Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Letni Update 2007 - Gdybanie i Fakty (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129036)

Celoz 13-06-2007 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1427022)
Wedle mnie nadchodzace UpDate nie wniesie nic nowego... niestety. Ewentualnie moze zostac lekko zmodyfikowana mapa - glownie zabiegi "kosmetyczne", no i ulegnie pewnie po raz kolejny zmiana grafiki otoczenia.

Jak to? A bronie dystansowe, które od tego update nie będą upadać? Zdecydowanie łatwiej się będzie skillować!

Grimer 13-06-2007 23:55

Zakładam ze w tym updacie dla rooka nie przyjdzie zbyt wiele, mooooooze (!) odblokowany quest z SS'em :),
Nie mozna rozbudowywac rooka, ta wyspa przeznaczona jest dla graczy 1-8, a ci ktorzy zamierzaja na niej zostac powinni zdac sobie sprawe ze nabijanie lvl nie bedzie proste...i takie byc nie powinno!! Rook nie moze sie stac wyspa na kotrej exp "bedzie sie sypal"...wiec niech respy zostana takie jakie sa.

Scobel 13-06-2007 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celoz (Post 1483943)
Jak to? A bronie dystansowe, które od tego update nie będą upadać? Zdecydowanie łatwiej się będzie skillować!

Wiesz kiedy to pisalem ?? Zanim weszla wzmianka o broniach itp itd. I co z tego ze nie beda wypadaly ale nadal beda znikac po kilku hitach wiec nadal skillowanie to wyzwanie, ale coz dla mnei to i dobrze :P Lubie to :D. Bo jak by inaczej bijesz monsterka mozesz isc na kawe wracasz a on zabity i skille UP :P Normalnie legalny bot :D

Goldscorpion 13-06-2007 23:59

Moim zdaniem nie będzie nowych obszarów i nowych questów. Przecież to tylko wyspa dla poczatkujacych. Rookslayer to wymysł ludzi a nie osobny rodzaj postaci wymyślony przez cipsoft (oczywiscie respekt dla rookslayerów). Drobne zabiegi kosmetyczne poprawiajace grafikę ew. min zmieniony obszar (tu jakiejś schodki tu jakijś krzaczek głaz itp.) i to na tyle...

Scobel 14-06-2007 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Goldscorpion (Post 1483966)
Moim zdaniem nie będzie nowych obszarów i nowych questów. Przecież to tylko wyspa dla poczatkujacych. Rookslayer to wymysł ludzi a nie osobny rodzaj postaci wymyślony przez cipsoft (oczywiscie respekt dla rookslayerów). Drobne zabiegi kosmetyczne poprawiajace grafikę ew. min zmieniony obszar (tu jakiejś schodki tu jakijś krzaczek głaz itp.) i to na tyle...

Boss na rooku nie powstal dla 8 lev, no wsumie dla 7 lev bo na 8 lev juz powinno sie mykac na main :P ,,, jesli o mnie chodzi moga dawac raz na 4 update cos dla rooku ale by to bylo WIELKIE :P na miare rooka :P

Celoz 14-06-2007 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1483965)
Wiesz kiedy to pisalem ?? Zanim weszla wzmianka o broniach itp itd.

Wybacz, nie spojrzałem na datę założenia.
Cytuj:

I co z tego ze nie beda wypadaly ale nadal beda znikac po kilku hitach wiec nadal skillowanie to wyzwanie
Noo, nie można mieć wszystkiego, ale to i tak lepiej, bo nigdy nie nadążałem łapać tych spearów :p

Scobel 14-06-2007 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celoz (Post 1483979)
Wybacz, nie spojrzałem na datę założenia.

Noo, nie można mieć wszystkiego, ale to i tak lepiej, bo nigdy nie nadążałem łapać tych spearów :p

hehe to nie to ci kiedys :P ehhh te dawne czasy :D

Michoss 14-06-2007 09:36

@Goldscorpion
T! T! Nie L! T!

@Topic
Mogliby dać więcej takich prościutkich questów jak np. Banana quest czy Amber's notebook. Lub takich jak First Torch i Doublet. Ale, napewno nic sie nie zmieni...

Pan Klocek 14-06-2007 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1483970)
Boss na rooku nie powstal dla 8 lev, no wsumie dla 7 lev bo na 8 lev juz powinno sie mykac na main :P ,,, jesli o mnie chodzi moga dawac raz na 4 update cos dla rooku ale by to bylo WIELKIE :P na miare rooka :P

Ależ on jest dla osób na 7 lvlach! Wystarczy takich 3 i on pada. Na Titanii właśnie taka ekipa zabiła Shenga.
Na pewno nie jest przeznaczony dla Rookgaardianów, bo jest cienki jak polsilver! Ostatnio zabiłem go solo tracąc 5 fluidów i to tylko dlatego że nie chciało mi się go blokować pod ścianą i pozwalałem minosom się bić.

7lvl bloker
7lvl z lukiem
7lvl z lukiem

Sheng dead proste :D

Scobel 14-06-2007 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Klocek (Post 1484272)
Ależ on jest dla osób na 7 lvlach! Wystarczy takich 3 i on pada. Na Titanii właśnie taka ekipa zabiła Shenga.
Na pewno nie jest przeznaczony dla Rookgaardianów, bo jest cienki jak polsilver! Ostatnio zabiłem go solo tracąc 5 fluidów i to tylko dlatego że nie chciało mi się go blokować pod ścianą i pozwalałem minosom się bić.

7lvl bloker
7lvl z lukiem
7lvl z lukiem

Sheng dead proste :D

No tak ale wiesz, ciezko czasem zebrac ludzi nawet tych troje na takim lev ... poprostu poki co jest on atrakcja wiec sie go leje jak tylko mozna :P

R.R. 15-06-2007 18:35

Nowo graficznie będzie wyglądał small axe i chyba spear :)
http://www.loos.biskupin.wroc.pl/tibia80/

@edit
PO bliższym przypatrzeniu się bronią to jadąc od góry w rzędzie 3 jadąc w dół 3 pozycja. To jest mace lecz z większą kulką na czubie :P

Natah 15-06-2007 19:33

To jest hatchet i spear i nie bedzie nowych terenów ani potworów.Ale za to bedzie niespodzianka.

piotrinho 15-06-2007 23:51

@Natah
Nie mogę doczekać się tej "niespodzianki" :) , niech zgadnę , hmm czy to będzie nowa grafika arrows'ów ?? :P
@Instynkt
Widzę ,że nasz "kofany" Moderator powrócił :p i oby pozostał jak najdłużej :evul:

i... pozdr.

Michoss 16-06-2007 00:01

INSTYNKT! TO TY, TO TY! TATUSIU, TATUSIU, MAMUSIA WRÓCIŁA!... Ups, zagalopowałem się.

Zmieni się na pewno grafika sweterka (zamiast jacket, u kobiet) i włóczni, chyba hatheta. A rookgaardowe bronie chyba nie mają ograniczeń. Poza SSem ;).

Scobel 16-06-2007 00:23

Nie mam tota ale cos malego dodam:

http://foteka.pl/full/c4c646eae89c2d...0032bb5372.jpg

Myslicie ze stad cos do nas trafi pomijajac nowa ikonke ??:)

Evol 16-06-2007 00:50

o.O

Spear już nie wygląda jak zapałka ^^

def:12 +1 ? Taka różnica będzie odczuwalna? ;>

Pan Klocek 16-06-2007 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evol (Post 1488325)
o.O

Spear już nie wygląda jak zapałka ^^

def:12 +1 ? Taka różnica będzie odczuwalna? ;>

A jak masz 31 skill to nie chciałbyś mieć 32 :D
Ja się tam ciesze :D
Teraz nasz def będzie wynosić 20 (copper 19 + 1 katana)!

Ciekawe co jeszcze będzie nas czekać ^.-

Natah 16-06-2007 14:47

Instynkcie oto i niespodzianka
http://img386.imageshack.us/img386/3259/32bo3.jpg

Tom The Tanner 16-06-2007 16:25

@Up,
Ale mi niespodzianka. x[ Buuuu...

Vial

Natah 16-06-2007 16:54

Już nie będzie trucia dupy o poison daggera ani że noob ci podbije i więcej expa zabierze od potwora jak się nie podoba to nie graj i tyle.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25.