Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   New temat o silverce (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126705)

Zuleq 01-05-2007 15:06

@Drah
nie, nie wyrzucilem ich do wody... ;p w ogole to byla dluga historia ale nie bede sie rozpisywal bo bym musial wydac jeszcze osobe albo kilka a nie jesem konfidentem... teraz to i tak nie gram, bo nie wiem czy wiesz ale jestem po hacku, stracilem boh, c legs, c helm, b robe, demonke, p ammy, i wiele cennych itans z dp ;p a mam jeszcze nieaktywowany pacc na 3 miechy to jestem chetny na newa ^^

Dolor 01-05-2007 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zuleq (Post 1400249)
@Drah
nie, nie wyrzucilem ich do wody... ;p w ogole to byla dluga historia ale nie bede sie rozpisywal bo bym musial wydac jeszcze osobe albo kilka a nie jesem konfidentem... teraz to i tak nie gram, bo nie wiem czy wiesz ale jestem po hacku, stracilem boh, c legs, c helm, b robe, demonke, p ammy, i wiele cennych itans z dp ;p a mam jeszcze nieaktywowany pacc na 3 miechy to jestem chetny na newa ^^

Spokojnie nie jesteś sam kolego :D

Zuleq 01-05-2007 15:16

Ligus hacked? o.O aj dont belif it :o rlly? czemu ja o tym nic nie wiem?

Hu'Hu 01-05-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zuleq (Post 1400274)
Ligus hacked? o.O aj dont belif it :o rlly? czemu ja o tym nic nie wiem?

Ja nigdy hacka nie miałem.

Nie wnikam na ogół dlaczego ktos ma hacka, zazwyczaj on sam dobrze wie:)

Druidaxo 01-05-2007 15:51

Witam all

Chciałem się przywitać ze wszystkimi, też trochę gram na Silverce być może ktoś mnie jeszcze pamięta Draxo Fawen (hacked) teraz gram sorkiem narazie 20 pacc w drodze jestem w glidli Sonic jak by to kogoś interesowało xD
witam :P

Tupac666 01-05-2007 16:50

;)

A mnie nikt nie pamięta ^.-
Neo widzę, że niegrasz moim druidem ani knightem. Zaliczyłeś po jednym deadzie i już koniec? :D A obiecałeś, że zabijesz paru br ^^'

Galera_Warrior 01-05-2007 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tupac666 (Post 1400485)
A mnie nikt nie pamięta ^.-
Neo widzę, że niegrasz moim druidem ani knightem. Zaliczyłeś po jednym deadzie i już koniec? :D A obiecałeś, że zabijesz paru br ^^'

Jasne ze cie ktos pamieta.. ;)

Bede gral, ale musze poczekac az Rejestracja sie zmieni :P

A do tej pory ubijam innym charem :>

XRafcioX 01-05-2007 20:48

Siema :)

Siema wszystkim. Gram juz troche na silverce ale cochwila chacki xD Moze ktos mnie zna : Vicle Shan. Ta postacia wlasnie chack. :D To tyle chyba :P :) :) [CHAR][/CHAR]

Zuleq 01-05-2007 22:24

Humm... to jak, kto by poszedl na new serwa? Bo jak sie nagle pojawi to dobrze by bylo miec juz ustalona rodzinke (kto bedzie chial, chodzi mi o np. koncowke nicku), nazwe gildi, itp., itd... dobrze by bylo polaczyc wszystkich ludzi z silvery i innych swiatow jesli ktos zna w jedna gildie ;)

Michael Rzotkiewka 01-05-2007 22:36

@up

A ja sie nigdzie nie wybieram : X

Galera_Warrior 01-05-2007 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zuleq (Post 1401199)
Humm... to jak, kto by poszedl na new serwa? Bo jak sie nagle pojawi to dobrze by bylo miec juz ustalona rodzinke (kto bedzie chial, chodzi mi o np. koncowke nicku), nazwe gildi, itp., itd... dobrze by bylo polaczyc wszystkich ludzi z silvery i innych swiatow jesli ktos zna w jedna gildie ;)

Tez nad tym sie zastanawialismy ale.. Nic nie wymyslilismy. Proponuj ;p

Dolor 01-05-2007 23:29

Zuleq@
Miałem hacka ale po co miałem o tym komuś mówić? :> i tak każdy mnie olewa :P
Teraz gram w RYL - moim zdaniem najlepsza gra pvp przez neta. Wymagane miejsce na dysku 2gb coś koło tego ale warto :P
Kto nie zna niech oglądnie parę filmików na video google :)
NARQQ
Jak by co wiecie jak się ze mną skontaktować :P

Zuleq 02-05-2007 00:02

@Galera
No wiec... eee... hmmm.... no nie mam propozycji :( moze ktos inny cos wymysli? ;o

adrius 02-05-2007 09:05

Ja mozliwe ze pojde ale i tak mialbym facc wiec szybkobym sie nie zalogowal.

Druidaxo 02-05-2007 09:59

Ja mogę iść

Ja też mogę iść pacc jest nie aktywowany na 3 miechy więc można by pograć, macie już coś ustalone?

Dawergo 02-05-2007 10:43

Gratz michael :)

pobol 02-05-2007 12:32

Ja tez sie nigdzie nie wybieram...
Najlepsza koncowka .....'saian <busahusba>rox

Cavanesi 02-05-2007 13:35

Zuleq hunted.

Jak new wyjdzie przed wakacjami to moze bede grac tez :p

Hu'Hu 02-05-2007 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cavanesi (Post 1402369)
Zuleq hunted.

Jak new wyjdzie przed wakacjami to moze bede grac tez :p

Zuleq hunted forever:P
A jeśli chodzi o nowy server to wydaje mi sie że wyjdzie w lipcu na jakies pare tygodni przed updatem
Rodzinka? może.. ale błagam bez nicków typu zuleq'saian:P
Gidia mysle że tak jeśli to bedzie non pvp:P
A tak wogole to mowicie oludziach z innych serwerow.
Mysle ze dobrym pomyslem byloby stworzyc osobny temat gdzie kazdy moze wpisywac sie do ekipy na nowy server.
Ale tylko jesli jest z silvera kazdy go zna i potrafi grac w tibie.
Mysle ze tez moga byc ludzie ktorzy sie znaja z wami a dobrze radza sobie w ta gierke. <tylko bez noobkqw:P>

Dolor 02-05-2007 16:40

Ja wrócę do gry jak mi się RYL znudzi :D
Nie nastąpi to szybko

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:17.