![]() |
Cytuj:
Jesteś po prosty jeb... trollem, |
Użytkowników czytających ten temat: 97
loot slaby jak na tyle h huntu... |
Cytuj:
tylko taki rycerz moze napirdalac hydry z explo jak poje*** i wbijac tak samo po 5kk expa dzienie tylko ze lekkie waste xD |
hahaha teraz mowicie ze MDW to cielak a Taifun to roxk0X i to wasz autorytet...jeszcze w październiku ubiegłego roku była taka sytuacja z taifunem jak teraz z MDW..po prostu mu zazdrościcie;] Zawsze ten kto jest na topie jest jechany przez n0bUF ktorzy 14mln expa to mieli na otsie, exp x 10000.
Teraz coś do tych młodych gniewnych: -nie gram na harmonii -nie znam MDW -nie liże mu dupy -wyrażam swoją obiektywną opinię |
Cytuj:
Racja, dalsza konwersacja z Toba nie ma sensu, idz wydrukuj sobie jego zdjecie i powiesz kolo plakatu Tokio Hotel. Widze, ze masz wysokiego skilla.. "jestem jeb... trollem" do konca zycia zapamietam ten diss. |
Haha i wy sie dziwicie czemu tak tanieją ceny itemów na Harmonii :P
Gratz Expa i Loota |
Giezet :p
Lootnąć to jeden problem Xd Gorzej to wszystko sprzedać :p |
omg ! :p
gzz.. a mam pytanie dla graczy z harmonii : mdw sprzedaje itemy za gp czy wymienia na runki ? xD.. 14mln expa to rekord jak na jeden dzień ? |
Cytuj:
Wiem, zę czytania ze zrozumieniem uczy się dopiero w liceum, ale przeczytaj jego post, nigdzie tam niema tekstu o wywieszonym obrazku, masz jakiś kompleks?? Widocznie jesteś jedynym który ma foto MDW nad wyrkiem... |
Tak jak ktos juz zaznaczyl, nie ma sie czym jarac. Liczac ze MDW leje z sd pvm jakies 1200-1300, wychodzi na demca jakies 6-7 sd. Liczac Exth~ MDW zabija demca w okolo 20 sekund. Co czyni ze cale Demon Hell wybija w okolo 3-4 minut majac przy tym 30k expa (4 demce na dole, i jeden wyzej). Co do loota, to mysle ze lipa. On expil jakies 14-15h, wiec powinno byc owiele lepiej.
Nie lubie za bardzo MDW, to gra na swiecie non-pvp, gdzie expic to nie problem. Chcialbym aby cofneli czas gdy mdw mial 200 lv i wrzucili go na pvp enfo z Taifunem, Sero, Cachero, Bubble, Eternalem i innymi Tibijskimi Sławami.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@2up MDW expil na Goromie wiec przestan wyglaszac jakies mysli filozoficzne. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przyznam, przesiedzialem kilka nocek na bocie. Nie padlem ani razu do 73 lv, kiedy zaliczylem Demca. Tak samo moze robic MDW, nowa Tibia NG sama visuje/mortuje. Co to za problem ustawic bota na noc na np Dragach? : |
Zieja z tematu.
|
Szarer, Ots, Ja Tesh Kcem1!!!!!!!!!!!!111111111111!1
|
Cytuj:
P.S Jezeli nie wiesz o co chodzi, to prosze zamknij morde :) Moze w Twojej miejscowosci czytania ze zrozumieniem ucza w liceum, wiec wcale Ci sie nie dziwie. |
:cup: Użytkowników czytających ten temat: 69 (zarejestrowanych: 21, gości: 48)
LoluU$, DrOOzeR, Xmazy, Hidenburg, Rzeszow, Scroopy, KarolhansofGuardia, Moragono, Psychotata, Arendorf, Muneowan, Mega_RobalXXL, Neqromantha, Czarna_Wdowa, Surone, zeus1985, SERnik, ciocia196, Kedone, Plawg:cup: o |
Cytuj:
@Plawgo Nooo.. Jasne Ty to sie dużo znasz na Harmoni. 16lvl dużo nam może powiedzieć. Działasz połowie forum na nerwy, najlepiej się już w ogóle tutaj (w tym temacie) nie odzywaj. Cytuj:
Wiem że walka z wami to jak walka z wiatrakami. Trolli się nie wypleni, zawsze będą. P.s Wiem że mogę dostać ostrzeżenie za karmienie trolli, ale co tam. |
Czy wy dzieci neo naprawde nie potraficie przeprowadzić konstruktywnej dyskusji na ten temat, zamiast pisac posty typu "Gratólacie MDW" i "1337 użyszkodników czyta ten temat..."? Co z tego że mu pogratulujecie, skoro on i tak tego nie widzi? Posty typu "ShArEr, bana mó!" też wiele do tematu nie wnoszą. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania - nie pisz i nie zajmuj cennego miejsca w bazie forum.
A co do topicu, to zastanawiam sie czy osiągnąłby taki sam wynik bez pomocy blokerów... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40. |