Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125457)

_WrD_ 03-05-2007 19:40

@up
Ehh, warrior i paladyn to jednak nie dla mnie :P W tibii też nie podoba mi sie knight. Wolę walkę na dystans - magia, łuk, kusza.

@3up
Lol, że BE i NE różnią się frakciami to wiem :P

Czyli warlock to tak jakby odpowiednik nekromanty w Guild Wars, a Mag - elementalisty xD

Kurna, kusi mnie ten WoW :]

Karl0ss 03-05-2007 19:48

No mnie też, ale chwilowo nie kupiłem :D.
Obecnie gram w NWN2 na Artymatey'i, noi w GW
Zastanawiam sie kupić tego WoW'a czy nie xd.

Pozdrawiam

Vrael 05-05-2007 13:29

@_WRD_: Wiesz ja gram paladynem i jakoś nie odczuwam braku dystansu :P (chyba dlatego, że mam doświadczenie z hunterem i wiem, że na battlegroundzie wrodzy wojownicy ruszają na Ciebie jak byki a Ty masz małe szanse na wybronienie się (chyba, że masz już wprawę w magu/hunterze/locku/priescie)).

To znaczy.. może nie tak. Jeśli jesteś alliance to nikt Cię nie kryje a hordziaki się rzucają, jeśli jesteś w hordzie na odpowiednim serverze, alliance jest po prostu za głupie i atakują warrów i palów zamiast Ciebie.(najbardziej mnie bawi to, że nigdy nie zabijają healerów jeśli Ci nie stoją wystarczająco blisko.. echh to alliance :'>)

kołbaś 06-05-2007 16:18

A na jakim servie/realmie grasz ?? jak na orginale to moze nie dlugo ci healezy będa zagrozenie przez mojego gnoma rogue.

**NANEK** 08-05-2007 04:00

heh gra lajtowa wizialem na teledysku jak Basshunter gral w warcrafta ;D

Lord Dreathan 08-05-2007 13:17

Tylko ze on nie gra w WoW'a . CHyba ze sie zle przypatrzylem ,ale nie sadze.

_WrD_ 08-05-2007 17:18

Lol, Warcraft i World of Warcraft to zupełnie co innego...

Vrael 09-05-2007 16:17

@Kołbaś: Gram na Karazhan i na Sylvanas - co prawda na sylvanas w alterac valley już trochę lepiej z tymi healerami :P na Karazhanie nie wiem bo mam dopiero 45 lv :p

Wirgo 09-05-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez **NANEK** (Post 1418254)
heh gra lajtowa wizialem na teledysku jak Basshunter gral w warcrafta ;D

Grał w warcrafta a dokladnie ums zwany Dota gdzie grasz samymi bohaterami

Uther92 20-06-2007 19:27

Odświeżam temacik ;)
Jeżeli chodzi o wow'a to jestem newbie, wiec mam 2 pytanka.
W wakacje zamierzam stworzyć orka warriora, lub BE fire maga.
Raczej zrobię warriora bo trochę wkurza mnie ciągły waste many u mag'a, ale nie mam zielonego pojęcia jak rozdać talenty, żeby zrobić dobrego tank'a. I czy znacie jakieś przydatne addony dla warriora ?
Z góry dziękuje.

kołbaś 20-06-2007 22:08

Licznik dmg to podstawa no i oczywiscie cartography. Dobrych składów na tanka poszukaj na forum.wow-battle.net i tam jest calkiem sporo. btw jak jestes newbe nie kupuj dodatku jak koniecznie nie chcesz grać nową rasą. Poprostu ci się nie opłaci. Juz lepiej kupic dodatkowego pre-paida i miec dalsze 2 meichy gry z głowy. Btw jak narazie przezucam sie na priv servery(dokladnie na Avalon) Bo zal mi wydac kasy żeby pograc 10 dni i wyjechac na 2 miechy.

Uther92 20-06-2007 22:23

Burning crusade mam od dawna :P
Teraz tylko tworze nową postać bo zmieniam server.

=Pekin= 22-06-2007 01:23

Hmm nie gram w Wowa
ale obilo mi sie o uszy "8.5 mln graczy WoWa"
K jeszeli tyle ludzi ma konta z tego damy w sredni dzien gra 1 mln - 500 tys osob jak wyglada rozmieszczenie serwerow ? czy koledzi moga pograc ze soba jak chca ? czy sa serwery jak w Tibii kazdy ma swoj high lvl i gospodarke ? prosze kogos zaawansowanego o wypowiedz :P

Uther92 22-06-2007 08:22

Tłoku na serwerach raczej nie ma, zdarzają się takie na które sa full (np burning legion-bardzo dużo polaków) a ceny są zróżnicowane ale zawsze można zmienić server ;)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin= (Post 1501964)
prosze kogos zaawansowanego o wypowiedz :P

Ojojoj, źle trafiłem :P

_WrD_ 23-06-2007 17:31

Zaczynam grać w wowa, ale na privach. Pytanie: skąd można ściągnąć klienta? Co jeszcze trzeba zrobić, żeby zagrać na privach? Jakieś patche? Jaki serwer polecacie?

Aha i jaka rasa najlepsza dla archera? Kumpel mówi, że troll, ale coś nie chce mi sie wierzyc...

Uther92 23-06-2007 17:40

WoW'a ściągasz stąd:
http://teaser.wow-europe.com/
Patche zależą od servera ;)

_WrD_ 24-06-2007 13:02

@up
Za darmo?

Zephi 24-06-2007 13:12

Tak, sciagasz za darmo, bo to darmowy 10 dniowy trial :)

Uther92 30-06-2007 23:07

Malutki offtopic...
Info z Wp.pl ;)
Cytuj:

Miliony fanów gry World of Warcraft mogą niebawem zasiąść w kinowych fotelach. Firma Blizzard Entertainment oraz wytwórnia Legendary Pictures zapowiedziały opracowanie filmu opartego na popularnej internetowej grze MMORPG. Jak na razie niewiele wiadomo o produkcji. Nie jest pewne kto będzie reżyserować film, ani też kto zagra w nim główne role. Nie jest też wiadome kiedy obraz miałby trafić na ekrany, ani jak wielki jest jego budżet.

Obraz w stylu przypominającym zapewne nieco ekranizację Władcy Pierścieni wykorzystać ma jedną z najpopularniejszych gier w sieci. Obecnie w wymiarze globalnym w World of Warcraft gra ponad 6 mln graczy. Popularna gra okazała się także żyłą złota dla jej twórców. W tym roku płacący za zabawę gracze mogą wygenerować przychód na poziomie 1 mld dolarów.

Informacja o planowanym filmie pojawiła się przy okazji kalifornijskich targów E3. W tym tygodniu jeszcze firma może przedstawić dane na temat rozszerzenia dla World of Warcraft zwanego „Burning Crusade”.

Ciekawe czy fani gry WoW po obejrzeniu filmu również zawołają "wow"?

.Matrik. 30-06-2007 23:32

Oby reżyserował Uwe Boll. Mistrz kiczu i groteski!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05.