Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Wojna na Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=128931)

Trai'ler 18-05-2007 09:27

imho jak już ots , teraz jest tibia 7.92 , polecałbym zmierzyć się również na niej , a nie cofać się w przeszłość.. Wkońcu żyjemy teraźniejszością

Mistik Vannesa 18-05-2007 10:39

Trai'ler doskonale wiem że są otsy pod tibie 7.92, ale co to za frajda naciskać na klawisz f3 Sd-kując czy uhając się. Nie sprawia mi to żadnej frajdy, dlatego tego też lepsza jest tibia 7.6 w której liczy się zdolność manualna a nie ilość graczy przeciwko tobie.. W tibiach wcześniejszych bez hotkeów bez problemowo rozkładałem sporo wyższe lvl natomiast na 7.92 ha... Tutaj liczy sie ilość osób, która walczy przeciw tobie.

Jeżeli Misiek chciałbyś mnie pouczać, co do ots-ów.., musiałbyś się trochę poduczyć kilku języków. Kolejnym razem proszę ja Ciebie nie wtrącaj się w nieswój biznes.

WONSZ 18-05-2007 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mistik Vannesa (Post 1437034)
Trai'ler doskonale wiem że są otsy pod tibie 7.92, ale co to za frajda naciskać na klawisz f3 Sd-kując czy uhając się. Nie sprawia mi to żadnej frajdy, dlatego tego też lepsza jest tibia 7.6 w której liczy się zdolność manualna a nie ilość graczy przeciwko tobie.. W tibiach wcześniejszych bez hotkeów bez problemowo rozkładałem sporo wyższe lvl natomiast na 7.92 ha... Tutaj liczy sie ilość osób, która walczy przeciw tobie.

Jeżeli Misiek chciałbyś mnie pouczać, co do ots-ów.., musiałbyś się trochę poduczyć kilku języków. Kolejnym razem proszę ja Ciebie nie wtrącaj się w nieswój biznes.

Szacunek jakim Cię dażyłem właśnie się rozpłynął
"hoć na otesa 7.6 tam sie zmierzymy" tracisz tam cos?
-nie
Dasz mu nauczke?
-nie

Więc proponowal bym duela na rl tibii :>

/Phoenix Vast.

TyranX 18-05-2007 20:35

Phenix musze powiedziec ze juz cos zmieniaja sie twoje wypowiedzi. Przestales byc wulgarny i powoli mozna z toba gadac jak z czlowiekiem.
Musialo cos cie nauczyc te 5 starych kat na ktore dostales bany albo zostaly usuniete. XD
Albo poprostu znudzilo ci sie tworzenie nowych pozdro XD

Shinjix 18-05-2007 20:44

Ktos rzucil termin, ze na Isarze (podczas panowania DT) nie bylo polakow. Ten ktos albo gada od rzeczy, albo nigdy nie gral na isarze.

Na Isarze bylo i jest duuuuzo polakow. Czy nawiazywali walke z DT? Nawiazywali. Nawet dobra. Ale, jak to bywa z naszymi graczami - brak motywacji i czegokolwiek doprowadzil do porazki. Tak bylo podczas potopu szwedzkiego w XVII w. i tak jest teraz w tibii. Nie, nikogo tu nie obrazam. Koalicja przeciw DT miala dobrego przywodce - Dimitriego. Wszystko sie posypalo, gdy on dostal deleta. Jaki z tego moral? Narod do wojowania mamy dobry, zorganizowanie zle, motywacje zle, przywodcow zlych, takich co nie umia utrzymac wladzy, albo wogole ich nie mamy. Wiec trzeba kogos, kto to wszystko ogarnie. Gdyby znalazlby sie dobry przywodca, ktorego beda sluchac - to wygrana mamy w kieszeni. Bo ile juz bylo tych smiesznych, rasistowiskich wojen POL vs SWE, w ktorych Szwedzi grzali tylki w PZ, ale brak zorganizowania i jakiegokolwiek zmyslu taktycznego naszych rodakow doprowadzaly zawsze do zwyciestwa szwedow? (nie mowie tu o waszej iridii, tylko o wszystkich serwerach)

Ktos nawiazal do jakichs smiesznych duali na OTS 7.6.
Tak, kiedys liczyly sie umiejetnosci. Tak, teraz tibia ma wbudowane boty i wygrywa ten, kto ma wiecej run (ewentualnie - przegrywa ten, kto nie umie walczyc i jego pvp = 0). Ale tibia ewoluowala i trzeba to akceptowac. Albo do konca zycia siedziec na OTS 7.6 - bo ver. 7.6 byla najlepsza...

PS: Nie robcie tu takiego burdelu, bo znow bany polecialy.

Rippah 18-05-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix (Post 1437760)
Ktos rzucil termin, ze na Isarze (podczas panowania DT) nie bylo polakow. Ten ktos albo gada od rzeczy, albo nigdy nie gral na isarze.

Na Isarze bylo i jest duuuuzo polakow. Czy nawiazywali walke z DT? Nawiazywali. Nawet dobra. Ale, jak to bywa z naszymi graczami - brak motywacji i czegokolwiek doprowadzil do porazki. Tak bylo podczas potopu szwedzkiego w XII w. i tak jest teraz w tibii. Nie, nikogo tu nie obrazam. Koalicja przeciw DT miala dobrego przywodce - Dimitriego. Wszystko sie posypalo, gdy on dostal deleta. Jaki z tego moral? Narod do wojowania mamy dobry, zorganizowanie zle, motywacje zle, przywodcow zlych, takich co nie umia utrzymac wladzy, albo wogole ich nie mamy. Wiec trzeba kogos, kto to wszystko ogarnie. Gdyby znalazlby sie dobry przywodca, ktorego beda sluchac - to wygrana mamy w kieszeni. Bo ile juz bylo tych smiesznych, rasistowiskich wojen POL vs SWE, w ktorych Szwedzi grzali tylki w PZ, ale brak zorganizowania i jakiegokolwiek zmyslu taktycznego naszych rodakow doprowadzaly zawsze do zwyciestwa szwedow? (nie mowie tu o waszej iridii, tylko o wszystkich serwerach)

Tak, kiedys liczyly sie umiejetnosci. Tak, teraz tibia ma wbudowane boty i wygrywa ten, kto ma wiecej run (ewentualnie - przegrywa ten, kto nie umie walczyc i jego pvp = 0). Ale tibia ewoluowala i trzeba to akceptowac. Albo do konca zycia siedziec na OTS 7.6 - bo ver. 7.6 byla najlepsza...

Well po pierwsze :

nie umiesz czytac ze zrozumieniem, bo powiedzialem, ze W D'T nie bylo Polakow

po drugie :

zejdz z nas!

po trzecie:

na Iridi zaczalem grac jak Dimitri mial 120 lvl, za czasow Banana team, wiec ~~~

WONSZ 18-05-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyranX (Post 1437745)
Phenix musze powiedziec ze juz cos zmieniaja sie twoje wypowiedzi. Przestales byc wulgarny i powoli mozna z toba gadac jak z czlowiekiem.
Musialo cos cie nauczyc te 5 starych kat na ktore dostales bany albo zostaly usuniete. XD
Albo poprostu znudzilo ci sie tworzenie nowych pozdro XD

Poprostu przestalem grać w Tibie, oraz tracić czas na gardłowanie się, na forum. Zapieprzam 5 razy w tygodiu na siłke, a od przyszłego tygodnia będe tyrał boks tajski. Coś jeszcze?

