Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   EM [119] vs. CO~ [90] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130528)

elmo_us 13-06-2007 17:20

Oj chlopaki sypiecie sie
Senior Tutor od was zbanowany za hackowanie
Kolejny Tutor shackowany i zbanowany
Brollik zhackowany, zbanowany
Lady Galfi zbanowana.
Sauron ironbeard zbanowany/odbanowany dostal notke (no upieklo mu sie)
Moze zaczniecie grac uczciwie?

paatix 13-06-2007 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1483073)
Lady Galfi zbanowana

Zbanowany*

BingooCola 13-06-2007 21:04

Cytuj:

Oj chlopaki sypiecie sie
Lady Galfi zbanowana.

Ciebie to nie powinno interesować czy mają bany czy nie czy są shackowani czy nie ,bo to nie twój interes tylko ich wlasne sprawy :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roXen (Post 1483013)
Teraz to juz nie ma znaczenia, lepiej wzieliby sie za ta wojne -.-

Owszem wzieli sie ostatnio w 5 minut rozpykali was dziewięcioma fragami do 0 :)

Co do botów - jedna jak i druga strona używa botów to przyznam więc nie ma co naruszać tej kwesti :)

Pozdrawiam BinooCola

@down
Jeżeli ci tak źle to przestań grać ;)

WiErT@rK@_Ud@RoVa 13-06-2007 21:46

Dla mnie to ta cała wojna jest śmieszna.

- powód śmieszny
- niektórzy ludzie w guildiach - śmieszni (W CO ci co jeżdżą po żydach a w EM paru znanych thiefów)
- przebieg wojny to żenada
- bot'owanie pozostawię bez komentarza :)
- i jeszcze psujecie normalnym ludziom grę dając jakieś popierdolone limity. To mnie najbardziej wku..wia :) Ten server jest tak popierdo.ny że po prostu głowa boli , jakieś lvl limity jakbyście o tym powiedzieli komuś z innego serva to by was wyśmiał.

A cała wojna przypomina wojnę gangu bobasów o terytorium piaskownicy. Założę się że wielu z was żałuje teraz , że nie odeszło na początku wojny albo , że ją rozpoczęto. Niestety teraz jest już za późno i wasze chary w pz'ecie odczekają. Nam zwykłym ludziom pozostaje grać i śmiać sie z was na boku.

roXen 13-06-2007 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WiErT@rK@_Ud@RoVa (Post 1483605)

- powód śmieszny
- niektórzy ludzie w guildiach - śmieszni (W CO ci co jeżdżą po żydach a w EM paru znanych thiefów)
- i jeszcze psujecie normalnym ludziom grę dając jakieś popierdolone limity. To mnie najbardziej wku..wia :) Ten server jest tak popierdo.ny że po prostu głowa boli , jakieś lvl limity jakbyście o tym powiedzieli komuś z innego serva to by was wyśmiał.

A cała wojna przypomina wojnę gangu bobasów o terytorium piaskownicy. Założę się że wielu z was żałuje teraz , że nie odeszło na początku wojny albo , że ją rozpoczęto. Niestety teraz jest już za późno i wasze chary w pz'ecie odczekają. Nam zwykłym ludziom pozostaje grać i śmiać sie z was na boku.

no cóż.. dobrze powiedziane

Ojciec Dyrektor 14-06-2007 00:03

Cytuj:

Oj chlopaki sypiecie sie
Lady Galfi zbanowana.

Odezwał się kolega najuczciwszy na świecie .... wraz ze swoją gildią w której są sami święci, uczciwi itd.

Inwestor 14-06-2007 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WiErT@rK@_Ud@RoVa (Post 1483605)

- powód śmieszny

Ostatnie najbardziej cie denerwuje bo pewnie masz 60 czy 70 sorka i dostales limit haha ... jaka szkoda :( Placz na forum nic nie pomoze, jak sie nie podoba to elo :)

My sie sypiemy ? Czlowieku to u nas jest wlasnie zajebiscie i spokojnie ... do*******amy wam na OB ostatnio, expimy sobie, mamy kase :)
Ktos napisal "bo oni (em) maja to wojne w dupie" - co juz nudzi sie tak wojna ? Poddajecie sie ? U nas nikt nie zaluje ze nie odszedl, Ci co zalowali - zaplacili i huj im w dupe :) elo

Straznik Monopolowego 14-06-2007 02:04

yo yo yo elo elo elo kurwa jakis ty madry pochwal sie fragami

Majkell 14-06-2007 08:48

Cytuj:

Oj chlopaki sypiecie sie
Lady Galfi zbanowana.

I po co to piszesz? EM używa takiego bota, czyt. proxy a CO NG. EM pinguje częściej, HAKUJE. Kto jest uczciwszy? Pomyśl, bo twoja gildia to jedno wielkie zło xD

tibiaplayer 14-06-2007 09:01

@up

jak dajecie sie to was pinguja czy hackuja ;>

sami z siebie was nie hackna ;->

Inwestor 14-06-2007 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 1484127)
yo yo yo elo elo elo kurwa jakis ty madry pochwal sie fragami

Mam fragi i nie musze sie nikomu chwalic flecie :) Ty za to jestes nikim wiec zal :) elo xD

elmo_us 14-06-2007 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1483975)
Odezwał się kolega najuczciwszy na świecie .... wraz ze swoją gildią w której są sami święci, uczciwi itd.

Nigdy nie mowilem ze moja gildia jest swieta ani ze ja jestem. Za to wy uwazacie sie za zbawcow swiata z pier***** Jowinna na czele ktora uwaza ze sciganie Cheaterow/PK/PA jest najwazniejsza rzecza a jest slepa na to ze co 2 z was jest pier**** **** *** **** **** ************* ********* ****** ********** *******. KROPKA.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1484059)
Ostatnie najbardziej cie denerwuje bo pewnie masz 60 czy 70 sorka i dostales limit haha ... jaka szkoda :( Placz na forum nic nie pomoze, jak sie nie podoba to elo :)

My sie sypiemy ? Czlowieku to u nas jest wlasnie zajebiscie i spokojnie ... do*******amy wam na OB ostatnio, expimy sobie, mamy kase :)
Ktos napisal "bo oni (em) maja to wojne w dupie" - co juz nudzi sie tak wojna ? Poddajecie sie ? U nas nikt nie zaluje ze nie odszedl, Ci co zalowali - zaplacili i huj im w dupe :) elo

Nie badz glupi, ty sam chyba nawet nie widzisz co ty piszesz. Widac ze koles nie jest w wojnie tylko gzdies pomiedzy a pieprzysz mu takie pierdoly. A co do zarabiania kasy, my nie musimy expic zeby zarabiac kase.

I przestan z bluzgami kretynie bo znowu ty zaczynasz wszystkich na okolo wyzywac i znowu zamkna temat i plebs nie bedzie mial gdzie dyskutowac.

Inwestor 14-06-2007 14:59

To forum publiczne wiec bede sobie pisal co mi sie podoba flecie

Ojciec Dyrektor 14-06-2007 15:15

Czy raczycie pisać z sensem tzn nie wyzywać się o byle gówno itd i zamiast pisać 89654676132156465 postów, to macie problem edytować posty .... rozmowa jest o wojnie a nie że ten to tamten tamto .... (Zwracam się do wszystkich CO EM i resztę)

Jak tak dalej będzie to sam zwrócę się do moderatorów o zamknięcie tego tematu bo znowu robi się burdel i 54984211651 stron będzie z wyzwiskami itd ! X(X(X(

elmo_us 14-06-2007 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1484538)
To forum publiczne wiec bede sobie pisal co mi sie podoba flecie

Ja pierdole co za idiota. Huj doprowadze zeby i ten temat zamkneli. Podziekujcie Inwestorowi.

Inwestor 14-06-2007 18:17

Wez morde zamknij. Gdybym tutaj nie zacza pisac czegokolwiek temat stal by dalej na 2 stronie. Odzywa sie bardzo wielki PRO 64 palek bez pacca ... wez wogole przepros i wyjdz.

WiErT@rK@_Ud@RoVa 15-06-2007 01:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1484059)

Tak się składa , że limit mam od EM a nie od CO , ponieważ znam paru normalnych ludzi z CO. Korzystając z twojej złotej myśli mogę powiedzieć , że będę pisał co będę chciał bo to jest publiczne forum :)

Meteon! 15-06-2007 10:47

Cos mi sie wydaje, ze nie bedzie Wam juz tak kolorowo po update, Panowie z CO :D

//Metek.

BingooCola 15-06-2007 14:27

@up
Ja myślę że będzie odwrotnie (:

Inwestor 15-06-2007 16:44

Ja tez tak mysle ze to bedzie wlasnie odwrotnie haha :)

Hail CO

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13.