![]() |
Hmm grałem Slayerem i tak jakby nie widzę, żeby mi skakał lvl tylko pisze, że skaczą statystyki... Jak grałem vampem to lvl skakał i sam te statystyki sobie dodawałem nie rozumiem jak to tu jest?
|
Slaki nie mają lvl-ow :Pmaja tylko skille mozna powiedziec ze skille to ich lvl ale apmietaj ze po ataku vampa sie wylecz bo staniesz sie vampem(a to może być katastrofa dla niektorych)
|
Sleyer do bani!!!!
HIHO!
Orginalnie dodany przez SuPeRMaN Hmm grałem Slayerem i tak jakby nie widzę, żeby mi skakał lvl tylko pisze, że skaczą statystyki... Jak grałem vampem to lvl skakał i sam te statystyki sobie dodawałem nie rozumiem jak to tu jest? Superman: Ja tez mam sleyera na 1 poziomie one sa do bani zrabane ja gram vampem lepszy na poczatekmoze jak sie poduczysz to bedzie Ci lepiej grac sleyerem ja po poltora tygodnia mam 28 lvl i 4 range jest to troszke malo ale mam ostatnio duzo nauki... :/ Pamietaj VAMP zadzi :D:D:D |
Adaras musisz mi pokazać jakeś od ludzie bo ja ich widze wszendzie albo salerów albo vampów ;/
A i coś jeszcze co mi sie stało z hp vampem jak mi nie chce dojść do końca ? |
Cytuj:
|
tak jusz sie sam kapnołem.
Mam jusz vampem głów chyba nawet na 4 mld tylko jak mam sie spotkac z mojim salkem :( |
Cytuj:
Co do tego HP, to tak jak Ith powiedział, trzeba possać krew, lub kupić Serum mi to wygląda na kroplówkę =p) @Master Sorc~ Mi też się na początku źle grało Slayerem, ale teraz, gdy już wiem o tej grze sporo, gra się przyjemnie. Przede wszystkim należy "expić" slayerem używając praktycznie tylko skillów. Gunnerzy mają skill tzw. Head Shot - dzięki niemu domain lvle skaczą 5~10x szybciej. Reszta skilli też sporo daje. |
A gdzie pisze jaki mam doaminlvl?
|
:D jusz 30 lvl vampem ^^ dzienki Adaras
|
Jeszcze jedna sprawa,jeśli chodzi o przekładanie głów.Adaras,po co nabijac 15-20 lvl slayerem jak napisałeś,żeby sprzedać te głowy skoro można pójść i je opchnąć chociażby na 1lvlu?
|
Dopiero dzis scigam jeszcze kilka pytan :czy sa tu guildie??? czy po prostu vampy i ludzie to 2 olbrzymie guildie, podstawowe pytanie gzie robic chara na stronce czy w grze, co kupic dla newbie?, vampir or slayer, czy ktos moglby wkleic cos w rodzaju spawnu expowisk??mapke lub cóś
K up juz niewazne teraz tylko pozostalo zdobywac rzeczy i lv (vamp lv 22,Slay int42,heal20) |
Cytuj:
|
Hmmm mam taki problem. Gram Slayerem i nie mogę już wejść do Training Place, a wszędzie indziej ginę. Za dobry na kiepski, za kiepski na dobre... No i właściwie mogę tylko stać w mieście.
|
Bron
Czy wie ktoś gdzie mozna kupic jakies szpony bo narazie chodze w rekawicach ale one sa da dupy :/ jak cos to odpowiedzcie tu albo gg 6334500
i jescze jedno czy w DE sa hotkeye ?? |
Reputacja
HIHO!
Witam wlasnie skoczyl mi 33lvl i mam problem... Gram vampem, zabilem vampa :> (bez komnetarza... :P) i mam taka jakby reputacje zamiast good to tylko neutral jak napib reputacje... :/ Czekam na odpowiedzi Z gory THX |
@zaglada
jesteś za dobry zreszta ja też:P |
Dobry??
HIHO!
Orginalnie dodany przez Polny Łowca: @zaglada jesteś za dobry zreszta ja też To jaki ty masz lvl ja juz 35 :D i 6 range czyli dwa te przecinki na pomaranczowym tle :D:D:D |
Jest tutaj cos takiego jak Vip List cyz cos takiego albo priv msg__
|
-,-
słuchajcie chciałbym w tą gre pograć ale jest6em newbim może ktoś napisać manual -,-"
|
Cytuj:
ta gra jest tak prosta ze tutaj nie potrzeba manuala tylko moze byc problem ze znalezieniem NPCtow ;p moge prosic odp na moje poprzednie pytanie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55. |