![]() |
Na serwerku DANUBIA chyba niewarto pomagać ...
Wszyscy by chcieli żeby im pomagać, ale jak co do czego przychodzi to wszyscy głowę chowają w piasek ... Jesteście słabi ..... |
jak tylko prosi o pomoc to nie odmawiam jesli moge.
sa wyjątki: -nie mogę uhnąć n00ba na 8 lvl co sie na PoH zapędził - czerwona rezerwa dla mnie -n00b zadarł z kimś tam, lootbaga mu chciał porwać etc i teraz "ratuj" woła. Wtedy sam bym mu walnął SD.. -prośba wogóle nie jest do spełnienia results wielokrotnego uhnięcia czy equipmowania low lvl: - rzadko...bardzo rzadko pamięć i wdzięczność pozdr. A |
Moja sytuacja wyglądała tak:
Od jakiegoś czasu na Danubii jeste pseudo-wojna Polaków ze Szwedami... Nie pierwsza i nie ostatnia ... Udało nam się któregoś dnia zdobyć depo w Venore krzesłami i parcelami zamkneliśmy dwa wejścia tak że dało się przejść po 1 hexie ... W razie szturmu łatwiej było się bronić w razie czego na to rzucalo sie kilka fb i towarzystwo sie smażyło :) Było oczywiście w depo kilka szpiegów (agentów ^^) którzy utrudniali nam działania. Krzyknołem kilka razy i zbiegło się towarzystwo ktore sprzatneło 2 szwedów... a ci obwiniają mnie za swoją śmierć ~~ ciołki... Non stop zabierali krzesła .... Blokowali wejście do samego dp..... i zabijali noob lvl Teraz gdy poruszam się po Venore musze robić to z większą ostrożnością ..... Miałem kilka starć ale zawsze wychodziło tak że albo oni dawali sobie spokój albo ktoś ich gonił za skulle |
tak pomoglem NP: tobie....
pozatym eternia rox caly czas pomagam jakims kolegom albo cos... ;] no cóz ale jak ktos mnie wqrzy...... jusz 1 newbie do mnie powiedzial ... lolu.... niestety.... jego nick : Sugizewu trudno ze jest z guildii ale to noob :) |
Tak, pomoglem. Pomoglem zrozumiec pewnemu noobkowi ze nie bedzie kradl ludziom na mainie expa...
http://drchomikvader.w.interia.pl/obrazek.jpg |
Czy kiedykolwiek pomogłeś Polakowi w Tibii?
Pomogłem nawet dwóm bo widziałem że się meczą (zatruci są i palą) to im dałem antidotum i miksturke leczenia. A mie wczoraj polak oszukal na 1k chciałem od niego kupic zbroje. Dałem mu kase a ch... mu się wylogował. Dziś go odnalazłem i mu mówie aby mi oddał kase albo dał zbroje i za 5 min juz koleżków wezwał po 25 lvl. I co to ma być sprawiedliwość?!?!?!
|
To raczej mie polaacy pomagają, bo mój najlepszy char ma 13 lvl
|
Ja na rooku kilka razy pomagałem w dostaniu sie do kanałów
|
Tak, pomagam zawsze
Ja zawsze pomagam (prawie :)))
Mojemu kumplowi często pożyczam kase (Saleta) Ale i on mi pomaga :D Innemu dałem za frixo 10 gp Jedna początkująca prosiła mnie o pomoc. Dałem jej leather legs i boots ,studded armora i 15 gp na życie :D Morał jest taki: Ale jestem hojny :] |
ja pomagam ciagle.Ostatnio koledze ktory byl shackowany dalem plate legs i steel helmet i uh.jeszcze ostatnio mnie koles poprosil zebym mu pomogl z takim pk to go zabilem.(jestem pewien ze to byl pk,bo widzialem jak go zaatakowal).Zreszta pomagam wszystkim tym ktorzy maja malo zycia :D
|
ja na rooku duzo pomagalem pl. gosciu na 1 lvl dostal fajna zbroje i pare przydatnych zeczy, trza se pomagac(choc mi nikt nigdy nic niedal :P )
|
Jasne...
Co do Polakow..... .Kiedy widze Polaka ktory ma malo zycia daje mu chleb lub cos do jedzenia.Ostatnio pomoglem Polakowi ktory zginal bo be ze mnie poniewaz zaatakowal go Orc(a on byl poczatkujacym Tibianinem)wtedy ja zabilem tego Orca(oboje bylismy na rook'u) a to co Orc mial w sobie zostawilem Polakowi oczywiscie!!!
======================================== POLACY POWINNI TRZYMAC SIE RAZEM!!!!! ======================================== |
Jak bylem kompletnym n00bem, to na rooku powmogl mi polak, dal rapiera (bylem w niebie). Jak wychodzilem z rooka to rozdalem polakom rozne rzeczy (leather legs, Lleather boots, carlin sword itp).
|
erm
DrChomikvader - pomogleś :P hehe ja w takich sytuacjach tylko bije (do czerwonego) i sobie n00bek pójdzie :P
|
:D :) :)) :)) ;) Ja na rooku mialem akurat pare rzeczy i stal sobie polak na 1 levelu i nie wiedzial jak w to sie gra wiec mu dalem katane,chain armor,studded legsy,cooper shielda,legion helmet i powiedzialem zeby chodzil na szczury a te zeczy tam sa bardzo cenne bo sa tam najlepsze
:D :D |
ja ciagle pomagam
|
ehhh
Pomaganie polakom jest do bani ! Ide seobie na Rook'u powiedzmy i patrze jakis polak na czerwonym zyciu wraca bo go poison spidery zatruły.... Daje mu 2 meaty zeby se podleczył HP i ide dalej zabic np. Trolla za chwile on przychodzi i zabija mi go X( Mowie mu: To był moj troll, a on na to że co go to obchodzi ? i z wulgaryzmów mi tu wyjeżdza X( X( X( . Wku#&*@&ą mnie tacy ludzie X(
|
A jak podejdzie do mnie jakiś polak i sie pyta gdzie powinien expować, to mu mówię jak dojść na plains of havoc :D i zeby szukał duzych pająków :D
|
Pomagam tym kturzy mi pomogli i kumplom :]
|
Pomagam każdemu polakowi, chyba że jest PK :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44. |