![]() |
up
pesymista:/. Poza tym twoj argument do mnie nie przemawia. Domyśliłbyś się, że żeby popłynąc na Meriane trzeba powiedzieć peg leg? Hasło może być tajemnicą zapisaną w książkach becholderów! |
Widziałem identyko na tibia.org.pl ... kolo zkopiował albo ma 2 konta
|
moim zdaniem cale podziemia pustyni to nic poza starym desert questem, tunele dla profesji , hall last doors itp
|
Jak byscie sie zbierali na candi to msg me in game :evul:
|
Cytuj:
|
[Sorry, ale nie czytałem wszystkich stron; przyczepiam się tylko do pierwszego postu]
~ Knightmare oficjalnie gdzieś się wypowiadał, że język beho nie ma żaddnych ukrytych właściwości. ~ Na Premii faktycznie wykonano quest z M-Wallami w Shadowthornie, ale to był Silver Mace Quest a nie WHQ. (do dalszej części już nie wnikam, bo nie da się do niczego wczepić; btw, można to rzucić na forum z propozycjami t.com :) ) |
Fajny tekst, ale najlepszy jest ten kod beholderow 8o cipsoft sie pewnie sporo meczyl z tym zapisem ;)
|
skopiowane z t.org
|
Super, ale i tak za bardzo nie kumam tego kodu xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
w koncu jeszcze nikt tego nie rozwiazal, jak dla mnie to zwykly mit. |
dobry
dobry poradnik 10/10 jak kupie pacc i bende mial dobry lev to go zrobie
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dlugo mnie tu nie bylo i nie wiem czy jest jakis sens pisania postow w stylu 'skopiowane z tibia.org" bo takie cos jest wg mnie bezsensu, albo wnosisz cos nowego do tematu albo bezsensownie nie komentujesz =s. Mam tez troche nowych wiesci i pewna teorie ale zanim ja tutaj napisze musze wszystko posprawdzac co troche potrwa bo ostatnio nie mam za wiele czasu. pzdr |
Podejrzana sprawa... Coś mi tu śmierdzi... Hm... Może wy wiecie o co tu chodzi?
|
niezle sie natrudziles gratuluje
|
:)
Nie uwarzacie ze wlasnie to jest w tibi Najlepsze...? Przeciez ktos to w koncu musial wymyslec, ile pracy musial wlozyc w to aby skombinowac taka zagadke. Wiele osob mnie pyta czemu gram w tibie, no bo przecie ta grafika i wogoule ale tu chodzi o cos wiecej niz o samie expienie i robienie runek<- to tez jest bardzo mile ale niemoge sobie wyobrazic siebie samego jak bym rozwiazal ta zagadke jako jedyny na te 250 tys Tibijczykow:]
Bardzo mnie zaintrygowal ten temat i tego mi wlasnie czasami brakuje... takich tajemnic:D:P:);] |
Powiadasz że do zdobycia jest klucz 0008? Jeśli się nie mylę posiada go raptem z 5 osób,z Antica jedną z nich jest [CHAR]Shapeshifter[/CHAR]
a klucz ładny, srebrny, otwierał ukrytą piwnice w Thais ze strange talismanem. Więc coś w tym twoim spoilu sie kupy nie trzyma. |
Hehe
Hehe pisze niekompletny?? Wlasnie...... Pozatym byscie czytali all to byscie wiedzieli
Że Mi Niemacie Co Gratulować To Nie Ja Jestem Autorem Tylko Averon z org.pl Brawa dla Averona nawet jezeli to jest klamstwo to fajnie zmyslone :D <joke> PS: Skończy mi się ban to się tym zajme |
Moje zainteresowanie tym questem na nowo narosło : >
Już z kolegom bierzemy się za niego. Jak coś się ruszy to dam znać. |
NIE WIEM CZY TO COŚ DA ALE WARTO SPRÓBOWAĆ!
Proszę nie wyśmiewajcie mnie, może coś pomoże, a jak jakiś z modków na to wpadł, proszę o usunięcie posta. A więc zacznę. Weźcie sobie jakąś kartkę i namalujcie na niej "kratkownicę" 7 kratek w poziomie na 4 kratki w pionie. I oznaczajcie tak jak ja to zrobiłem żółty jako "ż" czarny jako "A", czerwony "c" itd. (chodzi o tą podziałke przedstawioną przez jakiegoś gracza w tym temacie) C Z N A Ż C Z N A R Ż C Z N F R Ż C Z N A widzicie jakąś zależność? Bo ja tak :) Zauważcie, że literki układają się w "ukos"... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:20. |