Cytuj:

Na Isarze bylo i jest duuuuzo polakow. Czy nawiazywali walke z DT? Nawiazywali. Nawet dobra. Ale, jak to bywa z naszymi graczami - brak motywacji i czegokolwiek doprowadzil do porazki. Tak bylo podczas potopu szwedzkiego w XII w. i tak jest teraz w tibii. Nie, nikogo tu nie obrazam. Koalicja przeciw DT miala dobrego przywodce - Dimitriego. Wszystko sie posypalo, gdy on dostal deleta. Jaki z tego moral? Narod do wojowania mamy dobry, zorganizowanie zle, motywacje zle, przywodcow zlych, takich co nie umia utrzymac wladzy, albo wogole ich nie mamy. Wiec trzeba kogos, kto to wszystko ogarnie. Gdyby znalazlby sie dobry przywodca, ktorego beda sluchac - to wygrana mamy w kieszeni. Bo ile juz bylo tych smiesznych, rasistowiskich wojen POL vs SWE, w ktorych Szwedzi grzali tylki w PZ, ale brak zorganizowania i jakiegokolwiek zmyslu taktycznego naszych rodakow doprowadzaly zawsze do zwyciestwa szwedow? (nie mowie tu o waszej iridii, tylko o wszystkich serwerach)

-To zawsze polacy grzeją pz.

-To zawsze polacy dostają po dupie.

-duele na 7.6 to żałosna namiastka siły dla ludzi, którzy są na nich wychowani; a brak im strategii do obsługiwania CIPSHITU (aka bota w cliencie)

I jeszcze takie jedno pytanie do Ciebie...
..Jaka jest pogoda na twoim NON PVP?

Peke 19-05-2007 00:35

Cytuj:

Tak bylo podczas potopu szwedzkiego w XII w. i tak jest teraz w tibii.

Coś Ci się pomieszało, bo potop szwedzki był w XVII wieku ;p

Rastafarians 19-05-2007 01:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Peke (Post 1438267)
Coś Ci się pomieszało, bo potop szwedzki był w XVII wieku ;p

też na to zwróciłem uwagę, ale pomyśl, że jedno głupie "V" można przeoczyć, może miał na myśli XVII a napisał XII... :)

Rippah 19-05-2007 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rastafarians (Post 1438344)
też na to zwróciłem uwagę, ale pomyśl, że jedno głupie "V" można przeoczyć, może miał na myśli XVII a napisał XII... :)

Moze chcial byc 'super pr0 i wogole' ale mu sie nie udalo? :<

Mistik Vannesa 19-05-2007 10:39

@ up
WONSZ Jeśli chcesz mnie cytować to prosze bez błedędów ort.

Widze że wcale nie rozumiesz o czym mowa i powiem w waszym jezyku „W*******ASZ” się w nie swoją sprawe.

"hoć na otesa 7.6 tam sie zmierzymy" tracisz tam cos?

Myślałem że dosyć jasno się wypowiedziałem ohh...Gdyż nie chodzi tu o to, co się zyskuje i co się traci tylko o satysfakcje, jaką to mi da.

„Nieważny jest sam sukces, ale metoda, jaką ją osiągnąłem” – Może odnieś się do tego i słuchaj, bo twój własny język cię zagłuszy.

Dasz mu nauczke?
Nie chodzi o samą nauczke tylko pokazanie, jakim jest dzieckiem, które potrafi tylko szczekać.

Co do tibi 7.92 Nie gram w nią z powodu update. (Można przeczytać, dlaczego nie gram w mojej karcie postaci na tibia.com, ale żebyście nie mieli za dużo tłumaczenia ENGLISHA to wam powiem.. Szedłem sobie nagle patrzę 3 RL od Chalino „dup dup dup” tzn hotkey SD SD SD morthur i you are dead. 100 k +, w itemach poszło w plecy) Wlaśnie z powodu tych hotkeyów tibia strąciła dla mnie cały urok. Pykam od czasu do czasu dla przyjemności na OTS 7.6 + TS.

Więc proponował bym duela na rl tibii :>
Ale z Ciebie wybitny inteligent., no tak racja 62 vs 44 zabłysnąłeś nieludzko

Wywnioskuj coś z tego i daj mi znać na priv, bo nie ma sensu zaśmiecać forum jeszcze bardziej naszym sporem, który i tak do niczego nie prowadzi bo udowodnię Ci że jesteś nikim a ty i tak będziesz swoje.. No nic nevermind.

