![]() |
Dwimenor.
I jak ci siępodoba moja propozycja poradnika "Carlin-miasto kobiet". Ma szanse na zaakceptowanie? |
Prośba
Zgłaszam się z ogromną prośbą o pomoc. Proszę o pomoc w zrobieniu mapki kopalni MOLTS. Proszę o szybkie odpowiedzieć. Jak coś to PW lub Gadu-Gadu. Z góry dziękuje
|
@Chessterr
Użyj programu do edycji mapek z Tibii - Tibia Map Viewer'a. Sobie porobisz ssy i masz. I skorzystaj z lekcji korzystania z forum (Lekcja1). :| |
Cytuj:
A program nie chodzi u mnie |
Modki piszscie na jaki temat jest potrzebny poradnik (expowiska wokół maist, ok ale czy Ab może być?)
Srry, że nie edytuję ale chciałem odświeżyć temat.... |
Jak narazie tylko Carlin jest "zrobione"
Ab może być. Postaraj się umieścić 3 pierwsze poziomy Molts, jezeli już masz się brać za to miasto. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ok mógłbym zobaczeć czy dam arde ale w MOLTS szczerze nigdy nie byłem ;/... Zobaczymy... pochodze popatrze, ok thx!!! ------EDIT------ @down Dlaczego ty na mnie liczysz? O_o... Ja robie o Ab ty robiłeś o carlin, a MOLTS podpada pod "Ła'be" |
Cytuj:
|
Ok, to ja sprobuje zrobic Venore, bo zawsze tam ide za rookiem. Pora popstrykac troche ssow :D
|
a ja chce zeby ktorys z doswiadczonych graczy napisal poradnik dla palka widzialem juz dwa na tym forum ale nie sa one zbyt dobre :(
sorry za ortografie |
Wypadałoby także po updacie zmienić pare poradników, ponieważ niektóre sposoby zmienią się...
|
Kolorowe BPki...
Mi by sie przydał taki poradnik w jakim mieśćie i u jakiego NPC można kupić BP danego koloru. :) Lubie segregować runki. :D A tak po za tym BPki są ładne. 8o
|
@Lord shard
Pracujemy nad tym. jeżeli chce ktoś pomóc-pisać na pw to znajde mu zajęcie. @up Przeczytaj FAQ. Wszystkie. |
Przydałby się poradnik o Edron (wszystko : expowiska , miasto , npc , cormaya , itd. , itp.).
|
Cytuj:
Albo zmieniam zdanie, mija sie to wszystko z celem bo opis jest przecież juz na tibi.pl i miasta oraz okolic, czyli ja odpuszczam jak ktoś chce niech robi. |
O sory :o
|
|
Mi by sie przydal poradnik jakie są komendy do domku (zaproszenie kogos itp.) wyglad mebli i ile kosztuja. Jeżeli byl taki poradnik to link blz :D
@ down A możesz mi powiedziec gdize tam sa meble -_- ? a pozatym jak wpisywalem : Dom i Domy to mi nie znalazlo nic |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41. |