Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   !!Zapotrzebowanie na artykuły!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12743)

Chessterr 16-07-2005 13:41

Dwimenor.

I jak ci siępodoba moja propozycja poradnika "Carlin-miasto kobiet". Ma szanse na zaakceptowanie?

Chessterr 16-07-2005 15:23

Prośba

Zgłaszam się z ogromną prośbą o pomoc. Proszę o pomoc w zrobieniu mapki kopalni MOLTS. Proszę o szybkie odpowiedzieć. Jak coś to PW lub Gadu-Gadu. Z góry dziękuje

Thimburd 16-07-2005 15:37

@Chessterr

Użyj programu do edycji mapek z Tibii - Tibia Map Viewer'a. Sobie porobisz ssy i masz.
I skorzystaj z lekcji korzystania z forum (Lekcja1). :|

Chessterr 16-07-2005 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd
@Chessterr

Użyj programu do edycji mapek z Tibii - Tibia Map Viewer'a. Sobie porobisz ssy i masz.
I skorzystaj z lekcji korzystania z forum (Lekcja1). :|

Thim wejdź teraz na gg

A program nie chodzi u mnie

Venderer 16-07-2005 19:35

Modki piszscie na jaki temat jest potrzebny poradnik (expowiska wokół maist, ok ale czy Ab może być?)

Srry, że nie edytuję ale chciałem odświeżyć temat....

Dwimenor 16-07-2005 19:39

Jak narazie tylko Carlin jest "zrobione"
Ab może być. Postaraj się umieścić 3 pierwsze poziomy Molts, jezeli już masz się brać za to miasto.

Chessterr 17-07-2005 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Jak narazie tylko Carlin jest "zrobione"
Ab może być. Postaraj się umieścić 3 pierwsze poziomy Molts, jezeli już masz się brać za to miasto.

Czyli dwimenor można ju ż wstawić mój temat jeśli ktoś zamieści MOLTS. Ja bym dal najwyżej link. Oks?

Venderer 17-07-2005 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chessterr
Czyli dwimenor można ju ż wstawić mój temat jeśli ktoś zamieści MOLTS. Ja bym dal najwyżej link. Oks?

MOLTS chyba podpada pod AB ;P...

Ok mógłbym zobaczeć czy dam arde ale w MOLTS szczerze nigdy nie byłem ;/... Zobaczymy... pochodze popatrze, ok thx!!!

------EDIT------
@down
Dlaczego ty na mnie liczysz? O_o... Ja robie o Ab ty robiłeś o carlin, a MOLTS podpada pod "Ła'be"

Chessterr 17-07-2005 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Venderer
MOLTS chyba podpada pod AB ;P...

Ok mógłbym zobaczeć czy dam arde ale w MOLTS szczerze nigdy nie byłem ;/... Zobaczymy... pochodze popatrze, ok thx!!!

No to spoko. Licze ns ciebie

Kuan Ju 18-07-2005 18:55

Ok, to ja sprobuje zrobic Venore, bo zawsze tam ide za rookiem. Pora popstrykac troche ssow :D

Razin 06-08-2005 11:17

a ja chce zeby ktorys z doswiadczonych graczy napisal poradnik dla palka widzialem juz dwa na tym forum ale nie sa one zbyt dobre :(
sorry za ortografie

Shardzik 06-08-2005 12:27

Wypadałoby także po updacie zmienić pare poradników, ponieważ niektóre sposoby zmienią się...

Death'arrow 17-08-2005 13:38

Kolorowe BPki...

Mi by sie przydał taki poradnik w jakim mieśćie i u jakiego NPC można kupić BP danego koloru. :) Lubie segregować runki. :D A tak po za tym BPki są ładne. 8o

Dwimenor 17-08-2005 14:06

@Lord shard
Pracujemy nad tym. jeżeli chce ktoś pomóc-pisać na pw to znajde mu zajęcie.

@up
Przeczytaj FAQ. Wszystkie.

Wilkq 29-08-2005 13:32

Przydałby się poradnik o Edron (wszystko : expowiska , miasto , npc , cormaya , itd. , itp.).

*Nitro* PL 29-08-2005 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Dobrze, że tamtej reklamy mytibia nie uznajesz za poradnik ;)

Chcecie pisać?
-Expowiska wokół wszystkich miast. Ale wszystkie poważniejsze. Przykładowo dla Venore: Swamp troll cave, Amazon camp, rotkowo z uwzględnieniem trening zone, spawnu beholdera i orc cave, PoH, Dragon lair i OF. Takie poradniki mają zawierać: mapkę obszaru (bardzo dobry przykład jest w poradniku o lodowych wyspach), mapkę jak dojść (chodź OF i POH może się bez tego obejść). Do tego porady, dla kogo jest to miejsce i ewentualne taktyki & uwagi odnośni obszaru.
Oczywiście wszystko bez QS

.

nie widziałem tego poradnika więc moge go zrobić. Jeżeli juz został wykonany napiście.

Albo zmieniam zdanie, mija sie to wszystko z celem bo opis jest przecież juz na tibi.pl i miasta oraz okolic, czyli ja odpuszczam jak ktoś chce niech robi.

PharadoX 13-09-2005 18:28

O sory :o

Dwimenor 13-09-2005 18:54

@up
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=49389
??

Kraon 25-09-2005 10:57

Mi by sie przydal poradnik jakie są komendy do domku (zaproszenie kogos itp.) wyglad mebli i ile kosztuja. Jeżeli byl taki poradnik to link blz :D

@ down

A możesz mi powiedziec gdize tam sa meble -_- ? a pozatym jak wpisywalem : Dom i Domy to mi nie znalazlo nic

Berials 25-09-2005 11:25

re: UP

Czy tak trudno jest użyć przycisku "szukaj"?

Wszystko o Domku

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41.