![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lmao -.- nie umiesz czytac ze zrozumieniem? przedzial 50-80 k/h zawiera chyba 70k/h?
|
Cytuj:
Boli poniewaz sorc (150~)moze siedziec 4h na tibi i zrobi 1mln-1,2mln expa na behe... Najt zeby zrobic taka ilosc expa musi siedzec okolo 10-12h i ogromnym wastem na wrl lub na dlach gdzie w dzisiejszych czasach nawet jak g arm lub dsm to jestes na minusie ... |
Cytuj:
Cytuj:
A na Wrl to norma - bardzo duży exp i bardzo duży waste. A sorc solo? To chyba tylko MS i uzupełniamy ciągle. Bo bez osłonki za łatwo zejdzie. |
Zgadam sie z tym typem w pełni tez pamietam te czasy... :s
Ale cuz CIPy zamiast kiedys banowali za uzywanie botów etc teraz pozbyli sie poprostu bugów dajac nam pelną mozliwość z korzystania z nich i to jest dla mnie bez sensu... -.- Szczególnie boli mnie w tibi bot na hotkeyach -.- |
Zapewne znów będzie nudny update.:)
_______________________________ Dlaczego Bóg stworzył Adama i Ewe? |
Cytuj:
jak trafisz taifuna z lmma czy innego syfu. @edit Wiecie co mnie najbardziej boli? to ze kazda postac jest do zabicia. |
@Salarigoth
Takich postaci jak tajfun jest mało, jakoś wcześneiej sobie dobrze radziłem bez bota nawet lepeiej niz teraz bo mozna było dziłać z zaskoczenia na nooby które nie maiły uhów otwartych etc... Wiec myśle ze i teraz bym sobie poradził... A tak btw tez ide na new serva to jak z tym 100k? ;) ;* @Down Widocznie coś marnie z moim IQ ;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
akurat teraz gram knightem:) kiedys tez gralem:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:58. |