Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Szkoła maklerów- nabór zamknięty. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=123257)

Don^Mokate 02-04-2007 20:14

ja sie nie nabralem bo mam nawyk nie wierzenia w nic 1. kwietnia, kazdy inny dzien i bym uwierzyl, nie wierzylem nawet w zloty medal sawrymowicza

Etoric 02-04-2007 21:09

hahah nie wiem kto mogł się nabrać ;S chyba ktoś w sobote zainstalował tibie a w niedziele pierwszy raz w życiu wszedł na forum

Always hunted 02-04-2007 21:18

Z roku na rok wasze żarty są coraz gorszej jakości, ten nawet nie wywołał uśmiechu na mojej twarzy, nie dałem się też nabrać.

Pfff, zróbcie coś bardziej subtelniejszego....

Poprostu Pitbul 02-04-2007 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarna_Mamba (Post 1347356)
Ładnie to tak robić ludzi w bambuko?

Bambucza?
Na to że Cipsoft sprzedaje udziały na giełdzie było żałosne. Lecz to z Vilem nawet mnie wkręciło:P.

Tristo 02-04-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cashtan (Post 1346508)
@up
Dokladnie, wszyscy klikaja ze sie nie dali nabrac (juz duzo osob kliknelo) a wystarczy spojrzec na komenty w tamtym temacie..
Ja kliknalem ze sie dalem :P

mysle ze to nie jest dokladnie tak.. jestem pewien ze wielu uzytkownikow dalo posty iz tez by chcieli wykupic akcje itd itp aby jeszcze bardziej utwierdzic w przekonaniu tych mniej bystrych ze to zart i bawic sie wraz z modkami;)

hej Hegemmon!wspomniales ze gielda to zart ale nie skomentowales oskarzen w strone Vila.. albo zapomnailes,albo.. swiat oszalal:D

Baniaaaa 02-04-2007 22:38

J00ke!

Dałem sie nabrac, lecz nie pasowalo mi to ze tibia w 3D :) :)

Moim zdaniem joke lepszy od tego na konkurencyjnej stronie :)

Vevi 02-04-2007 23:24

;8 ^^

Hmm... xD...
Jezeli chodzi o gielde, szybko przypomnialem sobie, ze to Prima Aprillis... ale z poczatku uwierzylem xD

Jezeli chodzi o Villa to myslalem, ze to prawda <lol2> xD

W sumie ten z tibia org... dalem sie nabrac xD

Rademer 02-04-2007 23:36

Hagemmon... niewiem z czego masz podiete jak to CipSoft zorganizowal a nie ty, wiec niewiem z czego sie smiejesz i radujesz jak nic w tym nie zrobiles, tylko myslisz, ze jak jestes modem forum to cos znaczysz w normalnej tibii... dla mnie ten zart byl gupi i wkurzajacy jak niektorzy juz powiedzieli. Wkurzajacy dlatego ze dalem sie nabrac X(

Hegemmon 03-04-2007 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rademer (Post 1347969)
Hagemmon... niewiem z czego masz podiete jak to CipSoft zorganizowal a nie ty, wiec niewiem z czego sie smiejesz i radujesz jak nic w tym nie zrobiles, tylko myslisz, ze jak jestes modem forum to cos znaczysz w normalnej tibii... dla mnie ten zart byl gupi i wkurzajacy jak niektorzy juz powiedzieli. Wkurzajacy dlatego ze dalem sie nabrac X(

hehe, nie ma to jak zakompleksiony dzieciak, którego duma została urażona.
Nic nie zrobiłem w czym?
Fakt, to nie ja wymyśliłem Tibię, ale co to ma do rzeczy?
Joke wymyśliłem ja i jestem z niego zadowolony. Dawanie drugiego fake tesera pod rząd byłoby nieco lamerskie nie sądzicie? tibianews.net mieli blizzarda, my giełdę. tibia.org.pl mieli co tam mieli i nie po co tak wielu się pluje?

Poza tym, jak pokazuje sonda, żart się udał. Nie da się nabrać wszystkich ale przynajmniej połowa z was uwierzyła w newsa przynajmniej przez chwilę.

P.S. miło by było, gdybyś poprawnie potrafił skopiować czyjś nick wiesz?

pavelek 03-04-2007 00:43

na tibia.org.pl zdecydowania 1 kwietnia byl lepiej urzadzany, ale zeby zobaczyc tego konsekwencje wystarczy przeczytac najnowszego newsa tam, a propo tej gieldy, to wcale najglupszy pomysl nie ejst, ale wam drogi tibia.pl team nie wyszedl ten kawal ^^

Chemi 03-04-2007 11:31

dobre:D hehe pociesze sie tym ze ja tez kogos nabralem :D:D :cup: :evul:

Hegemmon 03-04-2007 14:49

ogólnie chodzi o to, że ja mam wyrzuty sumienia za ostatni PA joke... większość się sprawdziła nie? Dlatego w tym roku nie było nic bezpośredniego o grze.... bo byśmy znów wykrakali i co by było?

SzmelinS 03-04-2007 14:53

.

yyy a ja nie wchodziłem w ten dzień na tibia.pl xD Mój kumpel poj...ny dowcip zrobil... Obudzil sie rano i zaczął wrzeszczeć że dom mu się pali. Rodziców obudzil zaczeli pytać gdzie? jedna z jego sióstr się popłakała a po jakis 2 min. powiedzial "Primma Aprillis" >.<

Frezer 03-04-2007 15:31

lol...

ja sie dałęm w 100% nabrać xD powaga XD8o

Zdjecia_rar 03-04-2007 15:47

Cytuj:

na tibia.org.pl zdecydowania 1 kwietnia byl lepiej urzadzany, ale zeby zobaczyc tego konsekwencje wystarczy przeczytac najnowszego newsa tam,
czyzby?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Archarius
Powiem od razu - backup forum nie ma zadnego zwiazku z zartem prima aprilisowym.

10 znakow.

@EDIT
Cipsoft wchodzi na gielde - nie no, ubaw po pachy.

grzes227 03-04-2007 18:41

tibia to gówno i mama jej nie kocha i koza ssie jej matce

Deox 03-04-2007 18:58

na początku tak ale potem~

hehe niezły żarcik

Sucior 03-04-2007 19:38

;)

ee . bylo by lepiej gdyby Admini nie usuwali postow w których odkryto ich 'świenty' prima aprilisowy żart :D
ktory tak naprawde byl mało śmieszny i wg . mnie , nie wiem jak można było nabrać się na takie coś...

broclin 03-04-2007 19:58

Dużo lepszy kawał niż ten co zgotowała tibia.org.pl ... Durnie mają teraz problem z forum :P

dogmeat 03-04-2007 20:30

Dałem się nabrać, pewnie jak większość. Ale nie chcą się przyznać :)
Wiedziałem, że to 1 kwietnia, więc uważałem. Tyle, że uznałem, że sprawa z Vilem jest PA, a reszta w takim razie musi być na serio :D
A komentarze jeszcze bardziej mnie utwierdzały w tym, że to nie żart.
Że też nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić na tibia.com ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56.