![]() |
Cytuj:
pozdr |
no to widzę że jest luzz :] a co do efektów to mało ale jakie fragi xD U Ciebie na filmie też ładne jak na lvl jakie wbiliście :)
|
Re:
Fajnie, fajnie. Michalusik, w takim razie pozdrów Silkova od Nyksusa, powinien wiedzieć o kogo chodzi :)
|
Tak filmik dobry, zgadzam sie z Waszymi opiniami... Jak narazie jest to film w pierwszej piątce filmów które oglądałem (oczywiście wmv) To prawda, że Toxic fire, Wanyn wymiatają, ale ja znalałem dość dawno jeden i też jest zajebisty, moze nie pod względem efektów itp.
link: http://www.maxior.pl/?p=index&id=29108&0 lub jak kto woli http://www.youtube.com/watch?v=jrTf5...id%3D29108%260 @Michalusik Sorki ze dalem link do innego filmu w Twoim temacie. Zapomniałbym o najwazniejszym, kiedy robisz nowy filmik? Mam nadzieje, ze nie długo ;] pozdro |
dobrze jest efektow w sam raz bylo ;] jak bys mogl to napisz podsumowanie lootu ze wszystkich co padli.
|
; DDDDDDDDDDDDDDDDDD
najlepsze wmv, dobra muzyka zreszta w wiekszosci jest dobra a nie jakies techno itp toola tam nie slyszalem ale obejrze drugi raz : p mialem pytac o pierwsza piosenke bo ma taki klimat ze hoho ale znalazlem juz na 4 stronie chyba ide sciagnac |
@Mandawiers
Kilka stron wcześniej. @Bertson Za jakiś miesiąc, może dwa, lub trzy :D. Za linki się nie gniewam, spoko ;). @Nyksus Okey. More plax. Pozdrawiam Michalusik |
Super film. 11/10
|
thanks
dzieki za rehosta :P jeszcze jakbys mogl to ta pierwsza piosenke zrehostuj bo cos w bearu nie ma zrodel do niej :/ z gory thanks pozdr
|
Cytuj:
|
filmik super.. oby więcej takich ;]
|
Dzięki za all za twoj poswiecony czas na rehostowanie tego i wogole :) Filmik kozacki :) jeszcze raz wilekie THX! pozdr!
|
Cytuj:
Pozdrawiam Michalusik |
Mi tam sie średni podoba ale calkiem calkiem :]
7/10 |
Świetny filmik! Czekamy na więcej takich.
|
:>
Warto ściągnąć polecam ;]
|
Hehe,PIĘKNE PVP,pięknie zrobiony filmik,nic tylko gratulować wam waszych przeżyć pk'erskich xD. I oby tak dalej ;] zrób nowy filmik i też daj
|
Miodzio ;]
Świetna robota, extra filmik... po prostu miodzio :D Jak dla mnie to nie jest za dużo efektów :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |