![]() |
Cytuj:
@Down A jednak, jeśli pare czynników zawita do domu, to odrazu chce się mecz oglądać. |
Serce mowi Real ( :D ), rozum mowi Milan. Jak na razie sie sprawdza.
|
Kurwaaaaaaa przegrałem 6dych w zakładach bukmacherskich!! Ja pierdoleeee!!
|
Miiiiiilllllannnn!!!
JEST! JEST! JEST! ALE! ALE! ALE! Jest, udało się, mówiłem! Milan wygrał lige mistrzów. Piękny gol inzaghiego. Oddo zaspał przy golu liverpoolu. Ale to nie ważne! MIIIILLLLAAAN!!!! Wspaniała końcówka, wspaniały mecz, wspaniały milan! A zapomniałem na nich postawić kase (10 była przygotowana ; <) |
I to jest właśnie potęga i dominacja włoskiej piłki w Europie;)
|
Lalala dziadki z Milanu wygrały ;d;d;d;d;
|
Cytuj:
|
Tak to jest, nie zawsze lepszy wygrywa.
Kibicowałem Liverpoolowi, ale nie będę rozpaczał nad tym wynikiem, gdyż nie jestem zagorzałym fanem żadnej z tych drużyn. |
Heh... Najlepsze jest to, że Nesta jak i Carra nie dawali rady pod koniec meczu,a Maldini z czterdziestką na karku grał cały mecz bez jakichkolwiek oznak zmęczenia.
|
Cytuj:
Lecz nie zapomnijcie ,że... ...LIVERPOOL BYŁ LEPSZY : / |
W*****ające jes jedynie TVP 2. Tak jak Szpakowskiego lubie (ma wpadki, ale tak jak on to przeżywa, to aż się chce wstać i krzyknąć ) Tak tego jebanego Engela, gmocha za cholere strawić nie moge. Mogliby pokazać fete milanu. Nieeee, lepiej pokazać emerytowanych piłkarzy/trenerów "znawców", którzy nic nie osiągneli, ale wszystko wiedzą.
Gratulacje dla The Reds za piękną gre. |
Bardzo fajnie że wygrali.Kibicowałem im w tym finale,ostatnie 5 minut spędziłem w pozycji stojącej.
|
Ostatnie 15 minut to był prawdziwy pokaz antyfutbolu ze strony Milanu i pokazem aktorskim Pippo.
Benitez rozpracował kolejny zespół, ale szczęście było po stronie Milanu. I tak włoski futbol jest chujowy :P |
jak wygrać z liverpoolem?zagrać podobne gówno jak oni z zeszłych kolejek ;)
z jednej strony Milan goni Real z drugiej strony zamordyści futbolu...no wybór jak trza,mimo wszystko fajnie że Milan wygrał |
Cytuj:
Ja tam jestem za Valencią zawsze ;) A co do meczu: Fart przy pierwszym strzale mnie skarcił. No i przeważyło. Ale się nie denerwuje - po kij? Drzeć tosię będe na innych meczach z moimi faworytami ;) |
Na mojego faworyta to ja jeszcze z sezon albo dwa poczekam ;)
Ale kurde za bardzo lubię angielski styl gry... |
Tak jak myślałem, Milan wygrał, szkoda Liwerpulu, bo zasłużyli na puchar bardziej niż Milan, ale wygrywa ten który więcej goli ;)
|
Co do finału Lm, trochę się zawiodłem. Sądziłem, że mecz będzie lepszy, a rozkręcił się dopiero w drugiej połowie. Przy drugim golu zawinił trochę Reina, a przy golu Kuyta, Dida. Ogólnie dużo było walki w środku pola, Liverpool sporadycznie próbował grać skrzydłami. Jeżeli chodzi o prasowy pojedynek "Gattuso vs Gerrard", to w finale zdecydowanie lepiej grał Gerrard, który był odpowiedzialny za rozgrywanie, nie tylko grę w defensywie. Świetna emocjonująca końcówka meczu, słaby początek, typowa gra w "szachy".
|
byłem za Liverpoolem ale i tak wiedziałem że AC Milan wygra .
Nie jestem fanem(takim wielkim )żadnej z tych drużyn |
Piękny mecz. Rewelacyjna końcówka. Brawo Milan!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:49. |