![]() |
Cytuj:
|
W dzisiejszych czasach prawie każdy plik keyloggerem może być xD
A zresztą żeby shackować czyjeś konto wcale nie trzeba keyów używać :] Ludzie bywają baaardzo naiwni (hehehe pozdro :pp) a jeśli chodzi o keyloggery to już chyba nawet w plikach z rozszerzeniem .bat moga być :] |
ciekawe kiedy wiry nie mogł być w *.bat
HAHA pierwsze wiry były w *.bat właśnie!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Aha Uther pozdro dla ciebie z Azurki :D (3 czlonek gildi Balanced, gram od poczatku Balanced xD) |
tak na marginesie , najczęściej ofiarami zostają Ci którzy szukali ofiar i chcieli się 'dorobić' zarabiając na czyjejś krzywdzie :baby:
|
Cytuj:
|
Rekord to 314 lvl i to chyba Elder Druid, sprawdzccie na YouTube.pl jest filmik, ogólnie gość zarobił chyba na tym haku 86kk czyli 8600cc, ponieważ ten gość miał inva do Guild House w którym było mnóstwo itm typu, DSM,Blue Robe itd
|
Tripida 314 lvl
Zamknijcie temat blx |
Cytuj:
Innym sposobem było sam nie wiem co ale tworcy owntibii sprzedawali sposób na haczenie za 1.5kk ;/ jeszcze lepsze jest to, że zanim doszły passy do ciebie, to tworcy keya mieli je najpierw u siebie i podbierali 50% wyzszych leveli ale to szczegół.. |
Uwierz mi, wiekszosc hackow jest przez glupote ;]
|
Cytuj:
@topic Next temat do spamu... EJ BO MI HAKLI KOLEGE CO WALI Z AKSA CO ROBIC? |
Cytuj:
???????? Że zanim sprzeda to zarobił by więcej kasy? Nie kapuje o.o |
W ogóle bezsensu temat po co ci wiedzieć jak oni to robią ? ? ?
Jak już powiedział mądry pan na 1 stronie gdyby każdy wiedział jak oni to robią to by wszyscy hakowali wszystkich...:confused: |
Dobrze wiedzieć takie rzeczy, żeby się umieć przed tym obronić
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:44. |