![]() |
~500 z visa
~700 z explo ~1400+ z sd 8o a co do tego offtopa, myśle że mu nic nie dali:] chciał to nakręcił.. zresztą każdy by chciał pokazać swoją 318-19lvl postać :] dlaczego dopiero teraz ? może nie ufał tibicam :] |
Ostatnio edytowany przez Raditz Saiya-jin - Dzisiaj o 02:06.
miało być *.tvm a nie *.cam?? mi program sie laduj laduje i laduje i nic |
Kliknąłem edytuj bo chciałem skomentować filmik, ale się powstrzymałem bo doszedłem do wniosku, że i tak wszystko zostanie napisane.
A korzystanie z tego programu jest tak banalnie proste, że żal mi tych którzy sobie nie umieją z tym poradzić. |
Cytuj:
|
A ja zainstalowałem programik. Włączyłem go, poźniej wybrałem film nacisnąłem open i włączyła się tibia i poźniej się wyłączyła. Co się dzieje????!!!
|
on widze że już mi działa
zrobiłem reinstal przedtem zainstalowałem na pulpit bo lubie mieć pod ręką wszystko Teraz jest w program files i hula pozdro. |
Spoko filmiik ;P.Najlepsza wiadomość 'Zrobie wszystko żbyeś mi coś dał' xD
|
Cytuj:
Nom zwidek padniesz jeszcze raz i co bedzie :( Nie zbieral bo po co mu :P. Bogaty i tak jest i nie potrzebuje drobnych. |
on miał na sobie 60 bp sd omg to jest 2520 capa sd
|
Yhy wszystko cacy , filmik spoko ale nie wiem jak sie przewija bo ogladac 2h w normalnym tempie to troche lipa ;p
Down: o dzieki xd |
Cytuj:
|
Gratz mateusz
@ci co nie potrafią tego otworzyć to mi się w głowie nie mieści rozumiem na początku nowość nie wiadomo o co chodzi ale to można samemu do tego dojść instrukcją albo podaną juz przez 25 użytkowników tego forum albo czytac to co po angielsku w tym programie a nie "nie mogę tego otworzyć" X( X( X(
Co do Mateusza ciekawe czy tak samo dobrze gra w piłkę jak w tibie i czy jego koledzy z ławki przed blokiem pamiętają jak on wygląda :evul: |
Użytkowników czytających ten temat: 53 (zarejestrowanych: 31, gości: 22)
Sir'Matek, alfor, Kemyr, Lupil, Korn_Fighter, Laikov, keka, Baartt, Eliess, PiterZiom, Miszczu, Seleons, Times, LOL3K, blitzkrieg, Niepozorny, Problemaker, Wendaren, Djkwaku, Speedy123, sliver, Igorwer_guardia, hava, PanKracy, Vez, Fure, Robee, Hallabard, Shel'don, Duke Dran, Harmonian90 Niezle....... Fajny film, on ma tam naprawde wyczepisy exp, w 10 h moze zrobic lvl ;o Polecam |
Moze by tak napisac poradnik o tibiacam tv?Jak mi sie zechce zrobie cos takiego ;p
|
heh fajny filmik, ale niewiem jak mu się nie nudzi taka gra, ciągle to samo i tylko kolejne lvle :].
|
to mateusz spory smok filmy nagrywa wogole ? wowowo....nie wiem czego ale powstala ta idiotyczna moda wstawiania filmikow przez h-lvle w formacie .cam... wg. mnie jest to lipa ^^'
|
Fajny film, ale jak on szybko expi.
Na filmie widziałem takie coś "11:56 Using the last obsidian knife..." Do czego służy obsidian knife? |
Cytuj:
|
Do wycinania:
-skór z Dragonów i Dragon Lordów -skór ze wszyskich rodzaji minotaurów -skór ze wszystkich rodzaji Lizardów -kości z Bonebeastow |
Cytuj:
Ale jaja tu są ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:10. |