![]() |
ja pierd*** H znaczy HENIEK noobie
|
pewnie że heniek, aczkolwiek można zrozumieć to dwojako... co najmniej. ee... Ile jest słów na h?
huśtawka |
Jezeli chodzi o meski narzad plciowy w brzydkiej formie pisze sie przez "ch"
Chyba ze chodzi o cos innego, np. hamak. |
Ta, ch** się pisze przez CH nie tak jak większość uważa ;p
|
zrobiłem po to żebyście myśleli o co chodzi czy Ch** czy Heniek
Chodziło o:Heńka |
Eee...A moze Heniek ? ^^
|
@up: źle. Prawidłowa odpowiedź: Heniek.
@topic: rób dalej, może coś z tego będzie. |
RÓB DALEJ! UŚMIAŁAM SIE JAK NIE WIEM CO :D :D :D :D 8o 8o 8o 8o :p :p :p :p . Jak chcesz wyglądać w moim fake'u? postanowiłam dac ci role. i wybierz nick. mozesz też wyglądac jak potwór - nie mam nic przeciwko.
|
Cytuj:
@offtopic: Crystal12 A ja moge wystapic w twoim fake??? nick Zuma a Out biały citzen chyba masz go??? |
ubaw po pachy...xD 5/10..
|
Cytuj:
|
Czas na kolejna i ostatnią część Nudnego Henka i Ciągle stojącej w tym samym miejscu sprzedawczyni. O to najnudniejsza część z cyklu
http://img170.imageshack.us/img170/8806/tospokomn3.png |
W ogóle nie śmieszne -.-
2/10 n/c |
I stało się :/ Nadszedł dzień, w którym Pan ukarał za pychę sługę swojego i zesłał na ziemię fake'a, którego nie był w stanie zrozumieć owy sługa i jedyne co mu pozostało to płacz i zgrzytanie zębów...
Nie rozumiem o co chodzi :( chyba przestanę to forum odwiedzać bo jeszcze kilka takich fake'ów i do pewnego zakładu trafię... -.- |
@up ;/
@Topic MEGA SUPER HIPER PRYYYK I apokalipsa sw.henika?3/10 |
Hahhaha ja rotfluję xD Oczywiście dżołk ;p Ani śmieszne , ani przeciętne , ani słabe . Beznadziejne
3/10 Ps . Lepiej sie czyta jak zaznaczysz wszystko xP |
Fake zbiedzony. 2/10
|
Wiesz to była naj[wybierz slowo]1.głupsza 2.nudniejsza czesc XD ;D 3/10
|
Hahahaha
Tylko 4 czesc jest zajefajna prawie spadlem z fotela B)
10/10 Gacie i GM-y Mnie dobili ;) Czesio moze byc Autko <war Wolf> Nice Dawaj wiecej i tak dalej |
reported -_-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:59. |