Freezy Eddie |
28-05-2007 21:21 |
Cytuj:
w wiele innych miejsc musisz zabierac dfy, gfb, parcela zawsze sie przy sobie ma, na Senji nie potrzebujesz maczety i innego podobnego syfu. Uleczenie sie raz na kilka godzin podczas ktorych zarobisz kilkadziesiac tysiecy to naprawde spory problem.
|
A za to w wielu miejscach nie potrzebuje zupełnie niczego i nie trace czasu na przygotowania. Kilkadziesiąt tysięcy to imho kwestia dnia +/-.
Cytuj:
Zamienisz jednego archera na 2 zwykle minosy i zarobek ci skacze w gore. Poza tym, na otwartej przestrzeni archer raczej stwarza koszta niz zyski.
|
Ale jakby nie było profesji magicznej/palkowi na poziomie ~20 potrafi sporo przyłożyć. Poza tym zamiania archera na dwa minosy jest trochę złym porównaniem bo archera stojącego na drodze i tak trzeba zabić a dwa kolejne minosy mam 30/40 SQM dalej..
To prawda, że archer na otwartej przestrzeni stwarza koszta dlatego czekam na propozycje jak się pozbyć tych kosztów..
Cytuj:
jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby mi archer przesunal skrzynke.
|
Na 99% nie przesuwają lecz byłbym wdzięczny by ktoś doświadczony to sprawdził.
Cytuj:
przejdz sie jeszcze raz korytarzami i znajdz wszystkie miejsca z minosami; mag w labiryncie to kiepski zart, sam slimak jest na tyle dlugi i na tyle daleko od innych minosow ze nie oplaca sie tam zapuszczac. Do tego zdaje sie ze nastepuje tam reset podlogi, a targanie stamtad baga to juz czysta abstrakcja.
|
Jeżeli twierdzisz, że nie wchodząc tam respawn nie straci na tym to dziękuje za radę.
Cofam to zdanie, za mało zarabiałem w tym miejscu by się o tym wypowiadać, za to chętnie usłyszę jaki jest średni zarobek na godzinę w tymże miejscu ~20 lvl postaci magicznej.
Za to zarabiając tam ~3h wyciągam wniosek, że na soldach/guardach zarabiam lepiej (nie licze WoCE, które wyleciało szczęśliwie, ale zakładamy opcję nie czyszczenia spirali).
PS: Ja jednak prosiłbym o przeniesienie tej dyskusji na PW bo nie chce zaglębiać się za bardzo w wątek dobrej miejscówki, nie chcę przybliżać jej miejsca innym graczom oraz nie chciałbym robić offtopa, tak więc o odpowiedź prosiłbym na PW.
|