Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Knights tread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130541)

Cataclism 30-05-2007 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1457582)
Misq, a filmiku nie ma ?

jest koffanie xD
http://rapidshare.com/files/34248656/sinnid.rec

sliver 30-05-2007 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1457569)
kej~ ale ja mam tak caly czas XD wkoncu sie kupuje po to dobrego kompa XD

ja jakbym mial tyle okienek na pasku to bym mial 1.5 fpsa xD

Toca 30-05-2007 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1457591)

Dziaa misq ;*

P.s Zapraszam na ots'a pvp, robimy 100 sorcow, juz mam para osob z rl i niszczymy serva, fajana zabawa i polew xD jak by co priv, bo chyba nie mozna podawac ip otsow tu x]

dressu 31-05-2007 02:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1457510)
Kogo zabili z tych co teraz sa? Ale kogo ^^

Za co padl?

na przyklad Keekza ..albo na przyklad z knightow Egeenetoo (na 90+lvl starego ownera)

topic@
jak moglem zapomniec o Icarusie (nieszczesny zrookowal sie po tym jak jego milosc Grudging "sprzedala sie" przez cam za itemy wartosci okolo 40k) , Atnazie albo Haldir the silver? (old owner)

Siemandeiro Xenthor =)

sliver 31-05-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu (Post 1458329)
na przyklad Keekza ..albo na przyklad z knightow Egeenetoo (na 90+lvl starego ownera)

topic@
jak moglem zapomniec o Icarusie (nieszczesny zrookowal sie po tym jak jego milosc Grudging "sprzedala sie" przez cam za itemy wartosci okolo 40k) , Atnazie albo Haldir the silver? (old owner)

Siemandeiro Xenthor =)

gonil mnie kiedys bo ukradlem z ryba rembikowi bohy i gsa jak padl na dark katedrze ;d aff stare dobre czasy ;<

Poznanski Rycerz 31-05-2007 17:59

...

@up
Rembik, spoko koles byl, nie wiem czemu go zlootowaliscie i nie oddaliscie mu -.-

sliver 31-05-2007 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1458922)
@up
Rembik, spoko koles byl, nie wiem czemu go zlootowaliscie i nie oddaliscie mu -.-

odpoweidz jest jasna:
on tak naprawde nie byl spoko ;-) nie wiem ile tam mial ownerow, ale ten co gral na 80 levelu po katedrze biegal ;p

Poznanski Rycerz 31-05-2007 20:51

...

No ten na okolo 78 byl wlasnie spoko xD, pomocny byl, o tej katedrze nie wiedzialem, ale na cyclo raz expil ^^

Vienek 01-06-2007 00:25

a kojarzy ktoś Kirdana? (Kirdan Bezdusznik) wbił 95 lvl na samym faccu ;]

CH1 01-06-2007 19:41

Wreszcie CIPsoft porządnie sie zastanowil co ma wniesc nowe update. Bardzo fajny pomysł "arena".

:)

_________ knighci do boju! _____________

Fabolous 03-06-2007 01:45

Jedym z lepszych knightów jacy grali na Galanie jak dla mnie był "Korzen Spoko Ziom", pózniej po namelocku "Divine Scar".

Trialowiec 04-06-2007 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu (Post 1458329)

topic@

Siemandeiro Xenthor =)

Siema =*

Keekz, Egeeneto, Malakas, Kapcom, Yahel, Haldir the Silver, Deetoxed, i wiele innych?

CH1 08-06-2007 12:42

Galana pustoszeje !! :)

Ajron 88 09-06-2007 17:42

coś mi się wydaje że ten temat niedługo się rozkręci , opowieedzcie co myślicie o dzisiejszym teaserze , i jaki może mieć to wpływ na Galane i całą tibię ?

Ja sie cholernie ciesze, zmartwiło mnie osłabienie siły knightowskiego GFB , ale i tak dużo nie expiłem z gfb :D , z Khalranem doszliśmy do wniosku ze jesli damage zostanie odpowiednio podciagniety to knight bedzie wstanie expic melee na dragach / ancient scarabach / quarach / giant spidera z skutecznoscia zblizona do sorca.. nie moge sie doczekac :)

CH1 09-06-2007 21:37

Myślę ze wieszkosc przeszlosci zostanie xD

Kurier 09-06-2007 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1475392)
coś mi się wydaje że ten temat niedługo się rozkręci , opowieedzcie co myślicie o dzisiejszym teaserze , i jaki może mieć to wpływ na Galane i całą tibię ?

Ja sie cholernie ciesze, zmartwiło mnie osłabienie siły knightowskiego GFB , ale i tak dużo nie expiłem z gfb :D , z Khalranem doszliśmy do wniosku ze jesli damage zostanie odpowiednio podciagniety to knight bedzie wstanie expic melee na dragach / ancient scarabach / quarach / giant spidera z skutecznoscia zblizona do sorca.. nie moge sie doczekac :)

Nie zapomnij o jednym malym szczegole(nomen omen mogl mi umknac..)Uh to takze runa prawda? Skoro zostanie zmniejszona moc "RUN" to uha takze..
Chyba ze chodzilo tylko o ofensywne... nie wyobrazam sobie siebie leczacego po 200hp-.-

Ajron 88 09-06-2007 22:37

Tylko runy ofensywna zostaną "wykastrowane" , leczenie pozostanie w stanie nienaruszonym.

Edit:

Przejrzalem teaser drugi raz , i zastanawiam sie nad pewna kwestia. Skoro obrazenia zadawane przy pomocy burst arrows beda zalezec od skilla dystansu , to knight nie bedzie wstanie skonczyc anni uzywajac standardowej techniki luki-bursty. Pierwsze co mi na mysl przyszlo to to ze bedziemy "robic to" uzywajac dystansowego ataku bronia "whirlwind throw" ale z drugiej storny "excaust" po uzyciu ataku zaowocuje tym ze nie bedzie sie mozna leczyc. Ciekawe jak to Cip'y rozwiarza , i miejmy nadzieje ze nie przeoczyli tego szczegulu :P.

Acha jeszcze co do sorcow, teras beda bic znacznie mniej z burstow. :P

Toca 11-06-2007 08:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1476048)
Tylko runy ofensywna zostaną "wykastrowane" , leczenie pozostanie w stanie nienaruszonym.

Edit:

Przejrzalem teaser drugi raz , i zastanawiam sie nad pewna kwestia. Skoro obrazenia zadawane przy pomocy burst arrows beda zalezec od skilla dystansu , to knight nie bedzie wstanie skonczyc anni uzywajac standardowej techniki luki-bursty. Pierwsze co mi na mysl przyszlo to to ze bedziemy "robic to" uzywajac dystansowego ataku bronia "whirlwind throw" ale z drugiej storny "excaust" po uzyciu ataku zaowocuje tym ze nie bedzie sie mozna leczyc. Ciekawe jak to Cip'y rozwiarza , i miejmy nadzieje ze nie przeoczyli tego szczegulu :P.

Acha jeszcze co do sorcow, teras beda bic znacznie mniej z burstow. :P

LOL, kiedys na servie w top 300 bylo 250 kniaghtow, 20 palkow, 20 sorcow, 10 druidow i nikt nie narzekal. Teraz to juz nie bedzie pojedynkow 1 na 1 po 150 sorc nie zabije 70 kniaghta.... co za idiotyczny pomysl, dlatego najlepiej nie grac w ta gra i nie denerwowac sie tymi idiotycznymi nowym pomyslami ;]

sliver 12-06-2007 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1478928)
LOL, kiedys na servie w top 300 bylo 250 kniaghtow, 20 palkow, 20 sorcow, 10 druidow i nikt nie narzekal. Teraz to juz nie bedzie pojedynkow 1 na 1 po 150 sorc nie zabije 70 kniaghta.... co za idiotyczny pomysl, dlatego najlepiej nie grac w ta gra i nie denerwowac sie tymi idiotycznymi nowym pomyslami ;]

cipy maja z reguly glupie pomysly, ale tak zauwazylem, ze co by nie zrobili i nie wprowadzili i tak dla niektorych jest i bedzie zle. update zapowiada sie niezle i mowie to mimo, ze ostatnio gralem sorcererem. jedyne co mnie martwi i mi sie nie podoba to 60 nowych broni rodem z mu lub innego linage'a z mega futurystycznym wygladem, ktore moim zdaniem nie pasuja do tibii.

Trialowiec 12-06-2007 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1478928)

A jak ulepszyli sorcow to az Ci sie uszy trzesly z radosci. B)

Update zapowiada sie ciekawie dla knightow. Chociaz po tym jak przeczytalem tlumaczenie Ryby z tibia.com to jednak przyznaje, ze za bardzo sie napalalem :P
PvP nieznacznie sie zmieni w walce knight vs sorc. Poza tym co za roznica czy przybiegnie 150 ms i zabije cie sam czy przyleci dwoch i razem cie ubija bo jednemu bedzie ciezko? xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13.