![]() |
Cytuj:
http://rapidshare.com/files/34248656/sinnid.rec |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.s Zapraszam na ots'a pvp, robimy 100 sorcow, juz mam para osob z rl i niszczymy serva, fajana zabawa i polew xD jak by co priv, bo chyba nie mozna podawac ip otsow tu x] |
Cytuj:
topic@ jak moglem zapomniec o Icarusie (nieszczesny zrookowal sie po tym jak jego milosc Grudging "sprzedala sie" przez cam za itemy wartosci okolo 40k) , Atnazie albo Haldir the silver? (old owner) Siemandeiro Xenthor =) |
Cytuj:
|
...
@up
Rembik, spoko koles byl, nie wiem czemu go zlootowaliscie i nie oddaliscie mu -.- |
Cytuj:
on tak naprawde nie byl spoko ;-) nie wiem ile tam mial ownerow, ale ten co gral na 80 levelu po katedrze biegal ;p |
...
No ten na okolo 78 byl wlasnie spoko xD, pomocny byl, o tej katedrze nie wiedzialem, ale na cyclo raz expil ^^
|
a kojarzy ktoś Kirdana? (Kirdan Bezdusznik) wbił 95 lvl na samym faccu ;]
|
Wreszcie CIPsoft porządnie sie zastanowil co ma wniesc nowe update. Bardzo fajny pomysł "arena".
:) _________ knighci do boju! _____________ |
Jedym z lepszych knightów jacy grali na Galanie jak dla mnie był "Korzen Spoko Ziom", pózniej po namelocku "Divine Scar".
|
Cytuj:
Keekz, Egeeneto, Malakas, Kapcom, Yahel, Haldir the Silver, Deetoxed, i wiele innych? |
Galana pustoszeje !! :)
|
coś mi się wydaje że ten temat niedługo się rozkręci , opowieedzcie co myślicie o dzisiejszym teaserze , i jaki może mieć to wpływ na Galane i całą tibię ?
Ja sie cholernie ciesze, zmartwiło mnie osłabienie siły knightowskiego GFB , ale i tak dużo nie expiłem z gfb :D , z Khalranem doszliśmy do wniosku ze jesli damage zostanie odpowiednio podciagniety to knight bedzie wstanie expic melee na dragach / ancient scarabach / quarach / giant spidera z skutecznoscia zblizona do sorca.. nie moge sie doczekac :) |
Myślę ze wieszkosc przeszlosci zostanie xD
|
Cytuj:
Chyba ze chodzilo tylko o ofensywne... nie wyobrazam sobie siebie leczacego po 200hp-.- |
Tylko runy ofensywna zostaną "wykastrowane" , leczenie pozostanie w stanie nienaruszonym.
Edit: Przejrzalem teaser drugi raz , i zastanawiam sie nad pewna kwestia. Skoro obrazenia zadawane przy pomocy burst arrows beda zalezec od skilla dystansu , to knight nie bedzie wstanie skonczyc anni uzywajac standardowej techniki luki-bursty. Pierwsze co mi na mysl przyszlo to to ze bedziemy "robic to" uzywajac dystansowego ataku bronia "whirlwind throw" ale z drugiej storny "excaust" po uzyciu ataku zaowocuje tym ze nie bedzie sie mozna leczyc. Ciekawe jak to Cip'y rozwiarza , i miejmy nadzieje ze nie przeoczyli tego szczegulu :P. Acha jeszcze co do sorcow, teras beda bic znacznie mniej z burstow. :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Update zapowiada sie ciekawie dla knightow. Chociaz po tym jak przeczytalem tlumaczenie Ryby z tibia.com to jednak przyznaje, ze za bardzo sie napalalem :P PvP nieznacznie sie zmieni w walce knight vs sorc. Poza tym co za roznica czy przybiegnie 150 ms i zabije cie sam czy przyleci dwoch i razem cie ubija bo jednemu bedzie ciezko? xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |