![]() |
Cytuj:
|
Do testów przygotowuje się tylko przez rozwiązywanie testów na polskim.
W domu nie uczę się wcale więc nie będe robił wyjątku dla egzaminu. Niestety sielanka skończy się w technikum =.= |
Cytuj:
Chodzę do jednego z najlepszych szkół technicznych w Gliwicach (pozdro Ryba:D) i mimo tego że jest czasem ciężko nie żałuje tej decyzji:P Na razie martwcie się testami a potem, myślcie dopiero o szkołach. Pozdrowienia. |
Możliwe, ale czy po technikum jest jakaś szansa dostać się na porządne informatyczne studia (myślę o najlepszych uniwersytetach w Polsce jak UW, AGH itp)? Poza tym ja nie narzekam na kształcenie informatyczne w moim liceum, wątpię by w którymkolwiek technikum było tyle algorytmiki. Gość z którym chodziłem do gimnazjum, teraz w technikum w klasie inform. uczy się raczej tworzenia grafiki niż programowania :/.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mój ziombel z ławki a zarazem przyjaciel, w tym roku (jesteśmy w 2 klasie)
został laureatem z matmy jako 1 z 30 w woj. łódzkim nie musi za rok pisać przyrodniczego, ale i tak by miał dobre wyniki :) Na półrocze miał średnią 5,41 ;) i nie jest on jakimś kujonem, poprostu jest geniuszem :) o i dobrze gra piłke :) nawet bardzo ; P |
@up
Koledze szczrze pogratuluj, ale możesz mi powiedzieć, co ma to wspólnego z tematem? :) |
Rada dla tych, którzy mają problemy z zapamiętywaniem wzorów: karteczki, karteczki, karteczki. Wczoraj wypisałem 11 ze wzorami z fizyki i poprzyklejałem w te miejsca, na które gapie się najczęściej. Dzisiaj chcąc-nie chcąc umiem wszystkie.
>Colo Wystarczy wpisać "wzory fizyczne" tu |
Ponawiam swoje pytanie : Czy zna ktoś strone z wzorami z fizyki ?
|
@Vekegi,
Ja w 3 LO miałem ~4,9 i nie uważam tego za wielki wysiłek. 5,41 jest do zrobienia w 2 gim dla większości, tylko dzieciakom po prostu nie chce się uczyć, albo robią to niewłaściwie. ;) |
@Colo_2006
Jak już Bastash napisał, może byś się chociaż troszkę wysilił i sobie je sam poszukał. @Korektor Święta prawda z tym, że większości nie chce się uczyć. Tak to już jest. |
hehehe chodzić na kursy? :D lol ale z was kujonki. nie ma sie czym martwić :).
Do każdego testu trzeba podejść na pełnym lajcie. Czy to będzie w podstawówce czy w gimnazjum a nawet maturalny test to nic strasznego. Rzeczywiście można sobie trochę powtórzyć ale, (choć w podstawówce czy w gimnazjum to nie ma w sumie co) ale bez przesady. |
Ja też należę do grona tych "szczęsliwych" piszących ten egzamin. Nie powiem ze się nie denerwuje. Moim celem jest zdobycie 80 punktów z obydwu testów. Zobaczymy jak to będzie ale jestem dobrej myśli ;)
|
Cytuj:
|
Też będę pisał egzaminy w tym roku... i nie jestem tym zbytnio zachwycony :P
Do egzaminu podchodzę raczej na luzie. Jednak, gdzieś tam w środku, jest jakiś niepokój... Jutro mam zamiar powtórzyć sobie najważniejsze rzeczy z części humanistycznej, a we wtorek będę powtarzał zagadnienia z części matematyczno-fizycznej. Mam zamiar zdobyć ok. 80pkt, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak się nie uda, trudno, pójdę do trochę gorszego liceum ;] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |