![]() |
Haha lolki... wy se wygrywajcie PS3, ja wygram te 20 PACC :)
|
Cytuj:
wchodze na tibia.pl->widze temat->widze komentarze->naciskam x w przeglądarce a teraz zrozum to: wchodze na tibia.pl->widze temat->nie widze komentarzy->sięgam po komórke i wysyłam sms'a. |
Dobra, wygrałem PACC. Coś muszę robić poza spersonalizowaniem konta żeby go otrzymać? I kiedy dojdzie?
Proszę o szybką odpowiedź. |
Ładne nagrody. Oby tylko się zwróciło z tych "sesemesów" :P.
|
Oszustwo :(
Ja tylko chcialem zglosic ze moj postek Shadow Aligator wygral pacca na 90 dni.Minelo juz okolo 10 dni od mojego zwyciestwa a ja pacca nie dostalem... w momencie zwyciestwa nie mialem spersonalizowanego konta i byc moze to wszystko przez to. Zalezy mi na paccu wiez prosze was uprzejmie albo sprobowac jeszcze raz albo wreszcie go wyslac bo juz chce expic na edron :D dziekuje. :D
EDIT: No cóż mijaja kolejne dni a pacca jak nie bylo tak nie ma ale czekam......dlaczego go nie wyslaliscie co on idzie 2 tygodnie czy co? Jesli tak mamy wygrywac te PS 3 to dzieki........ |
Nikt, kto nie ma spersonalizowanego konta, nie otrzyma od nas PACC-a, gdyż nie będzie nawet możliwe dokonanie transakcji zakupu. Mało który posiadacz FACC ma spersonalizowane konto i to prawdopodobnie jest przyczyną problemów.
Jeśli ktoś wysyła sms-y w konkursie nie mając spersonalizowanego konta, to sam jest sobie winny za późniejsze opóźnienia w otrzymaniu nagrody. Tiba.pl to nie mamusia, w prawdzie wskazujemy kierunki, ale nikogo za rączkę trzymać nie będziemy. Jeśli dopiero po wygranej spersonalizowałeś(aś) konto, czyli po tym, jak osoba dokonująca zakupu, to się nie dziw, że PACC nie wpłynął kilka dni po personalizacji. Osoba ta nie ma aż tyle czasu, aby zaległe pacce próbować wręczać codziennie. Trzeba przecież mieć czas aby wyskoczyć do toalety. |
musze wygrac :D
|
sorka
W takim razie przepraszam was bardzo moze bylem nie uprzejmy no ale pytam sie grzecznie kiedy dojdzie bo juz sie doczekac nie moge.
Jeszcze raz sorry :( |
Hmm. A co jak powiem, że miałem spersonalizowane konto od zawsze?
Data wygrania PACCa to 19 IV. A który dziś mamy? 2 maj? Jeżeli ktoś ma od zawsze spersonalizowane konto, nie powinno być takich opóźnień. Mam rację? |
http://img120.imageshack.us/img120/7...ibianr1wo9.png
http://img329.imageshack.us/img329/9...ibianr2yz0.png To dla zwiększenia wiarygodności :D Widać date...15 kwietnia :( czyli 18 dni sobie minelo a paccolka ni ma :(:(:(:(:( Zamiast wysyłac tym co wygrali przed chwilą wysyłajcie tym co wygrali ponad 2 tygodnie temu :( jesli moge to jeszcze raz sie spytam..kiedy to dojdzie :( ?? zeby nie bylo to wyslalem 7 sesemesów :(:( jesli nie wyslecie mi to powiedzcie bo czekam i czekam :( |
post wyzej, na koncie masz postac pisana przez Q, w systemie wpisales przez G... niby jak chcesz dostac PACC, na dwa rozne konta?
Co do reszty PACCe juz dawno powinny dojsc, mieslismy problemy z systemem, bo CipSoft zmienil sobie parametry oczywiscie nie informujac nas o tym. |
no no play 3 by mozna bylo wygrac zaraz sie za telefon zabieram :)
|
Ja wysłałem 7 xD , ale w pupie mam PS 3 bo mnie to nie kręci wole pacca , a jakbym miał wygrać PS 3 to odrazu sprzedaje :D
|
up 3 @
nie nie przez Q tylko ta czerrwona ramka przeszkodziła...przepraszam za błąd :( |
@baczer czy doszedl Ci pacc?
@Git Drut kiedy spersonalizowales konto ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:17. |