![]() |
"Głupotą i błędem jest opłakiwanie zmarłych. Lepiej dziękować Bogu, że żyli."
|
Jeden z najciekawiej wypowiadających się użytkowników.[*][*][*]
|
Cytuj:
|
Nigdy nie poznalem go dobrze osobiscie, ale pamietam jego wypowiedzi itp... zal dobrego czlowieka no ale coz, kazdego to spotyka predzej czy pozniej...[*]
|
:(
Ja jarasa znalem z gry. moja zona uczyla sie grac w tibie z jego pomoca. Pamietam ,ze nigdy nie odmowil jej pomocy. wielka szkod ze nie ma go juz wsrod nas.
Aby oddac mu czesc powinnismy napisac do cipsoftu list i poprosic w nim azeby przy nastepnym updacie zrobili nowego npc z jego imieniem. Npc który pomagal by nowym gracza. Co wy na to ?? |
Co ja na to ? KOMPLETNA GŁUPOTA I PRZESADA. Ludzie, przesadzacie już ! Umarł no i koniec, nikt na ziemi go nie obudzi już. Tak na marginesie : Ciekawe co ten NPC by robił ? JEST JUŻ MULTUM NPC, KTÓRE POMAGAJĄ... Przesadzacie...
|
Cytuj:
tylko o nicku |
I? Każdy kiedyś umiera...
A jak bawimy się w cytaty: "Śmierć nie jest złem, a jedynie prawem obowiązującym cały rodzaj ludzki" |
Niestety dopiero dzisiaj dowiedziałem się o tym i wybaczcie, że odświeżę temat, ale chyba teraz zrozumiecie,że nie chodzi o zwykły temat...
Jarka zapamiętałem jako człowieka zawsze miłego i pomocnego. Nigdy nie powiedział złego zdania o drugiej osobie i zawsze gdy ktoś tego potrzebował starał sie jak najlepiej mu pomóc. Cytuj:
|
Cytuj:
|
...Zaraziłem się od niego minkami z noskiem... :-`(
|
Przykro mi. To był jeden z najlepszych, najbardziej kulturalnych użytkowników z tego forum. Szkoda, że nooby go stąd wykurzyły.
|
Dzisiaj mija dokładnie rok... :-( Zapalmy znicze dla Jarka
__________[*] |
To już rok..
|
Moze i gada madrze ale kocham jak ktos mowi na forum panuje TERROR ! Tak bombe atomowa zrzuca niedlugo bez przesady.
btw.Hah ! Przeczytalem jego 2 posty i juz go lubie i co do instynktu ma racje widzi tylko to co chce a nosek ma wysoko ;] (nie bede mowil co o niej mysle bo to jest szczyt za slowo baran < ktorym ona mnie tez obrazila > dostalem bana) |
Nigdy go nie znałem i już nie poznam:( mimo to składam mu świeczkę[*]
|
ja również:( przykro mi z tego powodu. [*][*][*]
|
Niech bóg ma go w opiece wspoczywaj w pokoju wiecznym Amen.
Nie znałem nie znam i nie poznam mimo to szkoda człowieka. |
...smutne...[*]
|
nie znalem go nie widzialem ani jednego jego posta ale[*][*][*]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |