![]() |
Cytuj:
|
:kon: Arcania :D:D:D
|
legendy
zapytales o legendarnych graczy ......
dla mnie to nie jest szefo (i chyba nie bede osamotniony :P) wspomne nieobecnych juz: Maxo Tagi (rip) Kalident (rip) - inny swiat Fast'molt (rip) starzy ownerzy na swoich starych charach: Sua Mea Fozgen Arris Fosfik (choc tu troszke watpliwosci czy to jeszcze Alfonso) Regatin Belish Elane Lamusini Ares jakistam (powiedz rebus :P) stara gwardia jeszcze nie umiera ........... generalnie gracze, ktorzy pamietaja gre przed "ulepszeniami" - jak to mowi sua mea - szanuje graczy, ktorzy nie sa "dziecmi visa". a tak pozdrawiam ludzi dla ktorych Aldius byl GURU, szybkiego powrotu do zdrowia :P PK jako IDOL no nie .......... (nie powiem zal.pl); moze jeszcze Lindlay:P Negocjator :P Seba Shady (iluz on mial jezdzcow :/) Kowal Executor :P |
nie uwazam sie za legende ;p taki zarcik, nie ukrywam ze mnie zraniles. Jesli ja nie jestem legenda to dlaczego Regatin?!
|
xd
pici brawo widac tutaj asslickera althie ! pozatym wszystkich juz troche wkurza on, a panov sie wtracil bo oczywiscie althia mu dal znac ! jak chcecie zobaczyc zreszta jak to bylo ( bezsensowny payment) to na tibicams jest filmik pod tytulem why near flam died czy cos takiego ;d zobaczcie sobie wszystko widac a ten ded kolesia to czysty przypadek padl na combo jakies oddali mu bp no i chcieli 20k zaplacic ogolnie nc ;s |
Szefo :p
moze na 2 charze zostaniesz legenda :D duzo sukcesow zycze :D a co do regatina, dla mnie jest wielki, bo go dlugo znam. Gralismy razem jeszcze na aurerze. |
out off boredom przed meczem:>
Legenda staja sie ludzie ktorzy czegos dokonali na serwie, a nie ktos kogo znasz 3 lata wbil 150lvl i woho power legenda Fosfik - za caloksztalt Losari - pierwszy pg Barlox - pierwszy pokazal co to prawdziwe pvp na Arcanii Shyan - swe lider i good pvp swego czasu Ruskhus - za pro pkowanie za czasow old pvp Rafaman - old KH i lider paru wojen vs old dpft Aata - dla niektorych za pg jednak dla mnie to nadal szara postac Arcanii Reszta to w wiekszosci wannabies. Just my 2 cents. |
Lal jestem pod wrazeniem ze ludzie mnie jesszcze wogole pamietaja xo
Cytuj:
|
Cytuj:
|
notop idz teraz do occiatane z paroma kolegami, wygraj wojne to bedziesz legenda i nikt sie nie bedzie z ciebie smiac
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Siemka !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
będziesz pamiętany z tego ze w wieku 27 lat chodzisz na imprezki! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zapomina sie o starych czasach.
teraz to lindlay jest legenda :/ za duzo nowych graczy aby o staryc pamietac losari - oczywiscie szacunek :P jak losari byl wielki - ja bylem noobkiem, teraz losariego nie ma a ja jestem ciagle noobkiem :P sua mewa - legenda sie najczesciej staje po smierci (tutaj kasacji postaci), po co Ci to :D zyj nam dlugo i szczesliwie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06. |