WONSZ 19-05-2007 12:39

Szczekać jak narazie potrafisz tu tylko ty, odrgazając się duelami na tibii 7.6 rotfl. Osobiście nic do Ciebie nie mam, ale coraz bardziej pokazujesz 'how low you are'.

OŁWER EN OŁT
WONSZ
/Phoenix~~

Kiełek 20-05-2007 12:01

Skład UF coś się "uszczuplił", czyżby koniec z duchem walki?

Pajerro 20-05-2007 16:49

off top

btw Name: Jurand Wyrocznia
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 130
World: Iridia
Residence: Venore
Guild membership: Tank of the United Forces
Last login: May 17 2007, 22:38:50 CEST
Comment: First Knight to reach:
-Lvl 80-109
-Mlvl 7
-Skills 75/75<->88/85
First team to make Banshee quest, first who soled Behemoth quest.
First who tried annihilator, first who hunted demon hell.
Second to collect rare set on Iridia.

Fredde Jao aka Odin Darkdeath with touch of Rapo Kage, BRE!

Aureliuss is my brother and the best friend ever!

Black knight with white head of the orcs fortest.
Account Status: Free Account

elite knight na free accond :?? nierozumiem :P

maddie 20-05-2007 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pajerro (Post 1441179)
off top

btw Name: Jurand Wyrocznia
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 130
World: Iridia
Residence: Venore
Guild membership: Tank of the United Forces
Last login: May 17 2007, 22:38:50 CEST
Comment: First Knight to reach:
-Lvl 80-109
-Mlvl 7
-Skills 75/75<->88/85
First team to make Banshee quest, first who soled Behemoth quest.
First who tried annihilator, first who hunted demon hell.
Second to collect rare set on Iridia.

Fredde Jao aka Odin Darkdeath with touch of Rapo Kage, BRE!

Aureliuss is my brother and the best friend ever!

Black knight with white head of the orcs fortest.
Account Status: Free Account

elite knight na free accond :?? nierozumiem :P

dopoki sie nie lognie, na stronie bedzie pisalo ze jest elite - po zalogowaniu sie, automatycznie zniknie. tak jak ze spaniem w domku, ktory straciles.

Kiełek 22-05-2007 00:40

Kashrius i Bezok odeszli z UF. GL on Pandoria! Nie radze tam grac ;<

IridiaCarlinPk 22-05-2007 09:30

zeby ich tam huntowali jak najpredzej;p:cup: w sumie i tak ci co tam sa najlepsza gildia bo jak oni tu z arc wygrac nie potrafia to tam zapewne gowno zrobia tez;d

Kapitan Chrupek 22-05-2007 18:11

May 22 2007, 14:12:11 CEST Killed at Level 51 by Crealeth

a ten Crealeth to polak? bo dostalem mort hura i Ue za free.... i jeszcze paymenta Mi wlepił..

Kiełek 22-05-2007 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapitan Chrupek (Post 1444646)
May 22 2007, 14:12:11 CEST Killed at Level 51 by Crealeth

a ten Crealeth to polak? bo dostalem mort hura i Ue za free.... i jeszcze paymenta Mi wlepił..

Tak, Crealeth to Polak. A dostałeś zapewne dlatego że znów się wkurzył, albo padł. Tak było z 2x UE w Carlin.

@edit
Patrz na jego dead liste, wszystko jasne :)

Kapitan Chrupek 23-05-2007 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1444663)
Tak, Crealeth to Polak. A dostałeś zapewne dlatego że znów się wkurzył, albo padł. Tak było z 2x UE w Carlin.

@edit
Patrz na jego dead liste, wszystko jasne :)

hmm jeszcze paymenta Mi wlepił musze zapłacic 10k... chociaz jestem po hacku i najdrozsza rzecz jaka mam to brighsword, CHOCIAZ jeszcze ani razu nie miałem skulla ani 15 minut pz czy móglby ktos z nim pogadac zeby znalazl innego kozła ofiarnego... bardzo was prosze :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:19.