Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   217 Elder druid dead (Harmonia) [Pogromczyni dead :P ] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126940)

mlodyx 08-05-2007 22:44

Dwik - Podziwiam Cie, szczerze mówiąc najmądrzejsza wypowiedź na tym forum, jaką widziałem, odkąd tu jestem. W końcu ktoś, kto ma pojęcie nie tylko o tym, jakie potwory można spotkać i gdzie (mówiąc ogólnikowo o ubogiej wiedzy na temat Tibii). Ważne jest również mieć pojęcie o tym, JAK grać i umieć sobie radzić w każdej sytuacji (taktyki stosowane przy spotkaniu z każdym potworem na przykład). Pogromczyni nigdy nie była w takiej sytuacji, bo jakie może mieć doświadczenie, jedynie zdobywając exp. przez całą swoją "karierę" w Tibii? Jeśli chodzi o ten film, nikt nie powinien tu na siebie nawzajem wjeżdżać, tylko wyciągać wnioski i cenne rady dla samego siebie na przyszłość, bo każdy z nas może się znaleźć w takiej sytuacji...

Jestemkimjestem 09-05-2007 00:24

Za co ją biliscie?;[
btw ladnie trfili na end hunta

Bake Samo 09-05-2007 02:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neroo (Post 1415614)
Jak masz pisać takie posty to się lepiej nie wypowiadaj ;)
Chyba filmu nie widziałeś a już się za komentowanie zabrałeś, sądząc po Twojej wypowiedzi to chyba Twoje doświadczenia z tibią nie są zbyt duże :p Pewnie Ty byś bez problemów z tam tond wyszedł a może byś jeszcze trapnął Herganona ? :cup:

Dwik - Neroo
1:0

huehue xD

Malitian 09-05-2007 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik (Post 1417402)
#
Co do moich umiejetnosci/wiedzy na temat Tibii to z pewnoscia bym w takiej sytuacji nie padl - niektorzy potrafia bic tylko exp, ja potrafie grac w ta gre - taka mala roznica. Nie znasz mnie to sie nie wypowiadaj. Nie raz bylem trapniety i jakos nigdy nie padlem (a bylo to na servie pvp gdzie dostajesz obrazenia wieksze niz wrl walacy za sciany). Wiec gracze z serwerow n-pvp - wracajcie i tluczcie expa dalej - bo wiekszosc z was ma zalosne umiejetnosci gry (jak tutaj PGromczyni).

I bez wtpienia jestes bardzo skromny

Garo 09-05-2007 12:41

No ale jeśli konczyła hunta i miala te pare ostatnich mf ? zreszta ona juz tam tyle razy expiła ze sie nie spodziewała ze jakieś barany ją tam trapną .. zresztą tak klapa z jej strony bo spanikowała i nie mogła wyjść ...

Neroo 09-05-2007 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik (Post 1417402)
Na tym skrinie doskonale widac ze wrl bije zza winkla, czyli obrazenia na niej sa bardzo rzadko - wrecz znikome. Na swoim lvlu ma okolo 6k many i ponad 1k zycia. Nie pieprz ze w tym czasie zdazylaby stracic cala mane, w tej pozycji stali okolo 40 sekund.
Co do moich umiejetnosci/wiedzy na temat Tibii to z pewnoscia bym w takiej sytuacji nie padl - niektorzy potrafia bic tylko exp, ja potrafie grac w ta gre - taka mala roznica. Nie znasz mnie to sie nie wypowiadaj. Nie raz bylem trapniety i jakos nigdy nie padlem (a bylo to na servie pvp gdzie dostajesz obrazenia wieksze niz wrl walacy za sciany). Wiec gracze z serwerow n-pvp - wracajcie i tluczcie expa dalej - bo wiekszosc z was ma zalosne umiejetnosci gry (jak tutaj PGromczyni).

Ok, Wygrałeś, masz jednak racje :)

Karoleer 09-05-2007 19:06

Jednym slowem-ZAL! Ile ja wrl bilo na poczatku,jeden,dwa?Majac 1280 hp 6000++ many i nie bedac noobem mozna bylo bez problemow wyjsc stamtad i z palcem w dupie ubic nizsze lvle....Tyle szans ucieczki,a jeszcze chodzic bez sd,df,mw,mf,parcela...Poza tym,do chuja pana,jakbym nie mial run,stanalbym w rogu,jebnal mw zeby nie doszli szybko z wrl,wrzucil utamo ,dal exita i "mial na nich wyjebane" Po prostu zalosne......

Dawergo 09-05-2007 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karoleer (Post 1421030)
i z palcem w dupie ubic nizsze lvle.

to non pvp, co do reszty sie zgadzam aa i jeszcze ponoc konczyla hunta i nie miala mf juz

Edit: Czyli hunta mial/a za szaring? bo tak wnioskuje z jednych z postow up

Xtreme 09-05-2007 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karoleer (Post 1421030)
Jednym slowem-ZAL! Ile ja wrl bilo na poczatku,jeden,dwa?Majac 1280 hp 6000++ many i nie bedac noobem mozna bylo bez problemow wyjsc stamtad i z palcem w dupie ubic nizsze lvle....Tyle szans ucieczki,a jeszcze chodzic bez sd,df,mw,mf,parcela...Poza tym,do chuja pana,jakbym nie mial run,stanalbym w rogu,jebnal mw zeby nie doszli szybko z wrl,wrzucil utamo ,dal exita i "mial na nich wyjebane" Po prostu zalosne......

A wiesz co to fire bomba? ...

Dawergo 09-05-2007 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1421067)
A wiesz co to fire bomba? ...

a wiesz co to non pvp i jak dlugo sie trzyma fire bomba na non pvp? cale 10 sekund? cos kolo tego baaardzo szybko znika

Matijas12 09-05-2007 19:41

pogromczyni

oo wspulczuje jej niehccial bym pasc na takim levelu pewnie duzo stracila expa :D Ale pewnie odrobi 3m sie Pogromczyni =)))))) Pozdro~~

Lord_Luknq 10-05-2007 06:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1394829)
czemu ona nie zabila tych wrl'i oO?

prawdopodobnie zdenerwowała ich w jakiś sposób no cóz teraz niemożna sie czuć bezkarnie nawet na non pvp ;)

Sozemego 10-05-2007 08:03

Ale z niej idiotka.

Phoelerius 10-05-2007 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik (Post 1415502)
Zalozyc SSA/Elven Amulet, namanasowac sie na full, zarzucic utamo vita i exit. Jakby zrobila tak na poczatku to lajtem ta minute by wystala.

SSA na warlocka? -.-

A co do filmu to jak 217 ED moze nie miec SD/DF... LOL

Dwik 10-05-2007 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phoelerius (Post 1422025)
SSA na warlocka? -.-

A co do filmu to jak 217 ED moze nie miec SD/DF... LOL

Rzeczywiscie ssa jakos nie bardzo (zawsze wydawalo mi sie z wrl bije z explo, a to przeciez takie minigfb :) ) wiec elven amulet + m-ring.
I miala chyba jakies SD i df, jednak przy takiej ilosci osob trapujach jest to bezuzyteczne, naprawde musialaby miec stale dostawy, bo bylo wlasciwie zblokowane wejscie i nie dalo sie z tamtad uciec.

Vandus 10-05-2007 15:31

hohohoh nice nice filmik

Focer 10-05-2007 19:47

e tam ;p widzialem lepsze

Focer 10-05-2007 19:47

polecam wara z xeneery ub z saphiry;lp

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08.