takimi ludzmi w tibie...
a myslicie, ze majac numer telefonu nie zdobedzie sie adresu? ech, czasami mi szkoda takich |
Rane!
Dobrze, że Cię tutaj spotkałem, bo chciałem Ci pogratulować. W tej rozmowie wykazałeś się dojrzałością i niesamowitym spokojem. Gówniarz Cię okradł i miałeś prawo do niego zadzwonić i w ostateczności iść na policję, która na pewno by Cię nie olała. Gratuluję odzyskania skradzionych rzeczy. Pozdrawiam! I na przyszłość uważaj! P.S Jak Ci tego keylogga wrzucił? |
tak jak juz powiedziaelm, dla mnie sprawa jest zakonczona.
Gnojki pewnie maja przypal u starszych, na ktory sobie zasluzyli. |
@up
podał mu linka www.sexplaneta.... tam wszedl i sie zboczuch napalał ... PS. tak wogole do tego okradzionego, 20 lat i grać w tibie ? zal... no i co z tego ze dla zabicia czasu!! jestem młodszy od ciebie i jak tylko siedze na forum i czasem filmy z tibi oglądam to mama przychodzi i mnie wyśmiewa ze gram w takie jaja itp. itd. ( oczywiscie nie bede jej tłumaczył ze to film jest , bo w tibie nie gram juz 1 rok)... nie pisze tobie ze masz sobie dupe znalesc i z nia caly czas spędzać ale sa inne , lepsze i alternatywniejsze rozwiązania :P zreszta tibia oczy psuje :D |
Dzieki Lifter
|
Cytuj:
Cytuj:
I powiedz jak Ci tego keylogga wrzucili! |
...
Rane: studjujesz we wrocku?? jak tak to gdzie...xD
|
Studiuje na akademii ekonomicznej.
W tibii nie odpisuje, wiec nie piszcie, bo od razu ignore. Keloggera mam wciaz na poczcie, co tez jest dowodem. |
Sie zdaje ze tylko rozmowa a ilu urzytkownikow wypowiada sie na ten temat czyzby rekord??;>8o 8o 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@Edit: Cytuj:
|
ahahha
Cytuj:
znasz? |
Lifter i ten Rean czy jak mu tam tacy DOJRZALI jestescie to podejmij męska decyzje i nie graj w tibie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |