Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Psi Ball (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=122178)

MeChU 26-03-2007 21:32

-.^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rozklekotany_Krucifiks (Post 1335742)
A jakiego wybrales pokemona? Ja juz zlapalem Mewtwo.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zamor1
ja juz broliego pokonalem, kamehameha i po nim proste, jestem wtajemniczony cwicze juz 10lat. i zabijam kazdego, jednak najtrudniej mi bylo z bubu

Wyjdźcie i nie wracajcie. Proszę.

Bastash 26-03-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rozklekotany_Krucifiks (Post 1335886)
sam wyjc s tont

A ty nie ironizuj.

Z jednej strony wielcy czarnoksiężnicy, z drugiej realiści, którzy nie potrafią się powstrzymać od wulgarności (lekkiej ale jednak). Mamy nasrane w głowach.

>Sven

Niektórzy piszą 'nie którzy' ; ]

Gdybym napisał "macie" to ten temat zmieniłby się w spam z wyzwiskami.

>down
Na kolana i błagaj o wybaczenie, bo znowu przypnę Cię do kaloryfera :< Mało tego, zrobię to siłą woli.

Dark Sven 26-03-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1335922)
Mamy nasrane w głowach.

Oj, niektórzy nawet bardzo mi ;<

Cytuj:

3/4 tego forum i psuje dyskusje normalnym użytkownikom... Większość ludzi dyskutować potrafi
Gratulacje, gratulacje...
Cytuj:

wątek o bateryjce
Próbowałem, nie wyszło.

Cóż, tak jak mówiłem, nie uwierzę, dopóki nie zobaczę. Taki to niewierny Tomasz jestem (Mój imiennik).

@up
Aj, racja, kajam się.

Dolor 26-03-2007 22:09

Po przeczytaniu tego artykułu zrozumiałem skąd biorą się dzieci skaczące z balkonów. Takim powinni ograniczyć wszelki dostęp do rzeczy fantastycznych typu gier lub niektórych anime...

EDIT@
A ja w nocy zamieniam się w jeźdźca bez głowy i zapierdzielam po nieboskłonie rzucając w ludzi kulami ognia... :P (dla ograniczonych pisze że to Joke żart)

Bastash 26-03-2007 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rozklekotany_Krucifiks (Post 1335971)
A ja wierze w: potwora z Lochness, Yeti, zywe mumie, wampiry, wilkolaki, kosmitow i latajace spodki, Boga i Szatana, koniec swiata w 2012 roku, piramidy zbudowane przez UFO, topielce, mutanty, psi bolle :P, kod biblii, kod DaVinci, szamanow i duchy.

Uff, to chyba juz wszystko.

Jeszcze latające spaghetti.

Quezacoatl 26-03-2007 22:25

A wierzy ktoś w istnienie modków?? Bo oglądając rozwój tego tematu powoli tracę wiarę...

OnlyShadow 26-03-2007 22:30

Przestańcie robić z tematu spamowisko. Mówiąc o poziomie dyskusji, chodziło mi o takich ludzi jak Wy.

janek@ 26-03-2007 22:46

@dark_sven
Chcesz poczuc energie? Hmmmm
Wyjdz na dwor kiedy bedzie burza napewno cos znajdziesz. xD

Co do tematu.
Myslalem, ze to bedzie jakas pilka nozna (lol).
Dopiero sie o tym dowiedzialem i musze przyznac, ze to moze byc zabawne.
Fajnie by bylo gdybym mogl pierdniczyc tymi kulami ;p. Badz co badz trzeba jednak zrozumiec, ze nikomu sie jeszcze to nie udalo dlatego trudno w to uwierzyc.
Poprubuje zrobic tego psi balla, a jezeli mi sie uda to zajme sie koci ballem. ;p

P.S.
Jezeli mi sie to uda to modlcie sie zebym "summonow" na was nie naslal xD.

Xantro 26-03-2007 22:55

@UP:
Jak ci sie uda to co najwyżej termometr podgrzejesz\ ew. w wysokim poziomie zaawansowania wyssiesz z nasz trochę energii (ew. wyślesz servitora żeby zrobił to za ciebie) a nas może złapać leciutka zadyszka;d

Lifter 26-03-2007 23:45

Po nazwie tematu, myślałem, że będą tu jakieś psy tańczyć. LoL

Czekajcie... Czekajcie... Czuję, Czuję, Czuję... I po kulce ^^

Bastash 26-03-2007 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 1335994)
A wierzy ktoś w istnienie modków?? Bo oglądając rozwój tego tematu powoli tracę wiarę...

Heteryk...

Tasior 27-03-2007 00:02

Cytuj:

Cytuj:

3/4 tego forum i psuje dyskusje normalnym użytkownikom... Większość ludzi dyskutować potrafi
Gratulacje, gratulacje...
On mówił o 3/4 populacji forum i o większości ludzi ogólnie. Gratulacje, gratulacje...

@down
Ucz mnie miszczu!

Arrivald 27-03-2007 00:19

To dziala, sami sprobujcie! Stworzylem widzialna genkidame w kolorze pomaranczowym!

Bastash 27-03-2007 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arrivald (Post 1336240)
To dziala, sami sprobujcie! Stworzylem widzialna genkidame w kolorze pomaranczowym!

Mogę Cię dotknąć?

Vekegi 27-03-2007 09:46

Na drugim forum na którym przebywam, pokazałem tego psiego bola
I jeden gościu mówi, że robi sobie takiego psi balla. Dzięki temu można wtłaczać energie do jakiegoś przedmiotu a potem odzyskac gdy jestesmy zmęczeni. Jemu jestem w stanie uwierzeć. Tylko mówił, żeby nie rzucać psi balla w kogoś, bo to może źle się skończyć zarówno dla nas jak i dla tych w których rzucamy(zabić nie zabijemy, ale lepiej się tego trzymać). Mówił też o OOBE (Out of body experience), ale to mniejsza już z tym.

Dolor 27-03-2007 11:01

Jak dla mnie to jest wymysł dzieci zagłębionych w świat fantastyki

..::QRAS::.. 27-03-2007 11:48

wszyscy sie smieja ze dragon ball , kamehame ha itd... a zauwazcie ze taka manipulacja energia spotykana jest juz prawie we wszystkich bajkach , anime , w bajce latwo jest to ukazac (narysowac) wszystko ladnie wyobrazic w prawdziwym zyciu jest to ciezko zrobic oraz udowodnic wiec wszyscy twierdzo ze jest to niemozliwe a ja wierze ze da sie to zrobic siezkim treningiem i duzym zapalem.

DRoN 27-03-2007 16:08

@ ..::QRAS::..
Bo oni by chcieli, żeby psi-balla się kupowało na fioletowym kamieniu z narysowaną strzałką. Oczywiście tylko 5 ładunków miałby taki run, a Ci którzy całą noc by koxali swoje (wcale nieograniczone) umysły waliliby mocniej albo mogli używać psi-ball'a z siwego kamienia z narysowaną czaszką na dwóch skrzyżowanych piszczelach.

@ kamehamowcy
To nie jest tak, że se ustawisz bota na mózg na dwa dni i będziesz miał skilla 100, a jak się okaże, że w jeden dzień się nie możesz nauczyć (czyt. skill nie wszedł albo wzrósł nieznacznie), to czegoś takiego niema. Niestety w życiu nie jest tak łatwo. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem.
Ps. Żyjcie złudzeniami, a innym dajcie żyć własnymi.

miazdzyryjek 27-03-2007 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1335938)
Próbowałem, nie wyszło.

boziu.. jak moglo nie wyjsc ? nie bawiles sie nigdy taka bateria [nie pamietam jak ona sie nazywa] co ma oba bieguny z jednej strony ? przykladasz sobie do jezyka i Cie energia elektryczna za przeproszeniem pizga..

OnlyShadow 27-03-2007 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DRoN (Post 1336714)
na dwóch skrzyżowanych piszczelach.

Lub też pixelach ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33.