![]() |
Czy ktos wie co bedzie z gildia "Helgrind" dolaczy do wojny albo cos?
EDIT: Powstala gildia Aeternum Vale |
Cytuj:
The guild was founded on Galana on Apr 22 2007. It is currently active. -,- Edit: Next team ktory zrobil anni Tharrin,Tom-rek, Dejwidek i Szakal Edek =) GZZ |
Krecil ktos filma?:p
I co wzieli? |
Cytuj:
Kto wzial co mozna sprawdzic na tibi com, forum galany;] |
12:37 Dejwidek [139]: 12:32 You have found a magic sword.
12:37 Szakal edek [131]: 12:32 You have found a magic sword, but you have no room to take it. 12:38 Tom-rek [130]: 12:32 You have found a stonecutter axe. 12:37 Tharrin [121]: 12:32 You have found a stonecutter axe. =) |
Kocham FoZ -.- skiluje sobie a tu nagle przybiega [CHAR]Zezam[/CHAR] na*******a we mnie i krzyczy "paypay" -.-
|
18:25 Atnaz [125]: 30k
18:25 Atnaz [125]: boh 18:25 Adelao [63]: 35k 18:26 Atnaz [125]: 30k 18:26 Atnaz [125]: or die 18:26 Adelao [63]: i not sell u boh for 30k 18:26 Adelao [63]: bye 18:27 Atnaz [125]: okej hunted <3 |
Lol
I co on myśli że jest panem serva ?XD
|
o zgrozo zaczynam rozumiec wszystkich uzytkownikow neostrady...
Apr 29 2007, 18:29:20 CEST Died at Level 131 by a dwarf guard To jakas parodia internetu jest... Btw to Tharrin nareszcie anni zrobil bedzie imprezka z tej okazji xD |
Cytuj:
Rozumiem Cie w 100%...( to chyba po raz 1:p ) Moj brat kiedys dal temu oszustowi bp gfb za free bo ponoc nie mial kasy... I co do dzisiaj kasy nie dostalX( GALANA ROXB) Edit: dobrze ze tylko bp gfb.... |
Cytuj:
|
Ja mam neo od 3 lat tyle od wtorku zmienilem predkosc... bo mama mowila taniej bedzie - tez mi udogodnienie
|
Cytuj:
Kup sobie modem na pci / router z zasilaniem zew. Ja używam routera i mnie nie rozłancza cała sztuka polega na tym żeby neo resetowac 2-3 razy dziennie ( dynamiczne ip ), bo jeśli tego nie zrobisz to poprostu samo ci zmienia ip i rozłancza :d Cytuj:
Koleś jest umnie hunted ... zawalił mi loota na 50k z dragów -.-, jak trapliśmy go w venore obok zejścia do dp, to wbił bana żeby nie paść na rs z full eq :). Oczywiście jest nowy owner więc się nawet nim nie przejmójcie bo kolegów już niema |
Cytuj:
mam router ale nie wiedzialem ze trzeba resetowac 2-3 raz dziennie thx xD |
Niema problemu :P, dzieki temu nie padlem na kicku od dawna :d, aha jeszcze 1 ci powiem pomiędzy 00:00 - 01:00 możesz mieć automatyczną zamine ip niezalerzną od ilości zmian ip w dniu więc proponuje nie expić o tej porze B)
|
Cytuj:
Pozdro...=) |
Neostrada jezeli jest pod routerem to rozlacza sie co 24h, lecz moze sie zresetowac troche pozniej, ale napewno nie wczesniej. Jezeli wykrjesz kicka ze masz go o 12 to mozesz do tej godziny spokojnie expic. Napewno cie nie zaskoczy wczesniej, moze byc tylko pozniej. (U mnie to pozniej to jakas godzina)
Najlepszym wyjsciem bedzie zrestartowac router przed wejsciem na tibie. Wtedy zaden kick cie nie powinien zaskoczyc. :P |
Ja mialem radiowke to byla tragedia. teraz przerobili mi na stale lacze podlaczajac do skrzynki energetycznej i internet mam 24/7 . Od tamtego czasu ani razu nie mailem kicka.
___polecam___ |
Ja mam gównianą radiówke , kosmiczne lagi , często kicki , ale nie padam , jestem dzieckiem szczęścia i tyle..
Myrbossen 30 Apr 2007 +4,024,815 69 109 20,617,044 |
Ja mam neo z routerem i jest zajebiście ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11. |