![]() |
Cytuj:
|
Łatwo przejsc rooka;p Wystarczy jeden, góra dwa dni ;p
|
Cytuj:
@topic Już chyba wszystko Ci wyjaśnili? Close? |
mi przejscie rooka na paccu zajmowalo 1h 15 min a na facc gdzies 2-3h
|
Na pacc'u to 3h i wychodze...Chodze od wilkow do wilkow i po drgodze spidery.
|
Najlepiej z blokerem na rath albo sumonami proponuje monka ewentualnie rat exp bardzo szybko leci a jak ci sie nie chce to daj a nie chece mi sie pisac dalej mam nadzieje rze nie pomoglem nara pozdro dla wszystkich nooooobów i mojego nierzyjoncego pra pra pra pra dziadka.
|
Cytuj:
aktualnie na paccu przechodze w 1 godzine + (nie na bocie) a jeśli ktoś bez wysiłku chce rooka przejsc to niech sobie sciagnie tibiaauto ;) |
Jak przejsc rooka? Poprostu expic.
|
Ja to expie do 2 lub 3 na ratach , potem do 4 lub 5 na wilkach lub snakach , bagach , spiderach. Nastempnie na trolle na 6 mozna z dobrym eq isc solo na skeletony (chain lub studded armor , leather lub studded legi , hatchet , mace , carlin sword , katana , legion helmet lub viking , leather boots , plate lub copper shield);)
|
Najpierw na raty potem tylko bugi i wolfyi spidery i snake. Tak wyszłem w 1 dzień:D
|
Cytuj:
@topic 1,2lvl- raty. 3,4lvl-wolfy,bugi-ja tak chodziłem. 5,6,7,8-trole-ja tak siedziałem. Czasem miśki. Questy. Byłem tylko na Bear room i Dragon Corspe. @edit Cytuj:
|
Cytuj:
1 dzień.... się wychodzi w 3h MaX!! i niech nikt nie pisze: "on 3h ujął jako cały dzień" itp. bo mógł się wyrazić jaśniej :confused: 2. jak coś "wyszedłem" bo na takie błędy się patrzeć nie mogę... |
na paccu wychodzi sie z rooka w jakies 1,5-2h
|
Znowu
Koles czy ty masz jakies problemy z przejsciem rooka?? Jesli tak to nie wiem skad ten twoj 25lv postaci.
Rookgard- zadna filozofia: 1-4lv raty 4-8lv bugi snake wolfy ew jakies niedzwiedzie na 1 lv idziemy na doublet i rapier quest na 2 lv zbieramy rozne smieci z ziemi zeby miec z czym chodzic na 5 lv zaliczamy bear rom (polecilbym chain arma selnac i chodzic w studded bo nie widac roznicy a chain mozna selnac) na 6-8 jak jest spora ekipa to na mino hell (ok 100gp na czysto a poza tym fajnie sie wykonuje) Ja zawsze tak robilem i wychodzilem z rooka w 3-5h Jest jeszcze pare trikow dzieki ktorym bedziesz mial niezly start na mainie i ktore w sumie nic cie nie kosztuja (przynajmiej niektore) Pierwszy: No coz to nie trik jest powszechnie stosowany- sprzedajemy cale eq 2 Zbieramy ch feathers gdyz na rooku jest duzy spawn kurczakow 3 Kupujemy od innych graczy tyle carlin swordow na ile nam starczy cap. Na rooku sa warte ~50gp a na mainie u npc 116 chyba. 4 Mozna tez przejsc rooka expiac na samych cave ratach, i zbierajac po nich ciasteczka. Nastepnie przed wyjsciem na maina sprzedajemy je rookstayerom. Jest to jednak czasochlonne i ciastka leca rzaaaadko, aczkolwiek na takich serwach jak isara mozna za nie sporop dostac. Sie rozpisalem ale tak naprawde kazdy ma inny sposob na przechodzenie pierwszej wyspy. |
#Iryn-Miondim
chciałbym to zobaczyć... expiąc na wolfach w 1h przejśc rooka? na 8 lvl potrzebujemy 4200 expa, wolf daje 18, więc żeby zdobyć 8 lvl trzeba zabić 234 wolfy. ciekawe jak to zrobisz :) na mainie byłoby ciężko a co dopiero na rooku. |
Ja z rooka wyszlem w 1h i 15 min sziedialem prawie do 3 lvl na ratach a potem na wolfach :miecz:
POLSKA ROXX :flaga_pl: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |