![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A niech sobie expi... Kto mu moze teraz naskoczyć? Na Goromie niemozliwe jest strapowanie, a nigdzie indziej chyba nie expi. |
Cytuj:
Przykład - Pandoria, czasy 7.5 -7.9 Poszukaj sobie filmików z tego serwera, to może zmienisz zdanie. |
NAWET jeśli teraz szwedzi tacy nie są, to polacy nigdy nie współpracowali... Nie potrafią! Zreszta ja uważam, że my jako naród jesteśmy beznadziejni...
|
A co to za różnica czy Polak, Szwed, Brazylijczyk czy Kambodżanin? Tak samo się powinno stawiać Polaka, Ruska czy obywatela Vanuatu Zachodniego ;/
|
Różnica między Polską, a Szwecją jest taka, że nie znajdziecie 13 letniego Szweda grającego w tibie, tam średnia wieku przeciętnego tibianczyka przekracza 18 lat, a tutaj? jest poniżej 14 haha[; I to jest ta różnica.
|
Cytuj:
a co tu ma wiek do rzeczy ?.. 14 taki sam człowiek jak 18 letni "mężczyzna". Jednak jest mała różnica.. bo 14 lat -> okres zabawy, nauka jest odstawiona, 18 lat zaś.. to już pełnoletniość:D studia praca.. rodzina :] a nie 8h dziennie Tibiaaaaa... a zresztą :) hooy mnie obchodzą szwedzi i ich lvl'e :] |
Cytuj:
@Mozo Chcąc nie chcąc, zozróznia się, bo zachowania między narodami moga być NAPRAWDĘ inne. Stąd te kłótnie... |
Dobra niech każdy wbije po 200 postów i można zamknąć temat.
|
Hmm ciekaw jestem czemu pogromczyni tak nie lubia, ostatnio ja trapneli na warlockach i padla ;p
|
Oo MDW to dzikus... Nie wiem jak on to robi i ile czasu spedzil na kompie na 100-200 lvlu ;P
|
Wbrew pozorom, MDW wcale szybko nie expił na lvlach 100-200. Prawdziwy exp zaczął się po 200...
|
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |