Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wannabe Kamikaze VS Tengu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129548)

Freddd 21-05-2007 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1443319)
Haha go go go WBK czekamy na was caly czas. Moze open battle?:D
Tengu _/

Wez wy*******aj stad lizodupie. Kurwa gdzie twój patriotyzm zamiast z polakami trzymac to lizesz dupe szwedom zobaczymy po wojnie Tengu cie wyjebie z gildi i pewnie jeszcze hunta ci zajebia zobaczymy czy wtedy bedzie ci do smiechu :baby:

qatryk 21-05-2007 20:46

Co ta Tibia robi z ludźmi... Nie chce bronić ani osłaniać Marca ale każdy podejmuje swoje decyzje, za kim się jest, komu pomagać a komu nie. Marco przyłączył się do Tengu tak jak ***** do Wannabe. Zobaczymy jakie będą tego skutki. Nie bierzcie mnie za lizidupe .

PS: ****** -to imiona :}

Mispex 21-05-2007 21:05

ehh...Nie dziwi mnie gadanie Marca wie ze maja najlepszych sorcow itd. no ale dalej wola nas na openke widocznie mamy pare razy lepsze pvp jak tak postepuje bo co to za przyjemnosc zabijac duzo slabsza ekipe;D

Aldruhn of Aldora 21-05-2007 21:18

Ja bylem w Tengu zanim zaczeliscie tam grac. Rotfl smieszycie mnie xDDDD

@WLodek
a ty?xd

Master Bonczek 21-05-2007 21:35

Marco, jedyne co zrobiłeś w tej wojnie to padłeś i tylko dopisujesz zdobyte fragi na forum, a więc stfu... taki cwaniak jesteś na openki byś latał jak macie takich sorców to użyj mózgu kto by wygrał -.- wczoraj jakoś wybiegliśmy i co? cofaliście się jak pipy... fartem tylko Koruna zabiliście a byli od was wszyscy najlepsi sorce... żebyśmy mieli równe lvle to byś zobaczył co to znaczy open battle -.-

Tek 21-05-2007 21:36

@All ktorzy tak bardzo kochaja marca ^^

Wy myslicie przed pisaniem posta? hah kurwa all mowia ze to zdrajca , ja pierdole wy macie najebene w tych glowkach, KTO MOWIL ZE TO WOJNA KRAJOW ? 8o

haha jak by to byla wojna Swe- PL to zobaczcie jakie byly w sklady... Samek(111ek) i Marco(118ek) byli by w PL a w Swe byli by Gladast(127),Degarn(109rp),Helluxzii(148ms),Siicko (102rp) i pare innych osob czyli jak by bylo tak jak wy myslicie ZE TO WOJNA KRAJOW to bysmy mieli lipnie :D
A wiec panowie zostawcie Marca i Samka w spokoju to ich sprawa z kim sa :)
Relax, take it easy.

Pozdrawiam :)

wr00n 21-05-2007 21:50

Yash~
Ty kurwa pajacu wtedy gral bohun aka paulinka. I za to wlasnie ze gowno wiesz a bluzgasz na forum masz juz hunta do kwadratu.

Aldruhn of Aldora 21-05-2007 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1443532)
Marco, jedyne co zrobiłeś w tej wojnie to padłeś i tylko dopisujesz zdobyte fragi na forum, a więc stfu... taki cwaniak jesteś na openki byś latał jak macie takich sorców to użyj mózgu kto by wygrał -.- wczoraj jakoś wybiegliśmy i co? cofaliście się jak pipy... fartem tylko Koruna zabiliście a byli od was wszyscy najlepsi sorce... żebyśmy mieli równe lvle to byś zobaczył co to znaczy open battle -.-

