![]() |
cip powinien nam faccom tez dac rowno 5dni pacca jak i tym paccowcomX(
no wiecie jako odszkodowanie! |
Cytuj:
Cytuj:
|
no ale to dobra powinni facc dostac 3 dni pacc a pacce powinni 5 dni pacca:D
ja to jeszcze teraz sie nie moge zalogowac i co mam powiedziec? |
Zauważyliscie ze ten maniak atakuje tylko pod wieczor albo od 19:00 do 23:00 albo od 20:00 do 23:00
:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
...a pozatym niektóre servy wyłączone :p |
no a ja na Aurea nie moge sie zalogowac a inni moji kumple sie moga a mi wyskakuje timeout ;/
|
Mi czasami tez wyskakuje timeout:p albo disconet
ale nie wpadam wtedy w panike bo tibia to nie wszystko bo skile slabe -.- |
HAHAHA Dostałem bana na miesiąc a mam pacc dostane nowy dzień za free Huuray.:cup:
offtop Mallice zgapił mój podpis. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do wyłączenia światów... Na pewno mniej zła stanie się w takim stanie, niż nagle światy miały by paść... |
Cytuj:
fakt faktem to malo dodali X( ale przynajmniej cos ;) hahah to ty wedrownik jestes ^^ 10% odkryles :D lol.. ;p ale looz ;] ja tam sie martwie by servy nie padly ^^ a hakerzy predzej czy pozniej by i tak zaatakowali tibie -.^ pozdr |
Cytuj:
|
Cytuj:
a nie jak niektórzy myślą, że za wszystkie stracone dni dostaniecie 1 dzień...-.-' |
Hm... odpowiedzcie mi na 1 pytanie
Serwer był wyłączony około 14h, przez pozostałe 10 były lagi i co chwile kicki, jedyne co ludzie robili przez ten dzień to gineli lub siedzieli pod dp , a mimo to CIPSOFT powiedzial, ze zbyt wielu graczy byloby niezadowolonych z cofki... ZBYT WIELU GRACZY? Zdecydowana większość nawet na serwer nie mogła wbić ( co tłumaczy o godzinie 12 w niedzielę czy tam sobotę? 200 osób online ). Pewnie nie robią cofki bo im się nie chce, nie mają pojęcia chyba jak poważne były ich te usterki :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
Myśle że sie dowiemy jak go złapia Ale w dzień od rana da sie grać ;) |
Przegięcie z tymi hakerami Do pudła na 30 lat !
|
Ja już nie gram 5 dzień bo mam cały czas strach, że będzie kick ;[ Ale chociaż wpadlo troche kasy za runki. Także widze w tym jakiś plus. A druga sprawa to ten 1 dzień pacc..przesadzili troche. 3 dni to już było by ok.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |