![]() |
Ja o Żubrze ,mówię poważnie. Praktycznie jedyne zwierze wystepujace tylko w Polsce (naturalnie).I wogole taki fajny on : P
|
Cytuj:
>Exodus Zauważ, że na Ukrainie nie ma tylu żubrów. A z tego co wiem organizujemy ME z Ukraińcami. |
Powszechną maskotką na Ukrainie jest Kozak. Wszystko tam można kupić z Kozakiem, tylko czekolada jest z Hospodynią. W Polsce nie ma tak rozpoznawalnego symbolu narodowego :-) No i czipsów krabowych też nie ma.
|
Cytuj:
>down Kartofel, jeśli chodzi o żarty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co do obaw jeśli chodzi o Euro, we Wrocławiu można się tylko obawiać o stadion, bo w 2009 mamy ME w kosza, w których Polacy grają we Wrocku, więc trzeba WSZYSTKO skończyć na ten czas...
|
W sumie ciesze się,z racji tych mistrzostw ;).Każdy na tym (tak przynajmniej pieją teraz) zyska,a najbardziej to chyba już złodzieje ;]..Masy turystów,nawinych turystów dadzą się wpakować w niezłe przekręty.
PS.Obstawiam,że mistrozstwa Europy wygra Hiszpania lub Francja. |
Cytuj:
|
Cytuj:
>sesaj Owned. |
To ja moze zacytuje kawalek artykulu z onet.pl, ktory mnie kompletnie rozwalil ;)
"Przytomnie decyzję władz UEFA podsumował fan Chelsea z Kentu, który zastanawia się jak będzie przebiegać budowa obiektów sportowych w Polsce. - Przecież wszyscy pracownicy budowlani są u nas - ocenił." |
@up,
A mi się zdaję, że sam to napisałeś ze względu na błąd ;p |
Niewątpliwie jest to ogromna szansa dla gospodarki naszego kraju ponieważ nie dość że będziemy mieli pieniądze z biletów to jeszcze Unia Europejska ma przekazać ogromną ilość pieniędzy.
Mam nadzieję że uda się Polakom na czas wszystko zrobić. Nowe hotele i stadiony oraz na pewno jeszcze jakieś restauracje centra handlowe zmniejszą bezrobocie i Polacy przestaną wyjeżdżać za granicę. Ale jedno co... Czy Euro 2012 będzie porażką czy też zwycięstwem gospodarki? :) Miejmy nadzieję że to drugie. pozdrawiam... Dolor :P |
Yeah! Yeah! Yeah!
|
Zauwazcie, ze te stadiony po zakonczeniu mistrzostw beda w znacznej czesci staly odlogiem i pochlanialy pieniadze na konserwacje. Chyba nikt nie ma zludzen ze na jakims Baltic Stadium ( czy jak to sie ma nazywac ) w Gdansku bedzie co tydzien kilkadziesiat tysiecy ludzi kupowalo bilety na spotkania jakiejs nedznej ligi ..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
najlepiej założyć odrazu najgorsze |
Cytuj:
|
Spoko że bedzie Euro 2012 w polsce jak i na Ukrainie tylko boje sie ze kluby miejscowe nie beda mieli kasy na utrzymanie stadionów nowo powstałych na EURo.
Może wkoncu później nasze drużyny pokażą sie w koncu w Lidze Mistrzów i cos nawojują, bo napewno bedzie wieksza chęć młodzieży do gry w piłke jak beda widziec takie stadiony B) Według mnie Euro 2012 może wygrać Szwajcaria :p Niewiem czemu mi sie wydaje, że mogą byc czarnym koniem jak i na Euro 2008 :p Apropo Euro 2008 ostatnio pytalem sie kolegi kto wygra, a on mówi, że Brazylia. UHEHAEHEAHEA :D :D :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:31. |