![]() |
Cytuj:
|
Cóż, nie namawiam w takim razie :) Ja zdawałem 3 razy, co prawda na grafike ale zawsze. Niewiele osób dostaje się "z biegu", spory handikap mają ludzie po liceum plastycznym (niezależnie od tego co sie mówi o faworyzowaniu ludzi "świeżych", to bzdura). W przypadku kierunkow architektonicznych rysunek pełni mniejszą rolę, najwięcej punktów jest za egzamin kierunkowy, być może na tym właśnie odpadł twój znajomy :)
Przeniósłbym dyskusje na PM ale chyba masz zatkaną skrzynkę :P |
Cytuj:
Moment, chyba czegos nie zrozumialam... TY zdawales 3 razy?? No to nie mam najmniejszych szans :D. Notabene.. Ja juz bylam na arch wieczorowej, od wrzesnia (wroc) ;). I o cos takiego mi chodzilo.. Tylko, niestety... |
Cytuj:
Żeby jeszcze tylko przetrwać na tych studiach... :p |
Cytuj:
|
Tana, pisałem o ASP :) (swoja drogą kopę lat, dawno Cię nie widziałem na tym forum)
|
A bo właśnie architekturą jestem zajęta ;)
Brak czasu na moderowanie, a co dopierona bycie na czasie z tym cholernym, tibijskim pożeraczem czasu. |
Oo gz. Bardzo ładne rysunki. Szczegulnie podoba mi się trzeci rysunek "martwa naturka" :D. . .
Hmm. . . narysuj jakiś portret, ale lepiej jakimś grubszym ołówkiem. PzDr. Knorek. |
Ależ to jest.. Zajebiste!
|
Kontury ładne, kształtne.
Ale wydaje mi się, że powinnaś bardziej cieniować. Jakiego używasz ołówka? Kreska powinna być teżbardziej zanaczona. Ale poza tym jest git. ;p |
Cytuj:
Musze znow zaczac rysowac... |
I co nigdzie się nie dostałaś? Wiec robisz sobie rok przerwy? Bo wiedz, ze takie przerwy czesto powodują mniejszą motywacje i czlowiek sie tylko obija przez rok. Ja mam jeszcze rok (plastyk 4 lata) I teraz matury, dyplom, egzaminy. Mysle o multimediach na asp poznan(Oboje rodzice tam studiowali malarstwo;))
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:15. |