![]() |
-.^
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Z jednej strony wielcy czarnoksiężnicy, z drugiej realiści, którzy nie potrafią się powstrzymać od wulgarności (lekkiej ale jednak). Mamy nasrane w głowach. >Sven Niektórzy piszą 'nie którzy' ; ] Gdybym napisał "macie" to ten temat zmieniłby się w spam z wyzwiskami. >down Na kolana i błagaj o wybaczenie, bo znowu przypnę Cię do kaloryfera :< Mało tego, zrobię to siłą woli. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cóż, tak jak mówiłem, nie uwierzę, dopóki nie zobaczę. Taki to niewierny Tomasz jestem (Mój imiennik). @up Aj, racja, kajam się. |
Po przeczytaniu tego artykułu zrozumiałem skąd biorą się dzieci skaczące z balkonów. Takim powinni ograniczyć wszelki dostęp do rzeczy fantastycznych typu gier lub niektórych anime...
EDIT@ A ja w nocy zamieniam się w jeźdźca bez głowy i zapierdzielam po nieboskłonie rzucając w ludzi kulami ognia... :P (dla ograniczonych pisze że to Joke żart) |
Cytuj:
|
A wierzy ktoś w istnienie modków?? Bo oglądając rozwój tego tematu powoli tracę wiarę...
|
Przestańcie robić z tematu spamowisko. Mówiąc o poziomie dyskusji, chodziło mi o takich ludzi jak Wy.
|
@dark_sven
Chcesz poczuc energie? Hmmmm Wyjdz na dwor kiedy bedzie burza napewno cos znajdziesz. xD Co do tematu. Myslalem, ze to bedzie jakas pilka nozna (lol). Dopiero sie o tym dowiedzialem i musze przyznac, ze to moze byc zabawne. Fajnie by bylo gdybym mogl pierdniczyc tymi kulami ;p. Badz co badz trzeba jednak zrozumiec, ze nikomu sie jeszcze to nie udalo dlatego trudno w to uwierzyc. Poprubuje zrobic tego psi balla, a jezeli mi sie uda to zajme sie koci ballem. ;p P.S. Jezeli mi sie to uda to modlcie sie zebym "summonow" na was nie naslal xD. |
@UP:
Jak ci sie uda to co najwyżej termometr podgrzejesz\ ew. w wysokim poziomie zaawansowania wyssiesz z nasz trochę energii (ew. wyślesz servitora żeby zrobił to za ciebie) a nas może złapać leciutka zadyszka;d |
Po nazwie tematu, myślałem, że będą tu jakieś psy tańczyć. LoL
Czekajcie... Czekajcie... Czuję, Czuję, Czuję... I po kulce ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Ucz mnie miszczu! |
To dziala, sami sprobujcie! Stworzylem widzialna genkidame w kolorze pomaranczowym!
|
Cytuj:
|
Na drugim forum na którym przebywam, pokazałem tego psiego bola
I jeden gościu mówi, że robi sobie takiego psi balla. Dzięki temu można wtłaczać energie do jakiegoś przedmiotu a potem odzyskac gdy jestesmy zmęczeni. Jemu jestem w stanie uwierzeć. Tylko mówił, żeby nie rzucać psi balla w kogoś, bo to może źle się skończyć zarówno dla nas jak i dla tych w których rzucamy(zabić nie zabijemy, ale lepiej się tego trzymać). Mówił też o OOBE (Out of body experience), ale to mniejsza już z tym. |
Jak dla mnie to jest wymysł dzieci zagłębionych w świat fantastyki
|
wszyscy sie smieja ze dragon ball , kamehame ha itd... a zauwazcie ze taka manipulacja energia spotykana jest juz prawie we wszystkich bajkach , anime , w bajce latwo jest to ukazac (narysowac) wszystko ladnie wyobrazic w prawdziwym zyciu jest to ciezko zrobic oraz udowodnic wiec wszyscy twierdzo ze jest to niemozliwe a ja wierze ze da sie to zrobic siezkim treningiem i duzym zapalem.
|
@ ..::QRAS::..
Bo oni by chcieli, żeby psi-balla się kupowało na fioletowym kamieniu z narysowaną strzałką. Oczywiście tylko 5 ładunków miałby taki run, a Ci którzy całą noc by koxali swoje (wcale nieograniczone) umysły waliliby mocniej albo mogli używać psi-ball'a z siwego kamienia z narysowaną czaszką na dwóch skrzyżowanych piszczelach. @ kamehamowcy To nie jest tak, że se ustawisz bota na mózg na dwa dni i będziesz miał skilla 100, a jak się okaże, że w jeden dzień się nie możesz nauczyć (czyt. skill nie wszedł albo wzrósł nieznacznie), to czegoś takiego niema. Niestety w życiu nie jest tak łatwo. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem. Ps. Żyjcie złudzeniami, a innym dajcie żyć własnymi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |