![]() |
Hehe ja nawet swoje klucze do cafe mialem - wiec paru rzeczy napisanych przez tosika co najmniej nie rozumiem
@Saxe - dziekuje i gratuluje wzajemnie :) wreszcie koniec :D - teraz czas to oblac :D:D:D |
Powodzonka Maturzyści !!!!!!!!
Pamiętajcie !! Wykształcenie nie piwo ... Nie musi być pełne ;d;d;d |
re
Cytuj:
No no Panowie jak widze egzaminy za pasem.Szczerze gratuluje a tym co dopiero beda pisac to 3mam za nich kciuki. Co do tego forum. Kiedys moze i bylo tu warto zagladac ale teraz zenada jakich malo.Jak nie wyzwiska to przepychanki -zobaczysz zrobie ci to i to w rlu. Poprostu plakac ze smiechu moge.Lepiej pilnujcie szkoly lub pracy. Pozdrawiam Ekipe z Belchatowa,Poznania i caly Dof oraz ludzi ktorych moge nazwac "kolegami" Pozdrawiam Adam-Old Franco:) |
zamiast kciukow idz sie pomodl:D
|
Niektorzy nigdy nie dorosna, emil sieje postrach na forum, ze cala Polska sie boji :(
|
Dzien dobry czesc i czolem pytacie skad sie wzialem? Jestem wesoly alek mam na przedmiesciu domek a w domku prad swiatlo gaz... moge napisac jeszcze raz
Pozdro, [CHAR]Drazharm[/CHAR] z [GUILD]wanted[/GUILD] |
Cytuj:
PS. Golona i Julita Czemu tak szybko z GORa wyleciałyście jak Małpe zobaczyłyście? Albo prosiłyście boro żeby nie mówiła że jesteście na TKKF?? Szkoda że na Przyjaźni w piłkę wtedy grałem :( |
PS. Golona i Julita
Czemu tak szybko z GORa wyleciałyście jak Małpe zobaczyłyście? Albo prosiłyście boro żeby nie mówiła że jesteście na TKKF?? Szkoda że na Przyjaźni w piłkę wtedy grałem :([/quote] hahaha "golona" wezz nie ublizaj psiapsiulce |
Uciekam do Irlandi, w kraju nie mam juz zycia
15 letni tosik i jego crew 12-15latkow ganiaja mnie po wszystkich najczarniejszych rynsztokach poznania :( czas uciekac poki jeszcze zyje i mam wszystkie konczyny :o |
Cytuj:
|
@Cors
Mam 13 lat ^^ Bądź dzisiaj na os. Przyjaźni przy boisku koło twojego bloku ok. 19 to pogadamy :) @Mari~ A są jakieś wydarzenia @Gamm~ Ja nie opowiadałem jak to mi Golona laske przy expie robiła ^^ |
Cytuj:
Pozdro dla ludzi z DOF : ) and ofc Farula :* |
Daj znac jak bys byl w Poznaniu :)
|
@Gamm~
Ja nie opowiadałem jak to mi Golona laske przy expie robiła ^^[/quote] bzduuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa |
Cytuj:
@Cors czemu Cię nie było ? ponad 2h graliśmy :( |
Temat umarł >...<
A teksty ja ci wpier*ole wpadne na chate rozpier*dole staja sie nudne i przykre :s . I pomyslec ze taka zryta gra jak Tibia moze dac ludziom powód do pieprzenia takich bzdur. Pozdro :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ off z tymi laskami przy expie to niezly motyw, taka rekreacja podczas expa :D ktora to taka miła ?:D |
@ off
z tymi laskami przy expie to niezly motyw, taka rekreacja podczas expa :D ktora to taka miła ?:D[/quote] wlasnie ktora , ja to bym sie skupic na uhaniu nie mogl:P |
Cytuj:
hiehihiihe dokładnie .... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |