![]() |
imho jak już ots , teraz jest tibia 7.92 , polecałbym zmierzyć się również na niej , a nie cofać się w przeszłość.. Wkońcu żyjemy teraźniejszością
|
Trai'ler doskonale wiem że są otsy pod tibie 7.92, ale co to za frajda naciskać na klawisz f3 Sd-kując czy uhając się. Nie sprawia mi to żadnej frajdy, dlatego tego też lepsza jest tibia 7.6 w której liczy się zdolność manualna a nie ilość graczy przeciwko tobie.. W tibiach wcześniejszych bez hotkeów bez problemowo rozkładałem sporo wyższe lvl natomiast na 7.92 ha... Tutaj liczy sie ilość osób, która walczy przeciw tobie.
Jeżeli Misiek chciałbyś mnie pouczać, co do ots-ów.., musiałbyś się trochę poduczyć kilku języków. Kolejnym razem proszę ja Ciebie nie wtrącaj się w nieswój biznes. |
Cytuj:
"hoć na otesa 7.6 tam sie zmierzymy" tracisz tam cos? -nie Dasz mu nauczke? -nie Więc proponowal bym duela na rl tibii :> /Phoenix Vast. |
Phenix musze powiedziec ze juz cos zmieniaja sie twoje wypowiedzi. Przestales byc wulgarny i powoli mozna z toba gadac jak z czlowiekiem.
Musialo cos cie nauczyc te 5 starych kat na ktore dostales bany albo zostaly usuniete. XD Albo poprostu znudzilo ci sie tworzenie nowych pozdro XD |
Ktos rzucil termin, ze na Isarze (podczas panowania DT) nie bylo polakow. Ten ktos albo gada od rzeczy, albo nigdy nie gral na isarze.
Na Isarze bylo i jest duuuuzo polakow. Czy nawiazywali walke z DT? Nawiazywali. Nawet dobra. Ale, jak to bywa z naszymi graczami - brak motywacji i czegokolwiek doprowadzil do porazki. Tak bylo podczas potopu szwedzkiego w XVII w. i tak jest teraz w tibii. Nie, nikogo tu nie obrazam. Koalicja przeciw DT miala dobrego przywodce - Dimitriego. Wszystko sie posypalo, gdy on dostal deleta. Jaki z tego moral? Narod do wojowania mamy dobry, zorganizowanie zle, motywacje zle, przywodcow zlych, takich co nie umia utrzymac wladzy, albo wogole ich nie mamy. Wiec trzeba kogos, kto to wszystko ogarnie. Gdyby znalazlby sie dobry przywodca, ktorego beda sluchac - to wygrana mamy w kieszeni. Bo ile juz bylo tych smiesznych, rasistowiskich wojen POL vs SWE, w ktorych Szwedzi grzali tylki w PZ, ale brak zorganizowania i jakiegokolwiek zmyslu taktycznego naszych rodakow doprowadzaly zawsze do zwyciestwa szwedow? (nie mowie tu o waszej iridii, tylko o wszystkich serwerach) Ktos nawiazal do jakichs smiesznych duali na OTS 7.6. Tak, kiedys liczyly sie umiejetnosci. Tak, teraz tibia ma wbudowane boty i wygrywa ten, kto ma wiecej run (ewentualnie - przegrywa ten, kto nie umie walczyc i jego pvp = 0). Ale tibia ewoluowala i trzeba to akceptowac. Albo do konca zycia siedziec na OTS 7.6 - bo ver. 7.6 byla najlepsza... PS: Nie robcie tu takiego burdelu, bo znow bany polecialy. |
Cytuj:
nie umiesz czytac ze zrozumieniem, bo powiedzialem, ze W D'T nie bylo Polakow po drugie : zejdz z nas! po trzecie: na Iridi zaczalem grac jak Dimitri mial 120 lvl, za czasow Banana team, wiec ~~~ |
Cytuj:
Cytuj:
-To zawsze polacy dostają po dupie. -duele na 7.6 to żałosna namiastka siły dla ludzi, którzy są na nich wychowani; a brak im strategii do obsługiwania CIPSHITU (aka bota w cliencie) I jeszcze takie jedno pytanie do Ciebie... ..Jaka jest pogoda na twoim NON PVP? |
Cytuj:
Coś Ci się pomieszało, bo potop szwedzki był w XVII wieku ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ up
WONSZ Jeśli chcesz mnie cytować to prosze bez błedędów ort. Widze że wcale nie rozumiesz o czym mowa i powiem w waszym jezyku „W*******ASZ” się w nie swoją sprawe. "hoć na otesa 7.6 tam sie zmierzymy" tracisz tam cos? Myślałem że dosyć jasno się wypowiedziałem ohh...Gdyż nie chodzi tu o to, co się zyskuje i co się traci tylko o satysfakcje, jaką to mi da. „Nieważny jest sam sukces, ale metoda, jaką ją osiągnąłem” – Może odnieś się do tego i słuchaj, bo twój własny język cię zagłuszy. Dasz mu nauczke? Nie chodzi o samą nauczke tylko pokazanie, jakim jest dzieckiem, które potrafi tylko szczekać. Co do tibi 7.92 Nie gram w nią z powodu update. (Można przeczytać, dlaczego nie gram w mojej karcie postaci na tibia.com, ale żebyście nie mieli za dużo tłumaczenia ENGLISHA to wam powiem.. Szedłem sobie nagle patrzę 3 RL od Chalino „dup dup dup” tzn hotkey SD SD SD morthur i you are dead. 100 k +, w itemach poszło w plecy) Wlaśnie z powodu tych hotkeyów tibia strąciła dla mnie cały urok. Pykam od czasu do czasu dla przyjemności na OTS 7.6 + TS. Więc proponował bym duela na rl tibii :> Ale z Ciebie wybitny inteligent., no tak racja 62 vs 44 zabłysnąłeś nieludzko Wywnioskuj coś z tego i daj mi znać na priv, bo nie ma sensu zaśmiecać forum jeszcze bardziej naszym sporem, który i tak do niczego nie prowadzi bo udowodnię Ci że jesteś nikim a ty i tak będziesz swoje.. No nic nevermind. |
Szczekać jak narazie potrafisz tu tylko ty, odrgazając się duelami na tibii 7.6 rotfl. Osobiście nic do Ciebie nie mam, ale coraz bardziej pokazujesz 'how low you are'.
OŁWER EN OŁT WONSZ /Phoenix~~ |
Skład UF coś się "uszczuplił", czyżby koniec z duchem walki?
|
off top
btw Name: Jurand Wyrocznia Sex: male Profession: Elite Knight Level: 130 World: Iridia Residence: Venore Guild membership: Tank of the United Forces Last login: May 17 2007, 22:38:50 CEST Comment: First Knight to reach: -Lvl 80-109 -Mlvl 7 -Skills 75/75<->88/85 First team to make Banshee quest, first who soled Behemoth quest. First who tried annihilator, first who hunted demon hell. Second to collect rare set on Iridia. Fredde Jao aka Odin Darkdeath with touch of Rapo Kage, BRE! Aureliuss is my brother and the best friend ever! Black knight with white head of the orcs fortest. Account Status: Free Account elite knight na free accond :?? nierozumiem :P |
Cytuj:
|
Kashrius i Bezok odeszli z UF. GL on Pandoria! Nie radze tam grac ;<
|
zeby ich tam huntowali jak najpredzej;p:cup: w sumie i tak ci co tam sa najlepsza gildia bo jak oni tu z arc wygrac nie potrafia to tam zapewne gowno zrobia tez;d
|
May 22 2007, 14:12:11 CEST Killed at Level 51 by Crealeth
a ten Crealeth to polak? bo dostalem mort hura i Ue za free.... i jeszcze paymenta Mi wlepił.. |
Cytuj:
@edit Patrz na jego dead liste, wszystko jasne :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:19. |