Bylem w kazdej walce poza ostatnia, bilem was kiedy wygralismy 13-1. Zabilem Fabiano Knighta w 1 walce. Walczylem 10000 razy wiecej od ciebie i przynajmniej nie placilem i nie blagalem o wolnosc tak jak ty miesiac temu kiedy mielismy wszyscy z ciebie wycie jak prosiles o paymenta Nomsiego. Moze nie pamietasz? To moj ostatni post do ciebie i do reszty tych nieudanych marzycieli, TRZEBA BYLO WBIJAC LVLE A NIE TERAZ JECZEC ZE SA MALE. Na Aldorze jestem w Polskiej gildi, na Xerenie w Szwedzkiej. Nie ma dla mnie znaczenia narodowosc tylko friendship ;]

Freddd 21-05-2007 22:24

Marco jezeli to jest wojna WK vs Tegnu to dlaczego ja i Kuban'Amagorius jestesmy hunted i jeszcze kilku moich znajomych, którzy sa z polski ?? Widocznie nie do konca jest to wojna WK vs Tengu

Aldruhn of Aldora 21-05-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1443659)
Marco jezeli to jest wojna WK vs Tegnu to dlaczego ja i Kuban'Amagorius jestesmy hunted i jeszcze kilku moich znajomych, którzy sa z polski ?? Widocznie nie do konca jest to wojna WK vs Tengu

Ja tam nawet nie wiem kim ty jestes rotfl.. Pytaj tych co cie hunca , mnie nigdy Tengu nie "wywali i shunci" rotfl

st1L 21-05-2007 22:32

Marco rozumiem... w ch*j czasu jest z Tengu i gdyby wygrali nie dostalby hunta (chyba?). I to miala byc wojna WK vs Tengu, ale wielu graczy nie bedacych w rzadnej z powyzszych gildii rozprzestrzenili to na tlo rasowe. Ucierpialo na tym wiele osob zarowno z Polski jak i ze Szwecji, ktorzy nie biora udzialu w wojnie. Prosze, wiec zebyscie zachowali swoje komentarze, w ktorych macie zamiar rozladowac rozpierajaca Was energie, a zaczeli pisac cos madrego.
KTOS ZACZNIE NA MNIE BLUZGAC? NIE MAM ZAMIARU ODPOWIEDZIEC...
Olewam takich ludzi.

Mattrixo123 22-05-2007 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1443478)
Ja bylem w Tengu zanim zaczeliscie tam grac. Rotfl smieszycie mnie xDDDD

@WLodek
a ty?xd

Smieszysz to Ty nas.Podniecasz sie tak ta wojna,ze omg(dziecko tibi) ,a i tak huja w niej robisz.
Po 2 gdyby WBk mialo by 3 sorcow 150+ i lvle przyblizone do was to ciekawe czy by byla gadka "open battle plx"
Po 3 dobic 75+ knighta na black hp to wyczyn 1 klasa gz!

Skramer 22-05-2007 08:02

Marco.
Get the fuck out of here.

A co do Samka to on chociaz grał z tengu na morganie i gra juz z nimi długo.. a ty poprostu jesteś piz*ą i chcesz tylko "byle by móc expic byle by móc expic! exp exp exp plx plx plx"

To moze przypomniec ci wojne z This is?! Ohh nagle poszedles retired... dziwne nie? Jak Tengu wygrało wojne to juz zaczałeś grać! GRATZ U R THE BEST! MARCO THE WARRIOR [;

Master Bonczek 22-05-2007 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1443622)
Bylem w kazdej walce poza ostatnia, bilem was kiedy wygralismy 13-1. Zabilem Fabiano Knighta w 1 walce. Walczylem 10000 razy wiecej od ciebie i przynajmniej nie placilem i nie blagalem o wolnosc tak jak ty miesiac temu kiedy mielismy wszyscy z ciebie wycie jak prosiles o paymenta Nomsiego. Moze nie pamietasz? To moj ostatni post do ciebie i do reszty tych nieudanych marzycieli, TRZEBA BYLO WBIJAC LVLE A NIE TERAZ JECZEC ZE SA MALE. Na Aldorze jestem w Polskiej gildi, na Xerenie w Szwedzkiej. Nie ma dla mnie znaczenia narodowosc tylko friendship ;]

I znowu gówno o mnie wiesz i się mądrzysz... sam Twój Bóg Nomsi pisał, że to new owner Ty jako najlepszy forum fighter powinienes to wiedzieć... chyba,że tylko umiesz fragi wpisywać, a na battle to fajnie walczysz nawet pz nie wbiłeś jak Mitzum padał -.- ciekawe czemy ci twoi lojalni koledzy nie wzieli żadnego z Polaków do nowo powstałych gildi po wojnie z This is... fajni koledzy Falcon już się dowiedział ile oni są warci...

A co do lvli - to było iść do szkoły zamiast wbijać lvle bo widzę, że troszku ucierpiałeś ;-)

st1L 22-05-2007 13:07

Haa, a ja myslalem, ze Marco gral z Tengu na Morganie. Tak to jest jak sie ma slabe informacje.. bede sie staral nie wypowiadac na tematy o ktorych malo wiem. A co do OB to WK pokazalo na Edron 'sile' Tengu.

wrogonastawiony 22-05-2007 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1443319)
Haha go go go WBK czekamy na was caly czas. Moze open battle?:D
Tengu _/

Rotfl
smieszysz mnie, chuja robisz w wojnie, srasz sie fragiem na 81(!) ek i masz sie za mastah gracza, bez urazy ale twoj styl bycia wskazuje na to, ze jestes malo wartym dzieckiem tibii. Niedawno jeden z twoich RL w rozmowie ze mna powiedzial ze kiepski z ciebie player, kradniesz, kozaczysz i sprzedajesz chuja warta protekcje po czym ignorujesz graczy. Czas zejsc na ziemie, troche samokrytyki mr. pro =]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wr00n
Yash~
Ty kurwa pajacu wtedy gral bohun aka paulinka. I za to wlasnie ze gowno wiesz a bluzgasz na forum masz juz hunta do kwadratu.

To wytlumacz mi teraz kto z konta Berserk~ okradł mojego kolege 86 ek, Seya Aurius, czyli okradziony, kumplowal sie z poprzednim (?) wlascicielem i ofc dawal mu zawsze haslo, a ostatnio dziwnym trafem jak to on mowil Berserkero czyscil mu chara, sam nie wiem ile w tym prawdy ale moze ty cos wiesz na ten temat ?

Edit:
Przed chwila w thais jak to codziennie szalała Firawind.. wielki kozak =] Zawsze kozaczyla az tu dzisiaj nagle widze ze leje jakiegos knighta, za chwile wpada hampish, dankoo i ja przekrecili.. za chwile nie wiem po co wyszla znowu, potem zaczela uciekac i zamiast wbic do depo to wbila bana na kolesiach z pod dp. A wydawalo sie ze taki ziomal tengu =(

Dypek 22-05-2007 16:03

@Marco Jezeli to Jest wojna WK vs Tengu To czemu jestem Hunted jak ani razu nie bylem na rzadnej akcji a swe mnie hunta?? Bo....? Już sie ich pytalem to Snustorr mowil ze mam 50k placic ale za co mam hunta hmm za niewinnosc? a moze za to ze jestem pl i mogem przyexpic i pomuc Wk? Zapytaj swoich ziomow

Aldruhn of Aldora 22-05-2007 16:42

:( To mi sie teraz smutno zrobilo :(
xDDdd

wrogonastawiony 22-05-2007 16:57

Na sile chcesz fajny byc ale widze ze ci nie idzie =(

Pavvulonik 22-05-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1443664)
Ja tam nawet nie wiem kim ty jestes rotfl.. Pytaj tych co cie hunca , mnie nigdy Tengu nie "wywali i shunci" rotfl

BUHEHEHEH pozyjemy zobaczymy wracaj na aldore bo tym knightem to ty tylko mozesz za m wala robic:D .

LIVE IS BRUTAL

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45.