![]() |
Mam nadzieję że Polacy wygrają i mam nadzieję że ten temat się rozwinie :d
|
26 czerwca-update... Możliwe, że to polepszy sytuacje Black Fusion :)
Good Luck chlopaki :D |
@up
Sytuacja nie jest zla brakuje nam tylko jakiegos ms kolo 100 a tak to jak jest my stojmy przed pz a oni grzeja pz X(X( Jun 25 2007, 19:53:30 CEST Killed at Level 95 by Cato Dais and by Aldriel Pelius Wystarczyl maly trap w Thais i jest efekt :) (nie wiem co za debil z rs nosi ze soba 110k ciekawe kto je zajebal X(X(X(X(X( ) |
jebac kase fragi sie licza ;)
|
Cytuj:
No wiesz, jak się na ebay'u kupi z 5kk to co to jest 100k |
Kolejna battle Sixth Sense vs. Swat [0:11]
Link do filmu: http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/27318 @down: Dzięki ;) Potem hostne na tibicams i dam link |
Cytuj:
|
@Odświeżam Topic.
Na Danerze rozpoczęła się nowa wojna pomiędzy Swat-Team & Danerians vs. Silent on Danera & Followers. Link do deklaracji wojny: http://forum.tibia.com/forum/?action...2&pagenumber=1 |
Zaczynam gre na danerze. Ma ktos POZYCZYC eq na rooku?
|
Zobaczę czy coś mam na rooku, ale nie wydaje mi się. Ale jeśli potrzebujesz pomocy na mainie, to pisz śmiało. Lemiko/Xeevo
|
Cytuj:
Widzę że sie z Mytosami zbrataliście , czyżby Damu byl twoim idolem ?? :> |
@up:
Bardzo Cię proszę... nie masz nic do powiedzenia? 3m ryj! Ja odszedłem ze Swatu jakiś czas temu... przed rozpoczęciem wojny. |
Sir Damu Krazy
Sep 27 2007, 22:38:18 CEST Killed at Level 126 by Kenon Deadly and by Mion Dresir ;p ja tam wciąż wole Swat, nawet w tej wojnie, ale ten koleś zwyczajnie rządzi ;] Wudus Sep 27 2007, 22:52:06 CEST Killed at Level 188 by Dark Gaby of Uthar and by Druid Philip Custela Sep 27 2007, 22:48:56 CEST Killed at Level 95 by Val'Thurin and by Sir Cantyo Gui Sep 27 2007, 22:40:06 CEST Killed at Level 93 by Elite'Zeron and by Ludovico Lehear i tak dalej [pewnie] :P |
Roro
Sep 29 2007, 19:49:32 CEST Killed at Level 76 by Sir Damu Krazy Kuszczyk Sep 30 2007, 10:47:31 CEST Killed at Level 73 by Kenon Deadly and by Lady'Mistic |
hmmmm ma ktos jakies nowe newsy na temat wojny? bo niestety temat upada ;/
|
Sir Damu Krazy
Banished: until Dec 13 2007, 16:54:53 CET because of account sharing |
|
Skoro only Danera to już zamknięty temat,
to się all tu przeniosą :P |
chlopaki tu mozemy sobie pogadac :baby::baby:
a co do hacka to 80k nie boli jak caly hack postaci noi w pi..du zamkneli temat bywaaa powiedziales o jedno slowo za duzo |
no pewnie nie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:59. |