![]() |
@up
Ehh, warrior i paladyn to jednak nie dla mnie :P W tibii też nie podoba mi sie knight. Wolę walkę na dystans - magia, łuk, kusza. @3up Lol, że BE i NE różnią się frakciami to wiem :P Czyli warlock to tak jakby odpowiednik nekromanty w Guild Wars, a Mag - elementalisty xD Kurna, kusi mnie ten WoW :] |
No mnie też, ale chwilowo nie kupiłem :D.
Obecnie gram w NWN2 na Artymatey'i, noi w GW Zastanawiam sie kupić tego WoW'a czy nie xd. Pozdrawiam |
@_WRD_: Wiesz ja gram paladynem i jakoś nie odczuwam braku dystansu :P (chyba dlatego, że mam doświadczenie z hunterem i wiem, że na battlegroundzie wrodzy wojownicy ruszają na Ciebie jak byki a Ty masz małe szanse na wybronienie się (chyba, że masz już wprawę w magu/hunterze/locku/priescie)).
To znaczy.. może nie tak. Jeśli jesteś alliance to nikt Cię nie kryje a hordziaki się rzucają, jeśli jesteś w hordzie na odpowiednim serverze, alliance jest po prostu za głupie i atakują warrów i palów zamiast Ciebie.(najbardziej mnie bawi to, że nigdy nie zabijają healerów jeśli Ci nie stoją wystarczająco blisko.. echh to alliance :'>) |
A na jakim servie/realmie grasz ?? jak na orginale to moze nie dlugo ci healezy będa zagrozenie przez mojego gnoma rogue.
|
heh gra lajtowa wizialem na teledysku jak Basshunter gral w warcrafta ;D
|
Tylko ze on nie gra w WoW'a . CHyba ze sie zle przypatrzylem ,ale nie sadze.
|
Lol, Warcraft i World of Warcraft to zupełnie co innego...
|
@Kołbaś: Gram na Karazhan i na Sylvanas - co prawda na sylvanas w alterac valley już trochę lepiej z tymi healerami :P na Karazhanie nie wiem bo mam dopiero 45 lv :p
|
Cytuj:
|
Odświeżam temacik ;)
Jeżeli chodzi o wow'a to jestem newbie, wiec mam 2 pytanka. W wakacje zamierzam stworzyć orka warriora, lub BE fire maga. Raczej zrobię warriora bo trochę wkurza mnie ciągły waste many u mag'a, ale nie mam zielonego pojęcia jak rozdać talenty, żeby zrobić dobrego tank'a. I czy znacie jakieś przydatne addony dla warriora ? Z góry dziękuje. |
Licznik dmg to podstawa no i oczywiscie cartography. Dobrych składów na tanka poszukaj na forum.wow-battle.net i tam jest calkiem sporo. btw jak jestes newbe nie kupuj dodatku jak koniecznie nie chcesz grać nową rasą. Poprostu ci się nie opłaci. Juz lepiej kupic dodatkowego pre-paida i miec dalsze 2 meichy gry z głowy. Btw jak narazie przezucam sie na priv servery(dokladnie na Avalon) Bo zal mi wydac kasy żeby pograc 10 dni i wyjechac na 2 miechy.
|
Burning crusade mam od dawna :P
Teraz tylko tworze nową postać bo zmieniam server. |
Hmm nie gram w Wowa
ale obilo mi sie o uszy "8.5 mln graczy WoWa" K jeszeli tyle ludzi ma konta z tego damy w sredni dzien gra 1 mln - 500 tys osob jak wyglada rozmieszczenie serwerow ? czy koledzi moga pograc ze soba jak chca ? czy sa serwery jak w Tibii kazdy ma swoj high lvl i gospodarke ? prosze kogos zaawansowanego o wypowiedz :P |
Tłoku na serwerach raczej nie ma, zdarzają się takie na które sa full (np burning legion-bardzo dużo polaków) a ceny są zróżnicowane ale zawsze można zmienić server ;)
Cytuj:
|
Zaczynam grać w wowa, ale na privach. Pytanie: skąd można ściągnąć klienta? Co jeszcze trzeba zrobić, żeby zagrać na privach? Jakieś patche? Jaki serwer polecacie?
Aha i jaka rasa najlepsza dla archera? Kumpel mówi, że troll, ale coś nie chce mi sie wierzyc... |
|
@up
Za darmo? |
Tak, sciagasz za darmo, bo to darmowy 10 dniowy trial :)
|
Malutki offtopic...
Info z Wp.pl ;) Cytuj:
|
Oby reżyserował Uwe Boll. Mistrz kiczu i groteski!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |