![]() |
@Aress
To nie graj. Kup se gre na Xboxa czy PS 3, a nie pakka. Kto Ci każe? Będziesz kolejnym oświeconym. Utrzymanie 74 serverów+wypłacenie kasy programistom kosztuje trochę kasy. A Cipsoft musi skądś ją brać. Poza tym, 90 naszych złotych to około 30$. To naprawdę mało. Zobacz sobie w internecie. |
I dalej narzekają, że dla pacc. Cholera na jakim wy żyjecie świecie? Kto płaci ten dostaje. Nie ma nic za darmo. Life is brutal jak to się mówi.
|
=-p
A ja was zagne bo pewnie będzie też konkurs SMS i spróbuje go wygrać xD i po co będe wydawać 250zł na 9 miechów jak moge sprawdzić w tydzień
|
Cipy sa nie sprawiedliwe tylko dla Pacc nowe miasto ... -.- a dla FACC to juz gowno X( niech zrobia cos dla FACC bo nie mam zamiaru kasy w tibie ladowac ...
|
Cytuj:
następnie dzieci się drą Cytuj:
Cytuj:
a do tematu nawet fajnie się zapowiada ^^ myślę że pacca będę miał bo na wakacje kupuję, a wtedy z 45 lvl na facc wbije i coś pozwiedzam :D A w zapowiedzi myślałem że dadzą jakieś konkrety a nie opis miasta :P oby dodali nowe: questy, potworki, addony i przedmioty :] o i wyrównają knigta do innych profesji :) |
Cytuj:
|
mistrzowskie city trzeba sie tam wybrac :D
|
No, ciekawie się zapowiada. =]
Te wilczki są niezłe. W ogóle ta nowa grafa wymiata xD |
Jak zwykle powiem mądrze ,jak nie chcesz ładować pieniędzy w grę i mieć wszystkie opcje dostępne to: 1)Żyjesz chyba w innym świecie 2)Nie ma nic za darmo 3)Współczesna medycyna czyni cuda. 4)Nikt ci nie karze grać 5)Jeżeli już narzekasz to nie graj jak ci się nie podoba. Dla przykładu ja trenuje postać do 40 levela na facc a potem kupie pacc żeby lepiej się bawić :). A co do nowej wyspy zapowiada się ciekawie, chyba jak już kupie pacc to tam zamieszkam :)
|
wreszcie jak będe chciał sobie zabić jakiegoś szwedka, będe wiedział gdzie szukać(; Svargrond..tam szwedki bedą się czuły jak w domu; )
|
A ja tam mrozu nie lubie :p Za to nie mogę się doczekać balansacji profesji, może postarają się zrobić knightom "dobrze" :p
|
Jupiiii, po prostu genialny pomysł z tym miastem, bo mamy przecież tyle "gorących" miast ^^:)
|
Bardziej niz miasto interesuje mnie poprawka Knighta, bo czasami te obrazenia to poprostu zal.pl
|
Mi się nawet miasteczko podoba ,ale myślałem ,że otrzymamy jakieś lepsze wiadomośći.Chodzi mi o takie cenniejsze np. wyrównanie profesji.
Wszyscy trąbią o wyrównaniu Knighta ,a zapomnieliście także o Palku. Pozdrawiam |
A może domki bez pacca i więcej questow byście dali
Nie każdy kupi pacca A mi sie skączył sie juz :( I ponawiam pomysl o przenoszeniu sie statkiem do miast carlin i venore |
Pogłebia się przepaść między FACCem a PACCem ;s
|
Hoho zapowiada się fajnie ;]
Ciekawe ile Questow dojdzie B) Niedlugo kraje dla FACC będą tylko malutką wyspą,a PACC nie będą mogli się wyrobić z odwiedzeniem każdego miasta itp.:p Musze sobie PACC kupic ;] |
Tak, bulcie kase bo jakaś wysepka sie pojawiła. Pacc rotfl -.-.
|
Up: Kolejny niezadowolony, bo nie ma nic dla facc.
|
Juz mnie denerwuja tacy ludzie, ja kupuje sobie na te wakacje pacca (pierwszego :P) ale nigdy nie myslalem o tych co maja pacc jako "nooby ida na latwizne" "szkoda kasy co za debile" etc....
Otworzcie oczy, w kazdej bezplatnej grze jest tak samo, tworcy robia jakies bonusy dla tych ktorzy placa zeby ci ktorym "szkoda kasy" mogli grac.... Chybaze zrobili by platna tibie dla wszystkich, tylko nie w cenie pacca a powiedzmy 10 zl za miesiac (wtedy bylaby kasa na utrzymanie serwerow i kazdy by mial "rowne szanse") ciekawe co wtedy byscie powiedzieli -.-. @Galeon Moze nie w tym updeate... ale napewno cos dodadza bo nikt nie kupuje pacca jak tylko zaczyna grac :P, a wiadomo ze jak do dyspozycji dla faccow mialby byc 1 kontynent gdzie jest tyle ludzi ze nie ma jak expic to raczej zaden nowy gracz sie do gry nie wciagnie a co za tym idzie nie kupi pacca :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |