Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Prawie kompletny spoiler Winged Helmet Questa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125478)

Baku' 30-04-2007 12:05

up
pesymista:/. Poza tym twoj argument do mnie nie przemawia. Domyśliłbyś się, że żeby popłynąc na Meriane trzeba powiedzieć peg leg? Hasło może być tajemnicą zapisaną w książkach becholderów!

Crok 30-04-2007 12:30

Widziałem identyko na tibia.org.pl ... kolo zkopiował albo ma 2 konta

Fazolec 02-05-2007 16:35

moim zdaniem cale podziemia pustyni to nic poza starym desert questem, tunele dla profesji , hall last doors itp

Elthorn 06-05-2007 23:37

Jak byscie sie zbierali na candi to msg me in game :evul:

skazi 06-05-2007 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crok (Post 1397370)
Widziałem identyko na tibia.org.pl ... kolo zkopiował albo ma 2 konta

No co ty? Ma 2 konta naprawdę niesamowite, jak on to zrobił? 8o

fAYL 08-05-2007 22:24

[Sorry, ale nie czytałem wszystkich stron; przyczepiam się tylko do pierwszego postu]

~ Knightmare oficjalnie gdzieś się wypowiadał, że język beho nie ma żaddnych ukrytych właściwości.
~ Na Premii faktycznie wykonano quest z M-Wallami w Shadowthornie, ale to był Silver Mace Quest a nie WHQ.
(do dalszej części już nie wnikam, bo nie da się do niczego wczepić; btw, można to rzucić na forum z propozycjami t.com :) )

Grimer 08-05-2007 23:33

Fajny tekst, ale najlepszy jest ten kod beholderow 8o cipsoft sie pewnie sporo meczyl z tym zapisem ;)

Budelmud 08-05-2007 23:44

skopiowane z t.org

Grabiaz 09-05-2007 00:09

Super, ale i tak za bardzo nie kumam tego kodu xD

Vil 09-05-2007 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimer (Post 1419894)
cipsoft sie pewnie sporo meczyl z tym zapisem ;)

wrecz przeciwnie, rozwiazanie na pewno jest banalnie proste. Gdyby wymagalo wyksztalcenia albo IQ powyzej 110 zbyt drastycznie ograniczaloby to ilosc osob ktore moglyby ten problem rozwiazac.

Sozemego 09-05-2007 01:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1420033)
wrecz przeciwnie, rozwiazanie na pewno jest banalnie proste. Gdyby wymagalo wyksztalcenia albo IQ powyzej 110 zbyt drastycznie ograniczaloby to ilosc osob ktore moglyby ten problem rozwiazac.

skoro tak, to kazdy przecietny debil by to rozwiazal. jezeli mialoby ograniczyc liczbe luda, ktorzy to rozwiaza to bardzo dobrze o0
w koncu jeszcze nikt tego nie rozwiazal, jak dla mnie to zwykly mit.

Adrio PL 09-05-2007 16:11

dobry

dobry poradnik 10/10 jak kupie pacc i bende mial dobry lev to go zrobie

Leik~ 09-05-2007 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Budelmud (Post 1419917)
skopiowane z t.org

Wyraznie jest napisane ze:

Cytuj:

To dzieło jest własnościa Averona z konkurecyjnego forum i to on odkryl ta zagadke a ja tylko napisalem to tutaj
Wiec nie widze tutaj zadnego problemu :S

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego (Post 1420067)
skoro tak, to kazdy przecietny debil by to rozwiazal. jezeli mialoby ograniczyc liczbe luda, ktorzy to rozwiaza to bardzo dobrze o0
w koncu jeszcze nikt tego nie rozwiazal, jak dla mnie to zwykly mit.

Debil czy nie debil, ale zazwyczaj tak jest ze glowkujesz nad czyms miesiacami a rozwiazanie masz przed nosem i tym razem moze byc podobnie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adrio PL (Post 1420552)
dobry poradnik 10/10 jak kupie pacc i bende mial dobry lev to go zrobie

Powodzenia xD

Dlugo mnie tu nie bylo i nie wiem czy jest jakis sens pisania postow w stylu 'skopiowane z tibia.org" bo takie cos jest wg mnie bezsensu, albo wnosisz cos nowego do tematu albo bezsensownie nie komentujesz =s.

Mam tez troche nowych wiesci i pewna teorie ale zanim ja tutaj napisze musze wszystko posprawdzac co troche potrwa bo ostatnio nie mam za wiele czasu.

pzdr

Glopsson 09-05-2007 22:49

Podejrzana sprawa... Coś mi tu śmierdzi... Hm... Może wy wiecie o co tu chodzi?

panterowsky 10-05-2007 17:03

niezle sie natrudziles gratuluje

Dronezz 11-05-2007 21:20

:)

Nie uwarzacie ze wlasnie to jest w tibi Najlepsze...? Przeciez ktos to w koncu musial wymyslec, ile pracy musial wlozyc w to aby skombinowac taka zagadke. Wiele osob mnie pyta czemu gram w tibie, no bo przecie ta grafika i wogoule ale tu chodzi o cos wiecej niz o samie expienie i robienie runek<- to tez jest bardzo mile ale niemoge sobie wyobrazic siebie samego jak bym rozwiazal ta zagadke jako jedyny na te 250 tys Tibijczykow:]
Bardzo mnie zaintrygowal ten temat i tego mi wlasnie czasami brakuje... takich tajemnic:D:P:);]

Pan Klocek 11-05-2007 22:42

Powiadasz że do zdobycia jest klucz 0008? Jeśli się nie mylę posiada go raptem z 5 osób,z Antica jedną z nich jest [CHAR]Shapeshifter[/CHAR]
a klucz ładny, srebrny, otwierał ukrytą piwnice w Thais ze strange talismanem. Więc coś w tym twoim spoilu sie kupy nie trzyma.

Shakur 11-05-2007 22:57

Hehe

Hehe pisze niekompletny?? Wlasnie...... Pozatym byscie czytali all to byscie wiedzieli

Że Mi Niemacie Co Gratulować To Nie Ja Jestem Autorem Tylko Averon z org.pl

Brawa dla Averona nawet jezeli to jest klamstwo to fajnie zmyslone :D <joke>

PS: Skończy mi się ban to się tym zajme

Bordo 19-06-2007 00:25

Moje zainteresowanie tym questem na nowo narosło : >

Już z kolegom bierzemy się za niego. Jak coś się ruszy to dam znać.

JazzCaffe 19-06-2007 01:01

NIE WIEM CZY TO COŚ DA ALE WARTO SPRÓBOWAĆ!

Proszę nie wyśmiewajcie mnie, może coś pomoże, a jak jakiś z modków na to wpadł, proszę o usunięcie posta.

A więc zacznę. Weźcie sobie jakąś kartkę i namalujcie na niej "kratkownicę" 7 kratek w poziomie na 4 kratki w pionie. I oznaczajcie tak jak ja to zrobiłem żółty jako "ż" czarny jako "A", czerwony "c" itd.
(chodzi o tą podziałke przedstawioną przez jakiegoś gracza w tym temacie)

C Z N A
Ż C Z N A
R Ż C Z N
F R Ż C Z N A

widzicie jakąś zależność? Bo ja tak :) Zauważcie, że literki układają się w "ukos"...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:20.