![]() |
Dwik - Podziwiam Cie, szczerze mówiąc najmądrzejsza wypowiedź na tym forum, jaką widziałem, odkąd tu jestem. W końcu ktoś, kto ma pojęcie nie tylko o tym, jakie potwory można spotkać i gdzie (mówiąc ogólnikowo o ubogiej wiedzy na temat Tibii). Ważne jest również mieć pojęcie o tym, JAK grać i umieć sobie radzić w każdej sytuacji (taktyki stosowane przy spotkaniu z każdym potworem na przykład). Pogromczyni nigdy nie była w takiej sytuacji, bo jakie może mieć doświadczenie, jedynie zdobywając exp. przez całą swoją "karierę" w Tibii? Jeśli chodzi o ten film, nikt nie powinien tu na siebie nawzajem wjeżdżać, tylko wyciągać wnioski i cenne rady dla samego siebie na przyszłość, bo każdy z nas może się znaleźć w takiej sytuacji...
|
Za co ją biliscie?;[
btw ladnie trfili na end hunta |
Cytuj:
1:0 huehue xD |
Cytuj:
|
No ale jeśli konczyła hunta i miala te pare ostatnich mf ? zreszta ona juz tam tyle razy expiła ze sie nie spodziewała ze jakieś barany ją tam trapną .. zresztą tak klapa z jej strony bo spanikowała i nie mogła wyjść ...
|
Cytuj:
|
Jednym slowem-ZAL! Ile ja wrl bilo na poczatku,jeden,dwa?Majac 1280 hp 6000++ many i nie bedac noobem mozna bylo bez problemow wyjsc stamtad i z palcem w dupie ubic nizsze lvle....Tyle szans ucieczki,a jeszcze chodzic bez sd,df,mw,mf,parcela...Poza tym,do chuja pana,jakbym nie mial run,stanalbym w rogu,jebnal mw zeby nie doszli szybko z wrl,wrzucil utamo ,dal exita i "mial na nich wyjebane" Po prostu zalosne......
|
Cytuj:
Edit: Czyli hunta mial/a za szaring? bo tak wnioskuje z jednych z postow up |
Cytuj:
A wiesz co to fire bomba? ... |
Cytuj:
a wiesz co to non pvp i jak dlugo sie trzyma fire bomba na non pvp? cale 10 sekund? cos kolo tego baaardzo szybko znika |
pogromczyni
oo wspulczuje jej niehccial bym pasc na takim levelu pewnie duzo stracila expa :D Ale pewnie odrobi 3m sie Pogromczyni =)))))) Pozdro~~
|
Cytuj:
|
Ale z niej idiotka.
|
Cytuj:
A co do filmu to jak 217 ED moze nie miec SD/DF... LOL |
Cytuj:
I miala chyba jakies SD i df, jednak przy takiej ilosci osob trapujach jest to bezuzyteczne, naprawde musialaby miec stale dostawy, bo bylo wlasciwie zblokowane wejscie i nie dalo sie z tamtad uciec. |
hohohoh nice nice filmik
|
e tam ;p widzialem lepsze
|
polecam wara z xeneery ub z saphiry;lp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |